• Default Alternative Text

  Verkkoon kytketty leipomo

  Ranskalaiset leipomoperinteet kohtaavat innovatiiviset teknologiaratkaisut

  • Verkkoon kytketty leipomo Maison Manivalin tarina

   Ranskalainen pienleipomo osoittaa, että Schneider Electricin yhteysominaisuuksilla varustetut ratkaisut tuovat hyötyä myös perinteisillä toimialoilla.

   Default Alternative Text

   Haaste

   Ranskalaisia pienleipomoita arvostetaan ympäri maailman niiden vaalimien käsityöläisperinteiden takia. Varmistaakseen tuotteidensa korkean laadun leipomoyrittäjät käyttävät tunteja laadultaan yhdenmukaisten leipien ja leivonnaisten valmistukseen.

   Leivonnaisten valmistuksessa on tärkeää pitää työvälineet, mukaan lukien kaikki sähkölaitteet, hyvässä toimintakunnossa. Uunit ja kylmälaitteet ovat tärkeässä asemassa moderneissa leipomoissa, ja sähkökatkokset voivat aiheuttaa suuriakin ongelmia. Esimerkiksi koko yön kestävän sähkökatkoksen seurauksena kokonainen jääkaapillinen leivonta-aineksia tai valmiita leivonnaisia voi pilaantua ja siten aiheuttaa merkittävät tappiot.

   Tämän päivän markkinoilla menestyvätkin parhaiten pienleipomot, jotka ovat valmiita hyödyntämään toiminnassaan uusia innovatiivisia työkaluja. Tasapainon löytäminen uusien teknisten ratkaisujen ja perinteisen käsityöläiskulttuurin välillä voi olla haastavaa, mutta myös leivonta-alan on kehityttävä.

   Baker-8-1440x588

   Ratkaisu

   Ranskan Alpeilla sijaitseva Maison Manival on yhdistänyt onnistuneesti yhteystoiminnoilla varustetut tekniset ratkaisut käsityöläisperinteisiin, mikä on tehostanut henkilöstön tuottavuutta ja lisännyt mielenrauhaa.
    
   Leipomo on ottanut käyttöön Schneider Electricin Acti 9 Smartlink ELEC -ratkaisun, jonka avulla henkilöstö pystyy valvomaan vuorokauden ympäri sähkölaitteita, kuten keittiön uuneja ja pakastimia tai vaikkapa myymälätilan valaistusta.
    
   Alan huipputeknologiaa edustava Acti 9 Smartlink ELEC on pilvipohjainen, suojatulla etäyhteydellä varustettu alusta. Henkilöstö voi sekä paikan päällä että leipomon ulkopuolelta tarkistaa kunkin laitteen tilan älypuhelin- tai tablet-sovelluksella.
    
   Jos jokin laite menee epäkuntoon tai antaa hälytyksen työaikana tai sen ulkopuolella, Acti 9 Smartlink ELEC ilmoittaa asiasta välittömästi Maison Manivalin päällikölle sovelluksen kautta. Näin päällikkö voi heti soittaa apua tai ratkaista ongelman etäyhteyden avulla. Tämä varmistaa leipomon sujuvan toiminnan myös silloin, kun ketään ei ole paikan päällä.
    
   Acti 9 Smartlink ELEC valvoo muutenkin laitteiden toimintaa. Sen avulla henkilöstö voi yhdellä vilkaisulla varmistaa, että laitteet toimivat mahdollisimman kustannustehokkaalla tavalla. Energiankulutuksen tarkan seurannan ansiosta henkilöstön energiatietoisuus on lisääntynyt.
    
   Lisäksi Maison Manivalin työympäristö on entistä turvallisempi ja tehokkaampi Acti 9 Smartlink ELEC -järjestelmän tuottamien tietojen ja ohjaustoimintojen ansiosta. Alustan onnistuneen käyttöönoton myötä Maison Manival on onnistunut luomaan innovatiivisen toimintamallin, joka samalla suojaa leipomoiden perinteisiä työtapoja.

   Baker-6-1440x588 

   ”Schneider Electricin ratkaisut ovat muuttaneet elämääni merkittävästi. Pääsen nyt koska tahansa tarkastelemaan leipomoni toimintaa – myös silloin, kun en ole paikan päällä.”
   – Stéphan Massonat, Maison Manivalin perustaja, Grenoble

   Schneider Electric ratkaisut Maison Manivalille

   • Acti 9 Smartlink ELEC -valvonta- ja ohjausratkaisu pienille ja keskisuurille
    yrityksille
   • Acti 9 Smartlink ELEC -älypuhelinsovellus

   Faktoja

   • Acti 9 Smartlink ELEC -järjestelmän asennus ja käyttöönotto
   • Etäyhteys ohjauspaneelin ja Acti 9 Smartlink ELEC -älypuhelinsovelluksen
    välille
   • Toimintahäiriöitä ja hälytyksiä koskevat ilmoitukset
   • Energiasäästöjä valvonta- ja mittarointityökalujen avulla

   Lue lisää Smartlink ELEC -ratkaisuista

   Lisätietoja

   Tutustu myös muihin asiakastarinoihin

   Lisätietoja

   Hankekuvia

   • Default Alternative Text Ympärivuorokautinen valvonta ja ohjaus
   • Default Alternative Text Tehokkuus
   • Default Alternative Text Luotettavuus
   • Default Alternative Text Liiketoiminnan jatkuvuus
   • Default Alternative Text Sähkökeskus suoraan tulevaisuudesta
   • Default Alternative Text Viiveettömät älypuhelinilmoitukset