• man and women talk about energy management in a data center

  Datakeskuksen infrastruktuurin hallinta (DCIM)

  Integroidut ohjelmisto-, mittarointi-, ympäristönvalvonta- ja turvallisuusratkaisut sähkönjakeluun, jäähdytykseen ja IT-tiloihin.

  • Kohti parempaa energiatehokkuutta Cardiffin yliopistossa

   Yliopiston teknologiajohtaja Hugh Beedie selittää, kuinka DCIM-analyysit tukivat virrankäytön tehokkuuden jatkuvaa parantamista, jonka seurauksena jäähdytyskustannukset pienenivät ja datakeskuksen sähkölasku puolittui.

  • Massachusetts Medical Center -yliopisto valitsi StruxureWaren datakeskuksiinsa

   Tekniikka muuttuu, kehittyy ja monimutkaistuu jatkuvasti. Miten yritykset voivat pysyä kehityksessä mukana? Vastaus piilee joustavassa, mukautettavassa ja ketterässä datakeskusten hallintaohjelmistossa.

   Lue lisää
   Technician in Data Center Server Room, data center operations.
  • Korealainen Busan Bank paransi datakeskuksensa optimointia ja energiatehokkuutta

   Busan Bank pitää StruxureWare for Data Centers -ohjelmistoa innovatiivisena ratkaisuna, joka auttaa tasapainottamaan operatiivisia kustannuksia ja datakeskuksen käytettävyyteen liittyviä vaatimuksia.

   Lue lisää
   Default Alternative Text
  • Energiahaasteeseen vastaaminen, Global Foundries

   Liiketoiminnan tiukentuvien vaatimusten takia datakeskusympäristöstä tuli yhä monimutkaisempi, kun ominaisuudet laajentuivat, järjestelmät yhdistyivät ja energiankäyttö kasvoi merkittävästi.

   Lue lisää
   server racks in a server room, big data analytics
  • Bangkok Insurance otti käyttöön datakeskuksen hallintaratkaisun

   Vakuutusalalla vallitsee ankara kilpailu tuotteiden ja palveluiden myynnissä. Tietojen käytettävyys on avaintekijä johtavan aseman saavuttamisessa.

   Lue lisää
   Default Alternative Text
  • Digitaalisen sairaalan seuraava kehitysaskel

   Mercy Health on huipputason terveydenhuoltolaitos, jonka datakeskuksesta Schneider Electric on kumppanina huolehtinut kuuden viime vuoden aikana. Schneider Electricin ketterän, tulevaisuuteen suuntautuneen datakeskuksen ansiosta Mercyn liiketoimintamalli on muuttunut datakeskuksen tukemasta sairaalasta sairaaloita tukevaksi datakeskusjärjestelmäksi.

  • Viimeisintä tekniikkaa edustava datakeskus

   Kun Microsoft Technology Center päätti asentaa Pariisissa sijaitsevaan koulutus- ja innovaatiolaitokseensa uuden datakeskuksen, se tilasi Schneider Electriciltä markkinoiden energiatehokkaimmat ja käyttövarmimmat ratkaisut osaavine tukipalveluineen