Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Turvallisuusratkaisut
                
                
                

               Schneider Electric turvaa ihmiset ja kiinteistöt

                
                

                

               Ihmisten ja omaisuuden turvaaminen on olennaisen tärkeää liiketoimintasi kannalta, riippumatta siitä millä alalla toimit. Sinun on täytettävä turvallisuussäädökset, minimoitava riskitekijät, jaettava vastuu, suojattava tuotto sekä vähennettävä käyttökustannuksia ja vakuutusmaksuja.

               Nykypäivän korkeat turvallisuusvaatimukset edellyttävät luotettavaa yhteistyökumppania, joka kykenee toimittamaan liiketoimintasi ja turvallisuustavoitteittesi mukaisen kattavan turvallisuusratkaisun.

               Schneider Electricin tutut turvallisuusratkaisut ovat turvanneet ihmisiä ja kiinteistöjä yli 70 vuoden ajan. Olemme Suomen johtava palo- ja toimitilaturvallisuuden järjestelmäkehittäjä ja -toimittaja. Tarjoamme turvallisuusratkaisuja suojaamaan omaisuutta ja ihmisiä - sekä kattavia tukipalveluja järjestelmien elinkaaren ajaksi. Meiltä saat turvallisuusalan kokonaispalvelua, käsittäen järjestelmien suunnittelu-, koulutus-, huolto-, käyttöönotto- ja ylläpitopalvelut.

               Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme innovatiivisia, huippulaadukkaita turvallisuusratkaisuja. Tavoitteemme on olla paras siinä mitä teemme - olla Suomen johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja. Ja tästä lupauksesta emme tingi - vahva turvallisuusalan kokemuksemme on käytettävissäsi!

                
                
                

               Kattavat turvallisuusratkaisumme

               Turvallisuusratkaisumme turvaavat ihmiset, kiinteistöt ja datan.

                
                
                
                 
                
               Lisätietoja

               Lisätietoja 

               Ratkaisu-, tuote- ja palvelutietopyynnöt

                

               Tärkeitä linkkejä