• Engineer involved in facility management

  Erilliset automaatioratkaisut

  Hyödynnä luokkansa parhaita tuotteita erillisten sovellusten optimoinnissa.

  • Modicon: suosittuja logiikkaohjaimia jo vuodesta 1968

   Tutustu Modiconin monipuoliseen historiaan ja katso, miten uusi Modicon M580 aloittaa aivan uuden teollisuusautomaation aikakauden.

  • Modicon M580: maailman ensimmäinen ePAC-kontrolleri

   Katso, miksi Jim valitsi Modicon M580:n, maailman ensimmäisen ePAC-kontrollerin, jossa on sisäänrakennettu Ethernet. Sinäkin voit tehdä vaikutuksen kollegoihin!

  • Altivar Process: energiansäästöä taajuusmuuttajilla

   Altivar Process on maailman ensimmäinen nopeussäätöinen taajuusmuuttaja, jossa on sulautettuja palveluja teollisuuden sovelluksia varten.

  • Valmista laitoksesi tulevaisuuteen yhdellä ohjelmistolla

   Aiheuttavatko suunnittelemattomat seisokit, kunnossapitokustannusten nousu, varaosien puutteellinen saanti, henkilöstön osaamispuutteet, toimintakustannusten nousu, tuottavuushaasteet ja joustavuuden rajoitukset ongelmia? Jos vastauksesi oli kyllä, niin katso video niin näet, miten voit investoida pitkän aikavälin ratkaisuun.

   Teollisuustyöntekijät käsittelemässä laitteita, vedenkäsittely, teollinen tuotanto.

   Haasteet

   Teollisuuden toimintaedellytykset muuttuvat koko ajan. Esimerkiksi globalisaatio, digitaalinen vallankumous ja ympäristötietoisuus pakottavat tuottajat asettamaan prioriteettinsa tärkeysjärjestykseen sekä parantamaan tuottavuutta ja turvallisuutta, yksinkertaistamaan toimintaa ja kehittämään ketteryyttä. Jotta yrityksesi voisi vastata koko ajan lisääntyviin vaatimuksiin, tarvitset strategisen kumppanin, joka tarjoaa syvällistä asiantuntemusta ja tietämystä asennustesi koko elinkaaren ajan.

   Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Olemme automaation johtava toimija ja tarjoamme luokkansa parhaita ratkaisuja Joustavien arkkitehtuuriemme avulla yritykset voivat yhdistää tarvitsemansa elementit räätälöidyksi ratkaisuksi, joka soveltuu erilaisten toimialojen vaatimuksiin. Modulaarinen ja skaalautuva laitteisto tukee kaikenlaisia I/O-moduuleja sekä dedikoitua tiedonsiirtoa ja kenttäväylämoduuleja älylaitteiden ja instrumenttien yhdistämistä varten.
   • Nousevan käyrän kuvake Älykkäät yhdistetyt tuotteet valmistavat yrityksesi tulevaisuuteen Modicon M580 on maailman ensimmäinen ePAC-ohjain, jossa on sisäänrakennettu Ethernet. Sen avulla voit suunnitella automaatioarkkitehtuuriasi rajattomasti. Altivar Process on ensimmäinen nopeussäätöinen taajuusmuuttaja, jossa on sulautettuja palveluja teollisuuden sovelluksia varten. Magelis GTU on tehokas operointinäyttö, jossa on älypuhelinta muistuttava käyttöliittymä.
   Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Erilliset automaatioratkaisumme

   Avoimet ja joustavat arkkitehtuurit tehokkuuden parantamiseen

   Faktoja

   • Sininen mobiililaitekuvake Diagnosoi asennus reaaliaikaisesti tabletilla tai älypuhelimella.
   • Sininen aikakuvake Modicon M580:n avulla voit säästää 25 % kehittämiseen kuluvaa aikaa, eikä sovelluksen vaihdos aiheuta tuotantokatkoksia.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Unity Pron sisäänrakennettujen konversiotyökalujen avulla voit kääntää laitoksen vanhat sovellukset mahdollisimman vaivattomasti.
   • Sininen laiteoptimointi Ethernet-verkot pystyvät käsittelemään suuria tietomääriä nopeasti ja saumattomasti jatkuvana virtana. Tämä tehostaa arkkitehtuuria ja poistaa pullonkauloja.
   • Sininen nousevan käyrän kuvake Altivar Process -taajuusmuuttajilla voit tehostaa toimintaa jopa 25 %.
   • Sininen jatkuvuuden kuvake Keskeytymätön toiminta parantaa arkkitehtuurin käytettävyyttä joka tasolla.