• Man in the crowd at a concert using phone to take picture or video, internet of things.

  Tapahtumat

  • Verkosto.messut Tampereella 2017 Verkkoliiketoiminnan ammattimessut 25.-26.1.2017

   Verkkoliiketoiminta-ala sähköistyy investoinneista. Tule tapaamaan meitä Tampereen Messu- ja urheilukeskukseen osastolle A 432.

   Ilmoittaudu tapahtumaan
   Default Alternative Text

   Tapaamismahdollisuuksia

   Schneider Electric osallistuu tilaisuuksiin, messuihin ja tapahtumiin kaikkialla maailmassa. Tule tapaamaan meitä!

   Tapahtumat 2016

   World Future Energy Summit
   18.–21. tammikuuta, Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat
   World Future Energy Summit (WFES) on maailman vaikutusvaltaisin tapahtuma, jonka aiheita ovat tulevaisuuden energiaratkaisujen edistäminen, energiatehokkuus ja puhtaan tekniikan tuotanto. Tapahtumassa hallitusten johtajat, mielipidevaikuttajat, yrittäjät, sijoittajat ja tuhannet vierailijat kokoontuvat seuraamaan tulevaisuuden energian uusia kehityssuuntia. Maailman energia-alan edelläkävijöille ja toimittajille se on ohittamaton tilaisuus verkostoitumiseen ja arvokkaiden uusien kumppanuuksien solmimiseen.

   DistribuTECH 2016 -konferenssitapahtuma
   9.–11. helmikuuta, Orlando, Yhdysvallat
   Vuosittain pidettävä DistribuTECH on merkittävä kansainvälinen sähkönsiirron ja jakelun tapahtuma, johon kokoontui 11 773 osallistujaa 67 maasta.

   Elecrama 2016
   13.–17. helmikuuta, Bengalluru, Intia
   Sähköalan messuilla Elecramassa esitellään laaja-alaisesti energiaratkaisuja kaikkialta maailmasta. Laitteiden ja tekniikan esittelyn lisäksi se on sähköalan asiantuntijoille verraton keskustelufoorumi, jossa pidetään muun muassa tekniikan konferensseja ja toimialan huipputapaamisia.

   Light & Building
   13.–18. helmikuuta, Frankfurt, Saksa
   Älykkäiden järjestelmien ratkaisut ja moderni suunnittelu parantavat elämänlaatua. Light + Building 2016 -messuilla on kolme painopistettä: digitaalisuus, yksilö ja verkko. Nämä kolme osatekijää ovat avainasemassa, kun halutaan luoda moderneja tiloja, jotka myös parantavat elämänlaatua.

   AFPM:n vuosikokous 2016
   13.–15. maaliskuuta, San Francisco, Yhdysvallat
   AFPM:n (American Fuel and Petrochemicals Manufacturers) kokous keräsi yhteen jalostusalan vaikuttajia kaikkialta maailmasta. Alan johtavat asiantuntijat keskustelivat jalostusalan ja petrokemian ajankohtaisista aiheista ja tekniikan uusista tuulista. Schneider Electric osallistui Golden Gate -tiloissa pidettyyn tapahtumaan 14. maaliskuuta.

   Schneider Electric Marathon de Paris
   3. huhtikuuta, Pariisi, Ranska
   Schneider Electric Marathon de Paris lukeutuu maailman merkittävimpiin maratoneihin sekä osallistujamäärän että juoksijoiden suoritusten puolesta. Jokainen maaliin juossut sai mukaansa unohtumattomia muistoja.

   ISC West 2016
   6.–8. huhtikuuta, Las Vegas, Yhdysvallat
   Yhdysvaltojen suurimmilla turvallisuusalan messuilla oli mukana yli 1 000 näytteilleasettajaa ja brändiä, ja osallistujilla oli tilaisuus verkostoitua yli 28 000 ammattilaisen kanssa.

   Hannover Messe
   25.–29. huhtikuuta, Hannover, Saksa
   Näkökulmia aina yksittäisistä komponenteista kokonaisen älykkään tehtaan toimintaan sekä tietoa ajankohtaisista kehityssuunnista, kuten energiatehokkuudesta, kevytrakennetekniikasta ja materiaalia lisäävästä valmistuksesta – Hannoverin messut antavat yhdellä kertaa kokonaiskuvan teollisuuden arvonlisäketjusta sekä paikallisesti että koko maailman laajuudella.

   Connect 2016 Schneider Electric Automation Conference
   23.–26. toukokuuta, New Orleans, Yhdysvallat
   Schneider Electricin CONNECT 2016 -automaatiokonferenssi pidettiin 23.–26. toukokuuta New Orleansissa Louisianassa. Foxboron, Triconexin, Modiconin, PlantStruxure PES:n ja SCADA:n asiakkaat kuulivat toisiltaan ja asiantuntijoiltamme, kuinka uusilla tekniikoillamme ja palveluillamme kehitetään liiketoimintaa.

   Intersolar
   22.–24. kesäkuuta, München, Saksa
   Intersolar Europe on vuosittainen tapahtuma Münchenin messukeskuksessa. Se on maailman suurin aurinkoenergia-alan ja kumppaneiden messutapahtuma. Vuonna 2015 messuilla oli yli 1 000 kansainvälistä näytteilleasettajaa ja noin 38 000 kävijää. Pääaiheita olivat aurinkokennot, aurinkokennojen tuotantotekniikat, energian varastointijärjestelmät ja lämmitys uusiutuvilla energiamuodoilla.

   Solar Power International
   12.–15. syyskuuta, Las Vegas, Yhdysvallat
   SEIA (Solar Energy Industries Association) ja SEPA (Smart Electric Power Alliance) järjestävät yhdessä Solar Power International -tapahtuman. SPI pidettiin ensimmäisen kerran vuonna 2003. Sen tavoitteena on edistää aurinkoenergia-alaa tuomalla yhteen ihmisiä, tuotteita ja ammatillisia kehitysmahdollisuuksia.

   IOT Solutions World Congress
   2.–27. lokakuuta, Barcelona, Espanja
   IoT Solutions World Congress on teollisen esineiden internetin maailmanlaajuinen esittelytapahtuma, jossa yhdistyvät sekä tekniikan että liiketoiminnan näkökohdat. Esineiden internet luo rajattomasti uusia mahdollisuuksia liiketoiminnalle eri toimialoilla, kuten terveydenhuollossa, valmistuksessa, kuljetuksessa, logistiikassa ja energia-alalla. Kaiken perustana on tekniikka ja innovaatio. IoTSWC on hyvä tapahtuma kaikille, jotka haluavat hyötyä teollisesta esineiden internetistä.

   Tapaa Schneider Electric

   Katso, mihin kansainvälisiin tapahtumiin Schneider Electric osallistuu.
   Kansainväliset tapahtumat