• Default Alternative Text

  Järjestelmäratkaisujen arkkitehtuurit

  Nopeuta suunnittelua näillä testatuilla, validoiduilla, dokumentoiduilla ja käyttövalmiilla arkkitehtuureilla.

  • Tee koneistasi vieläkin älykkäämpiä. Helposti. MachineStruxure

   Käyttövalmiit arkkitehtuurimme nopeuttavat koneiden saamista markkinoille.

   Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Haasteet

   Etsit innovatiivisia tapoja suunnitella ja rakentaa entistä tehokkaampia ja edullisempia laitteita entistä nopeammin. Järjestelmiesi on oltava luotettavia, skaalattavissa ja edullisesti toteutettavissa. Tarvitset automaatiojärjestelmän, joka on helppo asentaa ja käyttää. Järjestelmäratkaisun on sisällettävä edistyneitä asennusvalmiita moduuleja, helposti vaihdettavissa olevia ohjelmistokomponentteja sekä nopean mukautuksen mahdollistavat tukipalvelut. Lisäksi ratkaisun on oltava täysin läpinäkyvä ja sen on tuettava etäohjelmointia, -käyttöä ja -valvontaa.
   Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Järjestelmäratkaisujen arkkitehtuurit

   Nopeuta suunnittelua, asennusta ja käyttöönottoa näillä joustavilla, validoiduilla ja käyttövalmiilla arkkitehtuureilla.

   Mitä yhteistyö kanssamme tarjoaa?

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Testatut, validoidut ja dokumentoidut arkkitehtuurit Saat käyttöösi tarvittavan dokumentaation, kytkentäkaaviot, käyttöliittymän ja projektimallit, jotka nopeuttavat ratkaisun suunnittelua, asennusta ja käyttöönottoa ja tuottavat lisäarvoa hankkeen jokaisessa vaiheessa.
   • Nousevan käyrän kuvake MachineStruxure-automaatioratkaisu MachineStruxure-automaatioratkaisu auttaa rakentamaan älykkäämpiä koneita ja laitteita nopeammin. Yrityksestäsi tulee tehokkaampi, tuottavampi ja ympäristöystävällisempi.