• Food and beverage manufacturing facility, machine control, distribution management.

  Liikkeenohjausratkaisut

  Liikkeenohjaustuotteet ja -järjestelmät, joiden avulla hyödynnät koneesi koko potentiaalin.

 • Liikkeenohjauksen osaaja

  Schneider Electric on oikea kumppani koneiden liikkeenohjaukseen. Liikkeenohjauksen laajat ratkaisut sisältävät räätälöinnin, suunnittelun ja tuen.

  Asentaja työssään ohjauspaneelin ääressä, sähkö- ja energialaitokset, energiatehokkuus.

  Haasteet

  Liikkeenohjaus on monissa teollisuuskoneissa keskeisessä asemassa. Käyttäjät vaativat koneilta uusia turvaominaisuuksia, ja energiatehokkuus on asetettu etusijalle. Koneissa on nykyään myös enemmän moottoreita, minkä seurauksena tarvitaan lisää ja laadukkaampaa ohjelmistotukea sekä uusia innovaatioita, jotka auttavat lyhentämään asennukseen ja käyttöönottoon kuluvaa aikaa.
  Vaihtoehtoinen oletusteksti

  Liikkeenohjausratkaisumme

  Tuotteet ja järjestelmät monenlaisiin liikkeenohjauksen tehtäviin.

  Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

  • Vaihtoehtoinen oletusteksti Yleinen liikkeenohjaus Schneider Electric on yksi maailman johtavista liikkeenohjausratkaisujen tarjoajista. EcoStruxure™ Machine (ent. MachineStruxure) tuo käyttöösi kaikki liikkeenohjauksen ratkaisut.
  • Nousevan käyrän kuvake Schneider Electricin automaatioratkaisut EcoStruxure Machine -automaatioratkaisu auttaa rakentamaan älykkäämpiä koneita ja laitteita nopeasti. Sen ansiosta yrityksestäsi tulee tehokkaampi, tuottavampi ja ympäristöystävällisempi.