• Default Alternative Text

  Koulutuspalvelut

Haasteet

Ratkaisun optimaalinen hyödyntäminen

Schneider Electricin kouluttajilla on usean vuoden kokemus infrastruktuuritoimeksiannoista. Yleisesti käsiteltyjä aiheita ovat muun muassa UPS-topologia, jäähdytyksen ongelmat, käytettävyyden mittaaminen ja vastaavat infrastruktuuriin liittyvät kysymykset.

Koulutuspalvelujen kuvaus

Vaihtoehtoinen oletusteksti
 • Ratkaisut

  Laajennettu käyttäjäkoulutus on olennainen osa kriittisen sähkönjakeluratkaisun käyttöönottoa. Perustason koulutus sisältyy järjestelmän käyttöönottoon, mutta laajennettuun koulutukseen kuuluu myös paikan päällä annettava lisäopetus, joka auttaa asiakkaita ymmärtämään ja käsittelemään kriittisiä sähkönjakelujärjestelmiä työympäristössään.
   
  Syventävä käyttäjäkoulutus tarjoaa käyttäjille tärkeitä tietoja ja käytännön kokemusta järjestelmän toiminnan tehokkuuden ja käytettävyyden maksimoimiseksi. Luokassa ja laboratoriossa tehtävissä harjoituksissa osallistujat perehtyvät asennettuun järjestelmään ja saavat varmuutta laitteiston käsittelyyn.
 • Arvolupaus

  Ota kaikki hyöty irti Schneider Electric -ratkaisustasi alan ammattilaisten opastuksella. Paranna tietojasi, kehitä taitojasi ja opettele hallitsemaan kiinteistösi fyysistä infrastruktuuria.
 • Vahvuutemme

  Tarjoamme asiakaskohtaista koulutusta, joka auttaa saamaan ratkaisustasi kaiken irti.