• man and women talk about energy management in a data center

  Datakeskuksen hallinta

  Integroidut ohjelmisto-, mittarointi-, ympäristönvalvonta- ja turvallisuusratkaisut sähkönjakeluun, jäähdytykseen ja IT-tiloihin.

  • Älä usko meitä... ...usko asiantuntijoita!

   Gartner® on valinnut meidät DCIM (Magic Quadrant for Data Center Infrastructure Management) -raportissaan alan johtavaksi toimijaksi kahtena peräkkäisenä vuotena. Laajalti arvostettu tutkimus sisältää perusteellisia vertailevia analyysejä ja esittelee markkinoiden sekä tärkeimpien toimittajien suuntaa ja kehitystä.

   Lataa Gartnerin raportti
   Two men standing in a row of data centers, data center management, IT business.
  • Power Monitoring Expert – Data Center Edition vahtii watteja

   Haluatko selvittää tarkasti datakeskuksen jokaisen tulevan ja lähtevän watin? Tarvitsetko ohjelmistoa, joka on suunniteltu alusta alkaen vähentämään käyttökatkoksia, optimoimaan kuormat, parantamaan tehokkuutta ja mahdollistamaan käyttökohtaisen laskutuksen? Tässä se on: Power Monitoring Expert - Data Center Edition, joka kuuluu Schneider Electricin StruxureWare-ohjelmistoon.

  • Referenssit University of Massachusetts Medical Center ratkaisi datakeskuksen mysteerit…

   Takana ovat ajat, jolloin datakeskuksen hallinta onnistui laskentataulukoiden ja manuaalisten lokien avulla. Modernien datakeskusten hallinnassa tarvitaan yleisnäkymää, jonka avulla voidaan selvittää toiminnan kokonaistilanne ja vastata kysymyksiin nopeasti. Lue, kuinka University of Massachusetts Medical Center yhdisti infrastruktuurin ja tietotekniikan hallinnan saadakseen kokonaiskuvan koko laitoksesta.

   DCIM-referenssi – University of Massachusetts Medical Center
   Technician working in data center, data center management, data center operations.
   Kaksi miestä tarkastelemassa kannettavaa tietokonetta datakeskuksessa

   Haasteet

   Näennäisesti ristiriitaisien vaatimuksien välillä tasapainoilu on haastavaa, olipa kyse toiminnassa olevan datakeskuksen optimoinnista, täysin uuden kohteen suunnittelusta tai uusiokäyttöön otettavasta kohteesta.
   Tekninen asiantuntija käsittelee pilvipalveluiden tarjoajien verkkoa

   Datakeskuksen hallinta

   Integroidut ohjelmisto-, mittarointi-, ympäristönvalvonta- ja turvallisuusratkaisut sähkönjakeluun, jäähdytykseen ja IT-tiloihin.

   Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Tietoa oikeista asioista Datakeskuksen suunnittelu, valvonta ja käyttö onnistuvat räkeistä riveihin, kun kiinteistön ja palvelimien tiedoista saadaan kokonaisvaltainen näkemys ja käyttökelpoisia analyyseja.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti StruxureWare™ for Data Centers Toimittajasta riippumaton kaiken kattava dataohjelmistoratkaisu, joka mahdollistaa minkä tahansa datakeskuksen kokonaisvaltaisen hallinnan.

   Faktoja

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Gartner nimennyt johtavaksi toimijaksi datakeskusten infrastruktuurin hallinnassa.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Navigant Research nimennyt kiinteistön energianhallinnan johtavaksi toimittajaksi.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Datakeskuksia varten suunniteltu StruxureWare-ohjelmisto auttaa säästämään jopa 30 prosenttia pääoma- ja toimintakustannuksista energiakulut mukaan lukien.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Monipuolisin omaisuuden- ja kapasiteetinhallintaohjelmistojen kokonaisuus yrityksille.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Osaavat insinöörimme varmistavat, että ratkaisustasi tulee valmistajan määritysten mukainen.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Standardoitujen tuotteidemme käyttöönotto vaatii vain vähän työtä, ja päivityksetkin sujuvat helposti ja laadukkaasti.