• Worker standing in front of a server module, Racks and Enclosures, data center operations.
  Ratkaisuja datakeskuksen koko elinkaaren ajalle aina 1 MW:n kokoluokkaan saakka.

  Pienet ja keskisuuret datakeskukset

  Ratkaisuja datakeskuksen koko elinkaaren ajalle aina 1 MW:n kokoluokkaan saakka.

  • Digitaalisen sairaalan seuraava kehitysaskel

   Mercy Health on huippumoderni terveydenhuolto-organisaatio, joka on tehnyt datakeskukseensa liittyvissä asioissa yhteistyötä Schneider Electricin kanssa kuuden vuoden ajan. Yhteistyön ansiosta Mercy on pystynyt muuttamaan liiketoimintamallinsa datakeskuksen tukemasta sairaalasta sairaaloita tukevaksi datakeskukseksi.

  • Asiakkaidemme ääni

   Kuuntele, mitä sanottavaa Schneider Electricin asiakkailla on yhteistyöstä kanssamme.

  • Skaalautuva datakeskus Gold Coastin alueelle

   Kun OntheNet päätti avata uuden datakeskuksen Australian Gold Coastilla, he valitsivat Schneider Electricin toteuttamaan koko datakeskusratkaisunsa.

  • Mitä FlexPod Express tarkoittaa?

   NetAppin Jennifer Koch kertoo infrastruktuurista, jonka me olemme toteuttaneet FlexPod Express -tuotetta varten, sekä siitä, miten se antaa lisäarvoa asiakkaiden liiketoimintaan parantuneen tehokkuuden, hallinnan ja turvallisuuden kautta.

   Schneider Electricin asentaja keskustelee datakeskuksen virranhallinnasta

   Haasteet

   Olipa kyse uuden datakeskuksen rakentamisesta, laitteiston lisäämisestä tai poistamisesta, laiteympäristön yhdistämisestä tai virtualisoinnista, poikkeuksetta budjetissa ja aikataulussa on pysyttävä samalla kun tehokkuutta on parannettava ja pääomakustannuksia pienennettävä.
   Palvelinemolevyjen rivi

   Pienet ja keskisuuret datakeskukset

   Ratkaisuja datakeskuksen koko elinkaaren ajalle aina 1 MW:n kokoluokkaan saakka

   Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

   • Datakeskusten ja verkkojen kuvake Palvelut kaikkiin tarpeisiisi yhdestä paikasta Tarjoamme täysin integroidut komponentit sähkönjakeluun, jäähdytykseen, räkkeihin, turvallisuuteen ja hallintaan sekä palvelut pieniin ja keskisuuriin datakeskusratkaisuihin
   • Arvolupauskuvake Ratkaisut koko elinkaaren ajaksi Kaiken kattava datakeskusratkaisujen mallistomme sisältää kaikki pienen tai keskisuuren datakeskuksesi suunnittelussa, rakentamisessa, etähallinnassa, kunnossapidossa ja päivityksissä tarvittavat ratkaisut.

   Faktoja

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Skaalautuvien InfraStruxure-ratkaisujemme käyttöönotto onnistuu nopeasti ja helposti, ja niiden suorituskyky on huippuluokkaa.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Tutustu toteuttamiemme datakeskusten malliratkaisujen valikoimaan.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti FlexPod Expressin avulla voidaan kahden vuoden aikana saavuttaa arviolta 50 % säästö kokonaiskustannuksissa räätälöityyn ratkaisuun verrattuna.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti StruxureWare for Data Centers -ohjelmistopakettimme avulla voit muodostaa paremman kuvan pienen tai keskisuuren datakeskuksesi suorituskyvystä.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Meiltä saat asiantuntijapalvelut samasta paikasta, mikä auttaa välttämään virheet ja nopeuttamaan projektin toteutusta.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Lähes 90 % kaikesta maailman datasta on luotu viimeksi kuluneen kahden vuoden aikana.