• Man looking at architectural plans, healthcare solutions, building management system

  Rakenna entistä parempi sairaala

  Rakenna kiinteistö alusta asti asiantuntijoiden tuella

  • Lääketieteen tutkimuslaitos Etelä-Australiassa

   Schneider Electricin tuella Australialainen lääketieteen tutkimuslaitos SAHMRI rakensi maailmanluokan laitoksen, jolle myönnettiin LEED Gold -sertifikaatti. Erittäin tehokkaasti toimiva laitos tukee innovaatioita ja on vaativan lainsäädännön mukainen.

  • Uusi sairaala South Glasgow'ssa

   South Glasgow'ssa on rakenteilla moderni akuuttisairaala, johon tulee Schneider Electricin monipuolinen ja älykäs terveydenhuollon infrastruktuuriratkaisu.

   Lue lisää
   Surgeons operating on patient
   Sairaalan poliklinikka, sairaalan hallintajärjestelmä, terveydenhuollon ratkaisut

   Haasteet

   Terveydenhuollon infrastruktuurin on oltava dynaamista, joustavaa ja muutoskykyistä. Uusilla rakennustiimeillä on mahdollisuus rakentaa infrastruktuuri kerralla toimivaksi.
   Asiantuntija yhdessä kollegan kanssa suunnitelmien ääressä, kestävän kehityksen konsultointi, kiinteistönhallintajärjestelmä

   Sairaalan rakentamisen ratkaisut

   Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Rakenna entistä parempi, kaikki vaatimukset täyttävä sairaala Kansainvälinen asiantuntemuksemme auttaa rakentamaan maailmanluokan sairaalakiinteistön, joka täyttää tarpeet nyt ja tulevaisuudessa.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Vähentää elinkaaren kokonaiskustannuksia Koordinoitu suunnittelu tuottaa pitkäaikaisia etuja ja pienentää projektin riskejä.

   Faktoja

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Suuria hoiva- ja sairaalakiinteistöjä rakennetaan kiihtyvällä vauhdilla.
   • Sininen lehtikuvake Pääosassa terveydenhuoltolaitosten rakennusprojekteista ympäristöystävällisyys huomioidaan erikseen.