• Default Alternative Text

  The Edge: maailman ympäristöystävällisimmän rakennuksen tarina

  • Enemmän kuin osiensa summa The Edge, Amsterdam

   Tämä nollaenergiatalo hyödyntää esineiden internetin yhteyksiä käyttömukavuuden ja energiatehokkuuden varmistamisessa.

   Default Alternative Text
   Schneider Electric ja Deloitte Netherlands esittävät: The Edge – enemmän kuin osiensa summa

   Haaste

   Maailman ympäristöystävällisimmän kiinteistön rakentaminen

   The Edge on epäilemättä maailman ympäristöystävällisin rakennus. BREEAM® NL on antanut kiinteistölle arvosanan ”erinomainen” ja tähän mennessä korkeimman vertailuluvun 98,36 %.
    
   Parhaan työviihtyvyyden ja -tehokkuuden varmistamiseksi The Edgen toteutuksesta vastasivat aina suunnitteluvaiheesta rakentamiseen saakka PLP Architecture yhteistyössä kiinteistöyhtiö OVG:n ja rakennuksen päävuokralaisen Deloitte Netherlandsin kanssa. Lopputulos on teknisten ja energiatehokkaiden ekosysteemien muodostama kokonaisuus, jonka toimintaa IoT-yhteydet entisestään tehostavat. Aurinkopaneelit, pohjavesiesiintymän lämpöenergian varastointi ja sadeveden hyödyntäminen wc-tiloissa ovat vain muutamia esimerkkejä tämän ympäristöystävällisen ja älykkään kiinteistön ominaisuuksista.

   Edge Atrium-980x490

   The Edgen työntekijöillä on käytössään mobiilisovellus, jonka avulla he voivat ohjata työtilansa valaistusta ja sisäilmaa. Optimointitoiminto on tarpeellinen, sillä työntekijöillä ei ole käytössään henkilökohtaisia työpöytiä tai toimistoja. Tehtävästään riippuen työntekijät voivat työskennellä perinteisen työpöydän äärellä tai rauhallisessa neuvotteluhuoneessa tai pitää palavereja tasanteella, josta on upeat näkymät rakennuksen valoisaan aulatilaan. Uudenlainen työtilakonsepti tukee luovuutta.
    
   IoT-yhteyksillä varustettu sovellus auttaa myös keräämään ja analysoimaan käyttäjien tapoihin ja käyttäytymiseen liittyvää tietoa. Integroitu kiinteistönhallintaratkaisu auttaa pienentämään energiakustannuksia ja tuottaa tietoa The Edgen toiminnasta.

   Edge Dashboard-980x490

   Ratkaisu

   The Edge sisältää useita eri Schneider Electricin kiinteistönhallinta- ja energiaratkaisuja, kuten sähkönjakelujärjestelmän, IT-infrastruktuurin, ohjauslaitteita sekä Power Monitoring Expert -ohjelmistoratkaisun. Verkkopalvelujen runkona toimii SmartStruxureTM-kiinteistönhallintajärjestelmä, joka tarjoaa reaaliaikaista tietoa kiinteistön kriittisistä toiminnoista. Lisäksi se mahdollistaa kiinteistön toiminnan ja energiankulutuksen hallinnan sekä paikan päällä että etäyhteyden kautta, mikä auttaa varmistamaan käyttäjien viihtyvyyden sekä vähentämään energiahukan määrää. 

   Edge Product-980x490

   SmartStruxure on avoin ja olemassa olevan infrastruktuurin kanssa yhteensopiva ratkaisu, jonka avulla The Edgen kiinteistöpäälliköt voivat valvoa, mitata ja ohjata yhdessä näkymässä kiinteistön tietoja ja IT-järjestelmiä. Ratkaisu lisää vastuullisuutta sekä työntekijöiden viihtyvyyttä ja työtyytyväisyyttä.
    
   The Edge on enemmän kuin osiensa summa – se on maailmanlaajuisesti palkittu älykäs kiinteistö, jonka toiminnot, ympäristöystävällisyys ja estetiikka on viety kokonaan uudelle tasolle.

   Edge Erik Ubels-980x490

   ”Nimesimme rakennuksen The Edgeksi, koska se on modernin kiinteistönsuunnittelun huippuesimerkki.”
   Erik Ubels, Deloitte Netherlandsin tietohallintojohtaja

   Faktoja

   • The Edge on maailman ympäristöystävällisin rakennus; sen BREEAM-NL-vertailuluku on jopa 98,36 %. 
   • The Edge on nollaenergiatalo; se tuottaa 102 % kuluttamastaan energiasta. 
   • Yksikään työntekijä ei ole valittanut viihtyvyydestä kiinteistön käyttöönoton jälkeen.
   • Huippuluokan kiinteistö on tehnyt Deloittesta erittäin houkuttelevan työnantajan alan nuorten lahjakkuuksien keskuudessa. 
   • Työntekijöistä jopa 72 % sanoo pitävänsä siitä, että he voivat ohjata ympäristöään älypuhelinsovelluksella.

   Katso miten Schneider Electric voi parantaa kiinteistösi energiatehokkuutta

   Tutustu nyt

   Tutustu myös muihin asiakastarinoihin

   Napsauta tätä

   Hankekuvia

   • Default Alternative Text Ryhdy kumppaniksemme
   • Default Alternative Text Optimoi energiankulutuksesi
   • Default Alternative Text Tarkastele tietoja reaaliaikaisesti
   • Default Alternative Text Hyödynnä IoT-yhteyksiä
   • Default Alternative Text Integroi kiinteistöösi uusiutuvan energian ratkaisuja
   • Default Alternative Text Houkuttele huippulahjakkuuksia