• Default Alternative Text

  Koneturvallisuus

  Energiatehokkaat, älykkäät ja mukautetut koneautomaatioratkaisumme mahdollistavat laadukkaan toiminnan omalla teollisuudenalallasi. Löydä innovatiivisia koneautomaatio- ja ohjausjärjestelmiä omiin tarpeisiisi.

  Tutustu tarjontaan
  • Liikkeenohjauksen osaaja

   Schneider Electric on oikea kumppani koneiden liikkeenohjaukseen. Liikkeenohjauksen laajat ratkaisut sisältävät räätälöinnin, suunnittelun ja tuen.

  • Italia Minipack-Torre

   Minipack-Torre käyttää NEXT-ohjaimia pakkauskoneissaan.

  • Saksa: Alpha Laser

   Alpha Laser on valinnut Schneider Electricin ohjausjärjestelmän kustannustehokkaaseen laserleikkauskoneeseen.

   Valmistele koneesi tulevaisuutta varten.

   Haasteet

   Kilpailuedun säilyttäminen vaatii menemään tavanomaisia strategioita pidemmälle ja kehittämään innovatiivisia, energiatehokkaita koneita, jotka vähentävät suunnitteluaikaa ja valmistuskustannuksia. Uuden tekniikan ja ihmisten toimintatapojen muuttumisen takia tarvitaan koneita, jotka pystyvät jatkuvasti mukautumaan käyttöympäristöönsä.
   Schneider Electricin tekniset asiantuntijat keskustelevat teollisuustuotannosta ja automaatiosta

   Koneiden ja laitteiden ohjausratkaisut

   Tukea energiatehokkuuteen, ohjainten suunnitteluun, tarjouksien tekoon ja määrittelyprosesseihin

   Mitä yhteistyö kanssamme tarjoaa?

   • Älykäs tehon ja moottorien ohjaus -kuvake Rakenna tulevaisuuden koneita Tulevaisuuden koneet ovat älykkäämpiä, turvallisempia ja ympäristöystävällisempiä. Ne ovat joustavia, tehokkaita ja paremmin yhdistettävissä. Älykkäiden laitteiden etuja ovat ennaltaehkäisevä huolto, helppo yhteistyö ja omistajan kustannussäästöt.
   • Nousevan käyrän kuvake Turvaa yrityksesi valmiudet tulevaisuuteen Schneider Electricin MachineStruxure-automaatioratkaisu auttaa rakentamaan älykkäämpiä koneita ja laitteita nopeammin. Yrityksestäsi tulee tehokkaampi, tuottavampi ja ympäristöystävällisempi.