• Default Alternative Text
  Katso miten innovaatiomme muuttavat tulevaisuutta

  Älykkäät kaupungit tutuiksi

  • Carson City, Nevada, Yhdysvallat

   Saavuttaakseen tavoitteensa Carsonin kaupungin julkiset laitokset loivat infrastruktuurin kaupungin henkilöstön osaamisen ja Schneider Electricin älykkään kaupunkitekniikan pohjalta.

   Lue koko tarina
   Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
  • Boston, Massachusetts, Yhdysvallat

   Bostonin kaupunki tukee Greenovate Boston -aloitetta ja aikoo vähentää energiankulutusta 80 prosentilla vuoteen 2050 mennessä tehostamalla ja muuttamalla käyttäytymistä sekä tuomalla näkyvyyttä energiankulutukseen koko kaupungin laajuudelta.

   Lisätietoja
   server racks in a server room, big data analytics
  • Bremen, Saksa

   Bremenin kaupunki standardoi Wonderware-ohjelmiston avulla kaupungin kiinteistöjen keskitettyä hallintaa. Hyötyjä ovat esimerkiksi vähentynyt energiankulutus sekä viestinnän ja raportoinnin paraneminen.

   Lisätietoja
   Default Alternative Text
  • GreenLys, Ranska

   Älykkään verkon GreenLys-kehitysprojekti, johon kuuluvat Lyonin ja Grenoblen kaupungit, toimii innovatiivisten ratkaisujen kokeellisena ympäristönä energiantuotannosta kulutukseen.

   Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Jokainen kaupunki on yksilö.

   Älykkääksi kaupungiksi ei päästä vain yhtä reittiä. Suunnittelijat tarvitsevat ratkaisuja, jotka vastaavat kaupungin omiin tavoitteisiin. Dynaamisesti parannettavan infrastruktuurin ansiosta kaupungit voivat toteuttaa yksilöllisiä ohjelmiaan ja keskittyä samalla taloudelliseen kasvuun.
   Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Lue lisää älykkäistä kaupungeista