Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Ylepänä mukana Bloombergin tasa-arvoindeksissä 2018

   Indeksi on sukupuolten välisen tasa-arvon barometrin eri toimialoilla maailmanlaajuisesti. Tämä vahvistaa vahvaa sitoutumistamme osallistavaan, monipuoliseen kulttuuriin ja pitkäaikaisiin pyrkimyksiin edistää sukupuolten tasa-arvoa.

   Tutustu Bloombergin tasa-arvoindeksiin
  • Default Alternative Text

   Joustamme elämäntilanteesi mukaan

   Kattava Global Family Leave -politiikkamme tukee kaikkien ihmisten erilaisia tarpeita. Joten riippumatta siitä, kuka olet, missä maailmassa asut tai mikä on elämäntilanteesi, voit aina olla parhaimmillasi.

   Lue lisää (ENG) Katso video

   Monimuotoisuus on perintömme ja tulevaisuutemme. Jokaisella on siinä paikkansa.

   Monimuotoisuus on olennainen osa Schneider Electricin historiaa, kulttuuria ja identiteettiä. Käsittelemme erilaisuutta yhdenvertaisuuden näkökulmasta. Haluamme luoda suvaitsevan yrityskulttuurin, jossa erilaisuus nähdään lisäarvona.

   • Olemme ylpeitä siitä, että yksi työntekijöistämme on ollut olympiasoihdun kantaja

    Brasilian Schneider Electricillä työskentelevä Henry Gurgel kuuluu Brasilian paraolympialaisjoukkueeseen painonnostossa, ja hän oli olympiasoihdun kantajana.

   • HeForShe IMPACT 10x10x10, Davos 2016

    HeForShe IMPACT 10x10x10 -aloitteen tasa-arvoraportti julkaistiin tammikuussa 2016 Davosissa. Kymmenen maailman suurimpiin kuuluvaa yritystä on julkaissut uudet henkilöstön tasa-arvoluvut YK:n tasa-arvojärjestön ensimmäisessä HeForShe-tasa-arvoraportissa.

   • Jokainen meistä on ainutlaatuinen

    Haluamme luoda suvaitsevaa yrityskulttuuria, jossa erilaisuus nähdään lisäarvona.

   • YK:n päämaja New Yorkissa

    Schneider Electricin pääjohtaja Jean-Pascal Tricoire sai yhden viidestä arvostetusta palkinnosta. Tunnustus perustui hänen käynnistämiinsä käytäntöihin, jotka edistävät naisten täysvaltaista osallistumista työelämään, markkinoihin ja yhteisöön.

    • #HeForShe Maailmanlaajuisen solidaarisuusliikkeen tukena

     Ryhdyttyämme yhdeksi IMPACT 10X10X10 -hankkeen kymmenestä yrityskummista monet miespuoliset työntekijämme ovat innokkaasti liittyneet ja sitoutuneet tähän inspiroivaan aloitteeseen.

     HeForShe-liikkeen esite (pdf, 932 kt)
     Default Alternative Text
    • Tuemme sukupuolten välistä tasa-arvoa

     Olemme kuluvana vuonna tukeneet ja edistäneet käytäntöjä, jotka edistävät naisten urakehitystä ja varmistavat heille aseman työyhteisön täysivaltaisina jäseniä. Sukupuolten tasa-arvo on meille tärkeää, ja monimuotoisuus on tärkeä osa liiketoiminta- ja henkilöstöstrategiaamme.

     Esite sukupuolten tasa-arvon tukemisesta (pdf, 1 Mt)
     Default Alternative Text
    • Ylimmän johdon sitoutuminen

     Koko yrityskulttuurin muuttaminen on tärkeää, kun halutaan edistää sukupuolten tasa-arvoa.
     Muutos alkaa johtoportaasta.

     Esite ylimmän johdon sitoutumisesta (pdf, 1,3 Mt)
     Business colleagues looking at blueprint
    • Naisille samat mahdollisuudet

     Kun kohtelemme naispuolisia työntekijöitämme tasavertaisesti miesten kanssa, luomme kannustavan ja myönteisen ympäristön, jossa yksilöt tunnistavat mahdollisuutensa sukupuolesta ja muista eroavaisuuksista riippumatta.

     Esite samojen mahdollisuuksien takaamisesta naisille (pdf, 1,2 Mt)
     Default Alternative Text
    • White Paper -julkaisu Tasapainoinen sukupuolijakauma kansainvälisen liiketoiminnan edistäjänä

     Monilla kansainvälisillä yrityksillä on vaikeuksia sopeutua uusiin kehityssuuntiin, kuten talouden epävakauteen ja ihmisten muuttuviin elintapoihin. Tutkimuksissa on osoitettu, että uusien ideoiden puute ja vastahakoisuus käyttää vaihtoehtoisia ratkaisumalleja ovat yleisimpiä syitä pysähtyneisyydelle nykypäivän liiketoimintaympäristössä. Lisäksi on osoitettu, että merkittävästi epätasapainoinen sukupuolijakauma kansainvälisten yritysten ylimmässä johdossa ja keskijohdossa on heikentänyt luovuutta liiketoimintaan liittyvässä ongelmanratkaisussa. Tässä julkaisussa kerrotaan, kuinka tasapainoisempi sukupuolijakauma edistää kasvua ja innovaatioita.

     White Paper -julkaisu Kuinka tasapainoinen sukupuolijakauma voi edistää kansainvälisten yritysten liiketoimintaa (pdf, 668 Kb)
     Default Alternative Text
     Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.