• Default Alternative Text

  Järjestelmäintegraattorit

  Kokoa täydellinen ratkaisu erikoistuneiden teknologiakumppaniemme avulla.

  • CAPP-teknologiapartneri Prosoft

   Schneider Electric toimittaa yhdessä teknologiakumppani Prosoftin kanssa automaation uudistamisprojektin, joka pienentää asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia sekä parantaa järjestelmän toimintavarmuutta ja turvallisuutta.

   Lue lisää
   Default Alternative Text
  • CAPP-teknologiapartneri Niobrara

   Schneider Electric ja CAPP-partneri Niobrara toimittavat innovatiivisen prosessinohjausjärjestelmän laajennusprojektin, jonka tuottamat kustannus- ja aikasäästöt varmistavat asiakastyytyväisyyden.

   Lue lisää
   Default Alternative Text
  • Järjestelmäintegraattori Hirschmann Electronics

   Schneider Electric ja Hirschmann Electronics kehittävät yhdessä tehokkaita verkkoyhteyksiä ja toimintavarmuutta, joita tarvitaan maailman ensimmäisen keskeytymättömästi toimivan aurinkovoimalan ohjausjärjestelmien integrointiin.

   Lue lisää
   Default Alternative Text
   Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Haasteet

   Schneider Electricin CAPP-partnereille tarkoitettu kumppaniohjelma vastaa monimutkaisiin liiketoimintatarpeisiin ja järjestelmävaatimuksiin yksinkertaisilla sekä tehokkailla ratkaisuilla. Suosittelemme vain tiukat testaukset ja tarkistukset läpäisseitä tuotteita, jotta voimme varmistaa ratkaisujemme turvallisuuden ja joustavuuden.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Oletko asiakas? Schneider Electricin asiakkaat ja ratkaisukumppanit voivat hankkia täydentäviä tuotteita ja teknologioita alan johtavilta yrityksiltä.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Oletko teknologiakumppani? Jos yrityksesi kehittää täydentäviä ratkaisuja ja tuotteita Schneider Electricin ratkaisuille, tämä ohjelma on tarkoitettu juuri sinulle.