• Engineer with digital tablet standing in front of solar panels, energy management.

  Aurinkovoimaratkaisut

  Aurinkovoimalaitos

  Haasteet

  Kasvavilla aurinkovoimamarkkinoilla toimittajia tulee ja menee. Asiakkaiden on löydettävä luotettava kumppani aurinkovoima-asennukselleen ja varsinkin sen kriittisimmälle osalle: sähkönmuuntoketjulle.
  • Ratkaisut

   Schneider Electric tarjoaa aurinkovoiman muuntoketjulle täydellisen ratkaisun, joka sisältää sähkön jakelun ja valvonnan sekä teknisen tuen.
  • Edut

   Luotettava kumppani, joka tarjoaa laadukkaita, luotettavia ja integroituja ratkaisuja sekä ensiluokkaista teknistä tukea ympäri maailmaa. Tuotteemme on suunniteltu ja rakennettu tiukimpien standardien mukaisesti ja kehitetty täyttämään erilaisten asennusten vaatimukset.
  • Vahvuutemme

   Olemme olleet energia- ja sähkönjakeluteknologian johtava maailmanlaajuinen toimija jo yli 178 vuoden ajan, joten meillä on täydellinen valikoima aurinkovoimaratkaisuja kaikenkokoisiin asennuksiin.
  Aurinkopaneeleja kaupungin taivaanrannan edessä

  Ratkaisu aurinkovoimaloille

  Tarjoamme täydellisiä ratkaisuja aurinkovoimaloille sekä keskitettyihin että hajautettuihin asennuksiin. Ratkaisut sisältävät aurinkokennojen integroinnin ja kytkennän, sähkön muuntamisen, jakelun ja valvonnan sekä teknisen tuen.