• Default Alternative Text

  Turvallisuus

  Turvaamalla ihmiset sekä omaisuuden turvaat samalla organisaatiosi tuloksen.

  Laajakaista, nopeus, verkko, Power to the cloud, esineiden internet, pilvipalveluiden tarjoajat

  Haasteet

  Ihmisten sekä omaisuuden turvallisuuden takaaminen on ensisijaisen tärkeää menestyvälle liiketoiminnalle. Koska turvallisuusongelmia ilmenee koko ajan enemmän, on välttämätöntä noudattaa säädöksiä, vähentää riskejä, lievittää seuraamuksia, suojata tulovirtoja sekä pienentää kustannuksia ja vakuutusmaksuja.
  Epätarkka kuva lentokentällä kävelevistä ihmisistä

  Turvallisuusratkaisumme

  Hallitse turvallisuushaasteitasi

  Arvolupaus

  • Integrointikuvake Yksi yksinkertainen käyttöliittymä nopeuttaa koulutusta Turvallisuushenkilöstö voi nopeasti ja vaivattomasti perehtyä useisiin turvallisuusjärjestelmiin ja oppia käyttämään niitä. Integroitu video, kulunhallinta, tunkeutujien havaitseminen, paloturvallisuus ja valaistus parantavat ympäristön turvallisuutta.
  • Integrointikuvake Yhteinen infrastruktuuri laskee asennus- ja laajennuskustannuksia Tehokkuus paranee, kun turvajärjestelmien ohella kaikki kiinteistönhallintajärjestelmät on integroitu toisiinsa. Energiaa säästyy, kun liiketunnistimilla voidaan havaita, onko huone käytössä vai ei. Lisäksi liiketunnistimet havaitsevat mahdolliset tunkeutujat työajan jälkeen.

  Faktoja

  • Sininen kättelykuvake Takaa säädöstenmukaisuus: ”Terveydenhuoltoalan työpaikoilla tapahtuu enemmän ei-hengenvaarallisia väkivaltatilanteita kuin millään muulla sektorilla.”  ENA-raportti 2010
  • Sininen koulutuskuvake Suojausvelvoite: Clery Act -säädös velvoittaa Yhdysvalloissa toimivat colleget ja yliopistot raportoimaan kampusalueilla ja niiden lähistöllä tapahtuneista rikoksista.