• osaka japan at night smart cities

  Sähkö- ja energialaitokset

  Nykyaikainen sähkölaitos on älykäs. Selviä alati muuttuvista haasteista ja vastaa asiakkaidesi tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa innovatiivisten sähkölaitoksille suunnattujen ratkaisujemme avulla.

  Lue e-kirjaKatso verkkoseminaareja
  energianhallintakonsultti suojakypärä päässä ikkunan ja voimalaitoksen edessä

  Haasteet

  Sähkö- ja energialaitosten on samanaikaisesti pienennettävä kustannuksia ja lisättävä toimintansa laatua, digitalisoida kokonaisia prosesseja nopeasti ja tehostettava toimintaansa. Myös kysyntäpiikkien ja niiden välisen pienemmän tuotannon tasapainottamiseen liittyy riskejä. Ratkaisu? Älykkäät sähköverkot, uudet liiketoimintamallit ja asiakkaille tarjottavat uudet palvelut, jotka eivät rajoitu vain energian myyntiin.

  Mitä yhteistyö kanssamme tarjoaa?

  • Työkalukuvake Toiminnan laadukkuus Voit nostaa tuottavuutta huolimatta maailman muuttuvasta energiatilanteesta ja samalla laskea kustannuksia – turvallinen ja luotettava toiminta takaa sähköntuotannon vakauden.
  • Nousevan käyrän kuvake Energianjakelun asiantuntemusta Muutetaan miten sähköverkkoja hallitaan. Uudet palvelumme auttavat parantamaan asiakaspalvelua, täyttämään uusiutuvaa energiaa koskevat vaatimukset ja lisäämään jakeluverkon joustavuutta.
  • Virtuaalisesti synkronoitua tuotantoa hajautetulle tuotannolle

   Uusiutuvan energiantuotannon saumaton integrointi vaarantamatta sähköverkon vakautta

   Lue lisää
   Renewable energy
  • Sijoita oikeisiin tekniikoihin siirtyessäsi älykkääseen sähköverkkoon

   Nykyään sähkö- ja energialaitokset toimivat erittäin kilpailuilla markkinoilla, minkä seurauksena niiden on vähennettävä kustannuksia, kehitettävä uusia tulonlähteitä ja samalla tarjottava omille asiakkailleen luotettavia ja turvallisia palveluja.

   Miten auttaa sähkölaitoksia valmistautumaan tulevaan
   Helping utilities plan ahead
  • Mieti kokonaiskuvaa: Sähkölaitosten tulevaisuuden luotettavuus

   Luotettavuus on yksi sähkölaitosten päähuolenaiheista, mikä on hyvä asia. Miten ne voivat parantaa luotettavuutta?

   Hae vastausta
   The future of reliability for utilities
  • Miten älykkäiden sähköverkkojen koko potentiaali saadaan hyödynnettyä

   Tässä Edifícios e Energia -lehdessä julkaistussa haastattelussa Alain Glatigny, Schneider Electricin Smart Grid Innovation Vice President ehdottaa, mitä Euroopan unionin on tehtävä tukeakseen älykkäiden sähköverkkojen kehitystä.

   Lisätietoja
   Smart grids to reach their potential