• A nurse smiling at the camera as she washes her hands before surgery in hospital, healthcare solutions.

  Operating Theater Insight Solution -leikkaussaliratkaisu

  Two medical personnels in surgery, healthcare solutions, patient safety, green hospital.

  Haasteet

  Luotettava sähkön saanti on leikkaussalissa elintärkeää. Sähkökatko tai oikosulku voi johtaa potilaan kuolemaan. Hoitohenkilöstön on saatava keskittyä leikkaukseen ilman laitteisiin liittyviä ongelmia.
  Jos ongelmatilanteita kuitenkin ilmenee, tarvitaan monipuolista tietoa niiden jäljittämistä varten, jotta vastaavien tilanteiden toistuminen voidaan estää.
  • Ratkaisun esittely

   Schneider Electricin Operating Theater Insight Solution -leikkaussaliratkaisu tuottaa turvallista sähkönjakelua leikkaussalien erityistarpeisiin. Luotettava, uusien standardien mukainen eristetty virransyöttö soveltuu turvallisuutensa ansiosta erityisen hyvin leikkaussaleihin.  Järjestelmän luotettavuus on testattu.

   Jos leikkaussalissa tapahtuu sähkökatko, järjestelmä ilmoittaa siitä huolto- ja hoitohenkilökunnalle reaaliaikaisesti. Lisäksi järjestelmä valvoo leikkaussaliympäristöä ja tallentaa ympäristön tapahtumat sekä tiedot. Tapahtumien jäljitystä varten voidaan tuottaa mukautettuja raportteja.

   Koska järjestelmä antaa olennaisia tietoja oikealle henkilölle oikeaan aikaan, se on korvaamaton apu toiminnan jatkumisen tai palauttamisen kannalta ja auttaa vähentämään keskeytyksiä ja sekaannuksia. Tarjous sisältää kytkentäpaneelin, eristysmuuntajalla ja eristyksen valvonnalla varustetun IT-järjestelmän, automaattisen varavirtalähteen ja UPS-laitteen, jossa erikseen toimitettava kosketusnäyttö (sairaalan etäpaneeli), sekä integroinnin kiinteistönhallintajärjestelmään.

  • Keskeiset edut

   Operating Theater Insight Solution -leikkaussaliratkaisu auttaa parantamaan potilasturvallisuutta varmistamalla sähkön saatavuuden ja laadun leikkaussaleissa.

  • Tietoja yrityksestä

   Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Rakennusmarkkinoiden johtavana toimijana meillä on vankkaa energiaratkaisujen osaamista. Terveydenhuollon ratkaisujen laajaan valikoimaan kuuluvat kiinteistönhallinta, sähkönjakelun hallinta, turvallisuus ja tietotekniikka. Toimitamme kokonaisia järjestelmiä ja palveluratkaisuja, joten voimme auttaa sairaalan toiminnan tehostamisessa koko sen elinkaaren ajan.

  Edut

  • Kirurgit vihreän sairaalan leikkaussalissa, potilasturvallisuus, terveydenhuollon ratkaisut
   • Sähköstä ja ympäristöstä aiheutuvien ongelmien täydellinen jäljitettävyys vahingonkorvausten varalta
  • Lääkäri leikkauksessa ympäristöystävällisessä sairaalassa, potilasturvallisuus, terveydenhuollon ratkaisut.
   • 99,9998-prosenttisen varma leikkaussalin virransyöttö