• Default Alternative Text

  Teleoperaattorit

  • Voita vaikeudet

   Opi miten voit pienentää energiakustannuksia ja samalla tavoittaa kestävän kehityksen tavoitteesi, tehostaa tuottavuutta, taata järjestelmäsi käytettävyyden ja vastata toimialasi kasvaviin tarpeisiin.

   Kaksi pullotustehtaan työntekijää keskustelevat kestävästä kehityksestä, elintarviketeollisuus.

   Haasteet

   Nykyisin lähes jokaisella on käytössään älypuhelin tai muu vastaava mobiililaite. Televiestinnän alalla haasteina on pystyä skaalaamaan järjestelmä tarpeiden mukaisiksi ja samalla vähentää energiakustannuksia, saavuttaa kestävän kehityksen tavoitteet, parantaa tuottavuutta sekä taata järjestelmän käytettävyys.
   Liikemies tarkastelee energiatehokkuussuunnitelmia, ylläpitopalvelut

   Muuta haasteet mahdollisuuksiksi

   Mitä yhteistyö kanssamme tarjoaa

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Yhdistä kasvu ja kestävä kehitys Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Voimme auttaa sinua vähentämään yrityksesi energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä. Samalla autamme sinua vastaamaan toimialasi kasvaviin tarpeisiin.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Muuta haasteet mahdollisuuksiksi Integroitavat datakeskusratkaisumme, kattavat palvelumme ja ohjelmistotuki tukevat yrityksesi kasvua. Autamme televiestintäalan, ulkoistettujen datakeskuspalveluiden ja pilvipalveluiden palveluntarjoajia ottamaan käyttöön uusia datakeskuksia ja optimoimaan olemassa olevien datakeskusten toimintaa.