• Default Alternative Text

  Schneider Electric ja Microsoft Azure

  IoT-yhteensopivien digitaalisten palveluiden tarjoaminen

  Katso video
 • Default Alternative Text

  OLETKO VALMIS?

  Valmistaudu sähkönjakelun tulevaisuuteen uudella, yhteysominaisuuksilla varustetulla Masterpact MTZ -katkaisijalla.

  Katso video Lisätietoja
 • Default Alternative Text

  Tämän päivän energiahaasteet ja Schneider Electricin ratkaisut niihin

  Tässä videossa käsitellään kolmea energiankulutuksen megatrendiä – kaupungistuminen, teollistuminen ja digitalisaatio – ja kerrotaan, miten Schneider Electric pyrkii vastaamaan niihin liittyviin haasteisiin ratkaisuilla, jotka edistävät energiatehokkuutta, kestävää kehitystä ja automaatiota.

  Katso video

  Teollisuuden esineiden internet (IIoT)

  Schneider Electricin ratkaisut analysoivat kaikki tuotannossa syntyvät toimintatiedot, integroivat ne ulkoisiin tietoihin ja asettavat ne kontekstiin, mikä mahdollistaa paremman ja nopeamman päätöksenteon tuotannon hallinnassa
  teollisuusohjelmisto, mies koskettamassa näyttöä, jossa näkyy rakennepiirustuksia
  White Paper

  Seuraava teollinen vallankumous on täällä

  Teollisuuden toimialat ovat murroksessa. Markkinoiden liikkeet ovat vaikeammin ennustettavia, uusia tekniikoita kehitetään jatkuvasti ja yrityksillä on entistä enemmän paineita tehostaa toimintaansa. Mutta muutos tuo tullessaan myös mahdollisuuksia. Oletko sinä valmis hyödyntämään seuraavan teollisen vallankumouksen uudet liiketoimintamahdollisuudet?
  • Millaiselta tulevaisuuden tehtaat näyttävät?

   Uudet teknologiat, kuten esineiden internet, vievät meitä väistämättä kohti neljättä teollista vallankumousta. Automaation ja robotiikan innovaatioita voidaan verrata höyrykoneen keksimiseen. Riippumatta siitä, kutsutaanko muutosta nimellä teollisuus 4.0, digitaalinen teollisuus vai älykäs teollisuus, seuraava teollinen vallankumous merkitsee monenlaisia uusia haasteita.

   Luomme toimivia yhteyksiä laitteiden, järjestelmien ja ihmisten välille ja tarjoamme asiakkaillemme konkreettista ja kestävää lisäarvoa nyt ja tulevaisuudessa.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti
    Älykäs kone Tee koneistasi vieläkin älykkäämpiä. Helposti. Lue lisää

   Haluatko tietää lisää?