• Operators in power station control room working with technical challenges, sustainability reporting.
  Älä jää mittarien vangiksi vaan kehitä kysyntäjoustoratkaisuja, jotka tukevat yrityksen toimintaa ja kasvua

  Kysynnän hallinta

  • Energy Profiler Online -ratkaisu

   Tarjoamme sähkölaitoksille suunnatun pilvipohjaisen kaupallisten ja teollisten asiakkaiden energianhallinta- ja kysyntäjoustoratkaisun, jonka avulla voidaan tarkastella ajantasaisia ja yksityiskohtaisia energiankulutustietoja, tunnistaa kustannussäästömahdollisuuksia ja tukea menestyksekästä kysyntäjousto-ohjelmaa.

  • Energiansäästöä älykkäiden sähköverkkojen aikakaudella

   Uudet säädökset pakottavat sähkönjakelijat parantamaan sähköverkkojensa tehokkuutta. Jakelijat joutuvat myös tukemaan vaihtoehtoisia tuotantotapoja ja sähköajoneuvojen käyttöä. Katso, miten voit hyödyntää älykkään sähköverkon työkaluja, joilla voit saavuttaa tai jopa ylittää lakisääteiset energiatehokkuustavoitteet.

   Lue lisää
   High Voltage Power Lines at dusk, electric power distribution, smart grid.
   Liikemies selaamassa internetiä tabletilla, esineiden internet.

   Haasteet

   Tiukat energiatehokkuussäädökset velvoittavat energiayhtiöitä pienentämään energiahukkaa vuosittain. Tehokas kysynnän hallinta on avaintekijä, jonka avulla laitokset voivat ratkaista kapasiteettiin, hinnoitteluun ja joustavuuteen liittyviä haasteita ja kehittää samalla tiiviitä asiakassuhteita tulevaisuutta ajatellen.
   Sähkönjakelu, sähköpylväät lankoineen auringonlaskussa

   Kysynnän hallintaratkaisut

   Kysynnän muokkaaminen kapasiteettivaihteluiden mukaan

   Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Jakeluverkon ja markkinoiden joustavuuden hyödyntäminen Autamme palveluntarjoajia ottamaan käyttöön uusia teknologioita ja noudattamaan uusia säädöksiä, joiden avulla ne voivat hyötyä toimintatapojen ja markkinoiden joustavuudesta.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Uusien tuottovirtojen kehittäminen Anna asiakkaiden toimia aktiivisesti energiatehokkuuden hyväksi ja kasvata samalla liiketoimintaasi.