• Default Alternative Text

  Advantage Max

Haasteet

Pienten ja keskikokoisten datakeskusten suorituskyvyn maksimointi 

Kun datakeskuksen kuormitus lisääntyy, tekniikkaa kehittyy, tilat vanhenevat, ympäristösäädökset kiristyvät ja vastuu liiketoiminnalle tärkeistä toiminnoista kasvaa, kohtaa keskikokoinenkin palveluntuottaja samoja haasteita kuin suuremmat toimijat: tilat käyvät ahtaaksi, virta- ja jäähdytyslaitteisto eivät riitä ja käyttökustannukset kasvavat samalla, kun budjetti kiristyy.

Advantage-sopimuksen taulukko

Vaihtoehtoinen oletusteksti
 • Ratkaisut

  Kunnossapitosopimus voidaan lisätä mihin tahansa Schneider Electricin Advantage-sopimukseen. Se sisältää laitteiston kapasiteetin trendiraportit Schneider Electricin UPS- ja jäähdytysjärjestelmiä varten datakeskuksen vuosittaisen kuntotarkastuksen lisäksi.
 • Arvolupaus

  Kunnossapitosopimus täyttää edullisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeet antamalla ennakoivaa opastusta laitteiston suunnitteluun. Siihen kuuluvien analyysien osa-alueita ovat kriittinen virransyöttö, jäähdytys ja tilat. Parannusehdotuksissa huomioidaan toimialan parhaat käytännöt.
 • Vahvuutemme

  Kunnossapitosopimuksessa hyödynnetään Schneider Electricin hyväksi todettua StruxureWare for Data Center -tekniikkaa (DCIM-ohjelmistoa). Se soveltuu parhaiten datakeskuksille ja IT-tiloille, joiden pinta-ala on enintään 500 neliömetriä.