• Secure your home with Schneider Electric safety solutions and products

  Turvallinen koti

  Suojaa kotisi ja rakkaasi älykkäillä turvaratkaisuilla.

  Turvallinen koti

  1121655-IC-800x300

  Aina turvassa

  Kosketko kytkimiin keittiössä märin käsin? Käytätkö hiustenkuivaajaa suihkun jäljiltä kosteassa kylpyhuoneessa? Sähkölaitteita, kuten pieniä televisioita ja radioita, asennetaan yhä useammin kosteisiin tiloihin: kylpyhuoneisiin, pihoille ja parvekkeille. Tällöin on ehdottomasti huolehdittava laitteiden suojauksesta vedeltä ja sääoloilta. 


  1121609-IC-800x300

  Schneider Electricin maadoitetut vikavirtapistorasiat ja Kavacha-kalvosta valmistetut kytkimen ja pistorasian kannet suojaavat koko perhettä märkien käsien aiheuttamilta vaarallisilta sähkövuodoilta. Lisäksi pienjännitekatkaisijamme ja jäännösvirtalaitteemme varmistavat luotettavan sähkönjakelun ja sähköpiirien suojan kaikkialla kotona.


  Home-YP-ED-SE_04

  Katkoton turvallisuus ja käyttövarmuus

  Salaman tai sähkön aiheuttamat virta- ja jännitepiikit voivat vahingoittaa arvokkaita kotiteatterijärjestelmiä, ja äkilliset virtakatkokset voivat puolestaan lyhentää niiden käyttöikää.

  Turvallinen ja katkoton tehonsyöttö on kodin laitteille ja järjestelmille erittäin tärkeää. Schneider Electricin ylijännitesuojat suojaavat virtapiikeiltä, ja keskeytymättömän virransyötön takaavat UPS-laitteet auttavat pitämään kodin turva- ja viihdejärjestelmät aina toimintakunnossa.

  Home-YP-ED-SE_05

  Vinkkejä

  • Nauravaa nuorisoa istumassa pöydän ääressä Seuraa meitä Facebookissa
  • Schneider Electricin tuotteilla saat lastenhuoneeseen uutta ilmettä Inspiroidu Ideoita ja luovia vinkkejä huone huoneelta