• 24/7 Self-Service Schneider Electric

Itsepalvelu 24/7

schneider-playstore
    mySchneider-sovellus pitää tiedot aina käsillä

Upouudella mySchneider-sovelluksella pääset välittömästi käsiksi jatkuvasti päivittyvään tekniseen sisältöön, kuten usein kysyttyihin kysymyksiin, tuotedokumentaatioon, Green Premium -ekomerkin ympäristötietoihin, hinnastoomme ja teknisiin koulutuksiin.

• Haku

Etsi tuotenimiä tai tuotekoodeja. Automaattisen tekstinsyötön ansiosta haku on entistä helppokäyttöisempi!
    • Hae

Löydät vastaukset useimpiin kysymyksiisi aihekohtaisista usein kysytyistä kysymyksistä.
    • Skannaa

Löydä tuotetiedot helposti QR-koodien ja viivakoodien avulla.
    • Toimi vihreästi

Green Premium -ekomerkki antaa mahdollisuuden tutustua RoHS- ja REACH-standardien vaatimustenmukaisuuteen sekä tuotteiden ympäristöprofiileihin ja hävittämisohjeisiin.
    • Selaa

Avaa Schneider Electricin tuoteluettelo laitteellasi ja tutustu koko tarjontaamme.
    • Lisätietoja

Valitse haluamasi yli 1 000 koulutuksesta, jotka käsittelevät monenlaisia aiheita, kuten turvallisuutta, riskien ehkäisemistä, sähkötekniikan perusteita, käyttöä ja ylläpitoa.