• Workers managing the conveyor belt in a packaging facility, industrial automation, machine control, original equipment manufacturer.

  Materiaalinkäsittelyn hallinta

  Tee yrityksesi materiaalinkäsittelyjärjestelmistä ja liiketoiminnasta älykkäämpää.

 • Prosessien tehostaminen

  Katso miten voit optimoida yrityksesi materiaalinkäsittelyprosessit kattavan tuotevalikoimamme ja tuotteisiimme integroitujen turvaominaisuuksien avulla. Kerromme myös, miten tuotteidemme ominaisuudet auttavat vähentämään energiankulutusta ja nopeuttamaan toimintojasi.

 • Energiatehokas automaattivarasto

  Elintarvike- ja logistiikka-alojen yrityksille laitteistoja valmistava Syleps pyysi Schneider Electriciltä apua energiatehokkuuden ja kilpailuedun parantamiseen.

  Korkea haarukkatrukki suuressa varastossa, teollisuusautomaatio, koneautomaatio, energiatehokkuus.

  Haasteet

  Keskittyypä liiketoimintasi sitten varastointi- tai kuljetinjärjestelmiin, tavaroiden keräilyyn ja lajitteluun tai täysin automatisoituun varastoon, tuottavuuden parantaminen edellyttää turvallisempia, verkottuneita, joustavia ja tehokkaita koneita, jotka ovat edullisia ja nopeita toimittaa.
  Nykyaikainen ruokatehtaan tuotantolinja, elintarviketeollisuus, koneautomaatio, teollisuusautomaatio.

  Ratkaisuja materiaalinkäsittelyjärjestelmiin

  Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

  • Vaihtoehtoinen oletusteksti Materiaalinkäsittely Toimitamme automaatioratkaisuja, joiden avulla pystyt nopeasti rakentamaan paremmin verkottuneita, tehokkaampia, joustavampia ja turvallisempia materiaalinkäsittelyjärjestelmiä.
  • Nousevan käyrän kuvake EcoStruxure™ Machine (ent. MachineStruxure) EcoStruxure Machine-automaatioratkaisu auttaa rakentamaan älykkäämpiä koneita ja laitteita nopeammin. Sen ansiosta yrityksestäsi tulee tehokkaampi, tuottavampi ja ympäristöystävällisempi.