Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

    • Default Alternative Text

      Tietosuoja- ja evästekäytäntö

    Schneider Electricin tietosuojalausunto

    0. Muutokset tähän tietosuojalausuntoon

    Schneider Electric voi muokata tätä tietosuojalausuntoa tarvittaessa. Tätä tietosuojalausuntoa on muutettu sen edellisen, 13. toukokuuta 2013 tehdyn päivityksen jälkeen.

    Schneider Electric pidättää itsellään oikeuden muokata tätä tietosuojalausuntoa tarvittaessa, esimerkiksi toimiakseen laeissa, määräyksissä sekä Schneider Electricin käytännöissä ja menettelyissä tehtyjen muutosten mukaisesti tai noudattaakseen valvontaviranomaisten tekemiä pyyntöjä.

    Tällöin Schneider Electric ilmoittaa tämän tietosuojalausunnon merkittävistä muutoksista henkilöille, joihin Schneider Electricin toiminta vaikuttaa. Schneider Electric julkaisee uudet versiot asianmukaisilla sisäisillä ja ulkoisilla verkkosivustoilla.

    Keskeiset muutokset ja muutosten syyt tämän tietosuojalausunnon nykyisen version ja edellisen, 13. toukokuuta 2013 päivätyn version välillä ovat seuraavat:

    - uusi esitystapa kerrostettuna tietosuojalausuntona lukemisen helpottamiseksi
    - sanamuotojen parannuksia
    - yhtenäinen sanamuoto Schneider Electricin eri verkkosivustoilla
    - tietojen käsittelyn ja tietojen jakamisen toimenpiteemme sekä käsiteltävien tietojen tyypit on eritelty selkeyden parantamiseksi
    - muutoksia GDPR:stä (EU:n yleisestä tietosuoja-asetuksesta) aiheutuvien uusien lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi.

    1. Miksi tämä tietosuojalausunto ?

    Schneider Electric on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi. Tässä tietosuojalausunnossa kerromme yksityisyyden suojaa koskevista käytännöistämme ja siitä, miten henkilötietojasi suojataan. Pyydämme lukemaan sen ennen Schneider Electricin digitaalisen sisällön käyttöä.

    Schneider Electric tukee vahvasti yksityisyyttä ja tietosuojaa koskevia perusoikeuksia sekä yksityisyyden suojaa koskevien kansallisten ja kansainvälisten lakien noudattamista.

    Tässä tietosuojalausunnossa kuvataan, miten Schneider Electric käsittelee ja suojaa verkkosivustojaan ja muuta digitaalista sisältöään käyttävien henkilöiden henkilötietoja sekä henkilötietoja verkon ulkopuolella tapahtuvien liiketoimien yhteydessä.

    Schneider Electric on ottanut käyttöön sisäisen yleisen tietosuojakäytännön, jota sovelletaan kaikissa tytäryhtiöissämme henkilötietojen keruun, käsittelyn, käytön, levittämisen, siirtämisen ja tallentamisen yhteydessä. Siinä on määrätty kaikkia tytäryhtiöitämme kaikissa maissa koskevia yhteisiä sääntöjä. Näiden sääntöjen tarkoituksena on varmistaa korkeatasoinen henkilötietojen suoja Schneider Electricin sisällä.

    Lisäksi Schneider Electric on laatinut tämän tietosuojalausunnon ulkoiseksi julkaisuksi yksityisyyden suojaa koskevista konsernin sisäisistä säännöistä (”BCR”), jotka Euroopan unionin tietosuojaviranomaiset hyväksyivät marraskuussa 2012 koskien ETA:n sisältä saatavien henkilötietojen käsittelyä rekisterinpitäjänä. Schneider Electricin konsernin sisäisissä BCR-säännöissä huomioidaan ja noudatetaan EU:n tietosuojasääntöjen tärkeimpiä periaatteita, sillä pääkonttorimme sijaitsee Euroopan unionissa.

    2. Mikä on tämän tietosuojalausunnon soveltamisala? Kuka vastaa tietojen käsittelystä?

    Tämä tietosuojalausunto koskee kaikkia Schneider Electricin tytäryhtiöitä ja digitaalista sisältöä, ellei tiettyä tietosuojalausuntoa tai tietosuojailmoitusta ole julkaistu sitä täydentämään tai korvaamaan se. Pyydämme tutustumaan tietosuojalausuntoihin, jotka on julkaistu kunkin digitaalisen sisällön yhteydessä.

    Schneider Electric on maailmanlaajuinen yhtiö, johon kuuluu rajat ylittäviä oikeushenkilöitä, liiketoimintaprosesseja ja hallintaorganisaatioita ja rajat ylittävä järjestelmäinfrastruktuuri. Tämä tietosuojalausunto koskee kaikkia Schneider Electricin tietojen käsittelyn toimia Schneider Electricin kokonaan omistamien tytäryhtiöiden toimesta, mukaan lukien tuote- ja palvelutarjonta ja digitaalinen sisältö (esim. verkkosivustot, sovellukset, opetusohjelmat, verkkokoulutus, uutiskirjeet, mainonta, tiedotus). Sitä voidaan kuitenkin täydentää täsmällisemmällä tietosuojailmoituksella/-lausunnolla/-käytännöllä (”ilmoitus”) tai se voidaan jopa korvata toisella lausunnolla, joka koskee erityisesti tiettyä Schneider Electricin ohjelmaa, tuotetta, palvelua, sisältöä tai yksikköä. On tärkeää, että luet käyttöösi annettavatilmoitukset, jotta saat kaikki tiedot.

    Tietojen käsittelyn toimenpiteiden rekisterinpitäjät ovat ne Schneider Electricin tytäryhtiöt, jotka ovat määrittäneet tietojen käsittelyn keinot ja tarkoitukset. Ne voivat vaihdella tapauskohtaisesti. Monissa tapauksissa maailmanlaajuisten tietojen käsittelyn toimenpiteiden rekisterinpitäjä on Schneider Electricin pääkonttori Schneider Electric Industries SAS, 35 rue Joseph Monier 92500 Rueil Malmaison- France. Näin on myös www.schneider-electric.com verkkosivuston osalta.

    Tämä tietosuojalausunto sitoo kaikkia Schneider Electricin kokonaan omistamia tytäryhtiöitä ja niiden työntekijöitä.

    Aina kun teet tilauksen verkossa, myös asiaankuuluvilla sivustoilla ilmoitetut ehdot koskevat tilausta. Sinun täytyy lukea ne.

    3. Miksi keräämme ja käytämme henkilötietoja?

    Me käytämme henkilötietojasi erilaisiin tarkoituksiin, kuten tilaustesi ja pyyntöjesi täyttämiseen, suhteemme hallintaan, kyselyjen järjestämiseen, tuotteidemme, palvelujemme, verkkosisällön sekä sinun käyttökokemuksesi parantamiseen, hallitaksemme tiliäsi ja ohjelmia, joihin liityt, verkkosivustoillamme tapahtuvien toimien analysointiin, markkinointitoimiemme hoitamiseen, tarjotaksemme sinulle kontekstuaalista ja kohdennettua mainontaa, varmistaaksemme toimiemme suojauksen, suojautuaksemme petoksilta ja yleisemmin hoitaaksemmeliiketoimintaamme.

    Keräämme tietoja ensisijaisesti siksi, että voisimme tarjota asiakkaillemme ja muille käyttäjille parempaa palvelua ja sujuvan, tehokkaan ja henkilökohtaisen kokemuksen digitaalisen sisältömme käytön yhteydessä.

    Schneider Electric kerää henkilötietoja seuraavia tarkoituksia varten:

    - Toimittaakseen tilatut tuotteet, palvelut ja digitaalisen sisällön. Keräämme näitä tietoja, jotta voimme toimittaa tilauksesi, saada maksusi ja ilmoittaa sinulle tilauksesi tilasta sekä sopimusten hallintaa varten.

    - Käsitelläkseen ehdokkaiden työhakemuksia.

    - Vastatakseen tietopyyntöihisi. Jos otat meihin yhteyden, tallennamme lähettämäsi viestit ja kommentit sekä henkilötiedot sinua koskevaan tiedostoon. Käytämme näitä tietoja, jotta voimme palvella sinua paremmin, jos olet meihin uudelleen yhteydessä.

    - Antaakseen sinulle pyytämääsi teknistä tukea. Henkilötietoja tarvitaan järjestelmiesi tunnistamista, tuotteiden asetusten ymmärtämistä, kysymystesi arvioimista ja ratkaisujen tarjoamista varten.

    - Suhteen hallintaa varten. Tämä käsittää tiedottamisen sinulle esimerkiksi sähköpostitse ja uutiskirjeillä hankkimistasi tuotteista, palveluista ja digitaalisesta sisällöstä sen varmistamiseksi, että voit käyttää niitä mahdollisimman hyödyllisesti. Voimme käyttää esimerkiksi sijaintitietoja voidaksemme ehdottaa lähelläsi sijaitsevia paikkoja tuotteiden tai tuen saamiseksi.

    - Kyselyjen ja mielipidetutkimusten järjestämiseksi. Keräämme henkilötietoja henkilöiltä, jotka vastaavat vapaaehtoisesti kyselyihin tai osallistuvat mielipidetutkimuksiin. Me käytämme näitä tietoja, jotta tuntisimme sinut paremmin, mitataksemme tyytyväisyyttä sekä parantaaksemme tuotteitamme, palvelujamme ja digitaalista sisältöämme.

    - Parantaaksemme tuotteitamme, palvelujamme ja digitaalista sisältöämme; me esimerkiksi analysoimme sovellustemme ja sivustojemme käyttöä, jotta voimme havaita alueita ja toimintoja, joissa käyttäjillä on vaikeuksia, ja me suunnittelemme ne uudelleen.

    - Saadaksemme tietoja selaus- ja hakutoimistasi. Keräämme tiettyjä henkilötietoja, kun vierailet digitaalisessa sisällössämme tai napsautat tuotteita ja palveluja koskevia linkkejä. Keräämme näitä tietoja, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi seuraavia vierailujasi varten (esim. maan valinta, profiilikohtainen sisältö), tehostaa sivustojen toimintaa, kerätä yleisluonteisia demografisia tietoja sivustojen käytön ja suorituskyvyn analysoimiseksi sekä arvioida mainontamme tehokkuutta. Voimme käyttää evästeitä ja muita tunnisteita tai vastaavia menetelmiä (jäljempänä ”evästeet”) saadaksemme tietoja viittaavasta verkkosivustosta, käytettävän selaimen tyypistä, tarkastellusta sisällöstä sekä päivämäärästä ja kellonajasta, jolloin käytit digitaalista sisältöä. Evästeilmoituksessamme on lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit hallita evästeitä (katso Evästeilmoitus).

    - Tilisi hallintaa varten. Kun rekisteröidyt, käytämme henkilötietojasi, jotta voimme myöntää sinulle käyttöoikeuden digitaalisen sisältöön ja palveluihimme, todentaa henkilöllisyytesi ja olla kanssasi vuorovaikutuksessa.

    - Järjestääksemme myynninedistämiseen liittyviä ohjelmia tai toimintoja keräämme henkilötietojasi, kun osallistut myynninedistämiseen tai palkintoihin liittyvään ohjelmaan tai toimintoon. Käytämme näitä tietoja, jotta voimme hallinnoida kyseessä olevaa ohjelmaa tai toimintoa, lähettää sinulle ohjelmaan tai toimintoon liittyviä sähköpostiviestejä, ilmoittaa voittajille ja julkistaa voittajien luettelon sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti.

    - Jotta me (tytäryhtiömme mukaan lukien) sekä valikoidut ulkopuoliset tahot voimme lähettää sinulle soveltuvien suostumus- ja kieltäytymisvaatimusten mukaisesti postitse, faksilla, puhelimitse, tekstiviesteinä, sähköpostitse ja elektronisin viestintäkeinoin markkinointitietoja kampanjoista, uutisista sekä uusista tuotteista tai palveluista, jotka mielestämme voisivat kiinnostaa sinua.

    - Jotta voimme toimittaa sinulle ponnahdusikkunoiden, mainospalkkien, videoiden, sähköpostien ja muiden mahdollisten mainostusmuotojen kautta tiettyjä tiedotteita ja/tai kohdennettua mainontaa meidän tai tytäryhtiöidemme tuotteista ja palveluista. Esimerkiksi: 

    • Voimme toimittaa sinulle kohdennettua mainontaa tai muuta sisältöä vieraillun verkkosivun sisällön perusteella tai muiden hallussamme olevien, sinua koskevien tietojen perusteella, kun selaat digitaalista sisältöämme.;
    • Voimme kerätä evästeiden avulla tietoja siitä, miten käytät digitaalista sisältöä ja palveluja, jotta voimme toimittaa sinulle kohdennettua mainontaa sähköpostitse tai mainospalkeissa/ponnahdusikkunoissa tai muussa muodossa, kun käyt:

    • digitaalisessa sisällössä
    • kolmansien osapuolten verkkosivustoilla tai sovelluksissa, joilla ei ole yhteyttä digitaaliseen sisältöömme. Mainonta näillä kolmansien osapuolten verkkosivustoilla saattaa sisältää Schneider Electriciä koskevaa mainontaa. 

    Voimme esimerkiksi käyttää sijaintitietoja, jotta voimme kertoa sinulle paikallisista kampanjoista ja toiminnoista. Evästeilmoituksessamme on lisätietoja evästeiden käytöstä ja siitä, miten voit hallita evästeitä.

    - Yhdistääksemme verkosta saatuja tietoja ja tietoja, joita olemme keränneet sinusta verkon ulkopuolella, jotta voimme luoda sinusta profiilin, jota voimme käyttää antaaksemme sinulle räätälöityjä palveluja. Esimerkiksi käyttäjä, jonka uskomme olevan sähköasentaja (lähinnä rekisteröinnin yhteydessä annettujen tietojen ja muiden, ulkopuolisista lähteistä saatujen perusteella), voi nähdä digitaalisessa sisällössä ja/tai kolmansien osapuolten verkkosivustoilla ja sovelluksissa sähköyhtiöihin liittyvää mainontaa, jota ei näkisi käyttäjä, jonka erikoisala liittyy jollain muulla tavalla sähköön. Vastaavasti käyttäjät voivat nähdä erilaista sisältöä digitaalisessa sisällössä tai saada erilaisia sähköposteja, joissa on erilaista mainontaa tai erilaisia kyselyitä. Voimme käyttää evästeitä myös kohdekäyttäjien valitsemiseen maantieteellisin perustein.

    - Tuotteidemme, palveluidemme ja digitaalisen sisältömme, meidän sekä muiden toimien turvallisuuden varmistamiseksi, petoksilta suojautumiseksi ja ehtojemme sekä tämän tietosuojalausunnon mukaan toimimiseksi. Lisäksi voimme tutkia mahdollisia rikkomuksia.

    - Jotta voimme mahdollistaa liiketoimintamme tai hallinnoida sitä esimerkiksi laadunvalvontaa ja koontiraportteja varten.

    - Tukeaksemme yritysjärjestelyä tai uudelleenjärjestelyjä, joissa Schneider Electric on mukana.

    - Liiketoiminnan jatkuvuutta ja järjestelmän virhetilanteesta palauttamista varten.

    - Noudattaaksemme meihin kohdistuvia lakimääräisiä velvoitteita, esimerkiksi kirjanpitoon ja veroihin liittyviä velvoitteita.

    - Mihin tahansa muuhun sinulle muulla tavoin ilmoitettuun tarkoitukseen.

    4. Minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme?

    Schneider Electric käsittelee erilaisia henkilötietojen tyyppejä, kuten henkilöllisyyteen liittyviä tietoja ja yhteystietoja, ammatilliseen toimintaan liittyviä tietoja, mieltymyksiisi ja kanssakäymiseesi meidän kanssa liittyviä tietoja, talousasioihin liittyviä tietoja, verkkoliikennetietoja ja sisältöä, jonka luovutat meille. Useimmissa tapauksissa tämä tieto saadaan sinulta. Lisäksi me ostamme luetteloita markkinointiyrityksiltä ja saamme tietoja kumppaneiltamme, evästeiden kautta ja sosiaalisista verkostoista.

    Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikenlaisia tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa henkilöä koskevia tietoja. Tunnistettavissa olevana pidetään henkilöä, joka voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa, erityisesti tunnisteen tai yhden tai useamman hänelle tunnusomaisen fyysisen, fysiologisen, psyykkisen, taloudellisen, kulttuurillisen tai sosiaalisen tekijän perusteella.

    Voimme käsitellä sinusta esimerkiksi seuraavankaltaisia henkilötietoja:  


    • henkilöllisyyteen liittyvät tiedot ja yhteystiedot, kuten nimi, yritys, sähköpostiosoite, puhelinnumero, valokuva, ikäryhmä, yhteystiedot

    • ammatilliseen toimintaan liittyvät tiedot, kuten asiakastyyppi, työtehtävä, titteli, ostovaltuus, mahdollinen seuraavan oston aika; Schneider Electricin tuotteiden, palveluiden ja digitaalisen sisällön hankinta ja käyttö tai jos olet hakemassa töihin, sinun koulutus-, ammatti- ja työhistoriasi

    • valintasi, kuten tuotteita ja palveluita koskevat valintasi, yhteydenottovalintasi, markkinointivalintasi sekä työnhakijana sinua kiinnostavat työt

    • kanssakäymisesi kanssamme, kuten kyselysi, tilauksesi, vaateesi, kyselyvastauksesi

    • talousasioihin liittyvät tiedot, kuten pankkitilitiedot, luottokorttitiedot

    • verkkoliikennetiedot, kuten IP-osoite, laite- ja järjestelmätunnisteet, Schneider Electric -käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, kirjautumistietosi, viittaava verkkosivusto, käytettävän selaimen tyyppi, tarkasteltu sisältö ja sijainti joko IP-osoitteesi perusteella tai mobiililaitteesi siirtämien tietojen perusteella

    • sisältö, jonka olet luovuttanut verkon keskustelupalstoilla tai muuten (lisätietoja on jäljempänä kohdassa 5 ”Sisältösi”).  


    Sinun on annettava joitain henkilötietoja, jotta voit hyötyä digitaalisesta sisällöstä. Ilmoitamme asiasta tapauskohtaisesti. Jos tällöin et anna tietojasi, et ehkä pysty nauttimaan kyseisestä digitaalisesta sisällöstä kokonaan tai osittain.

    Tämä tietosuojalausunto ei kata henkilötietoja, jotka on saatettu nimettömiksi eli jos henkilöitä ei ole enää tunnistettavissa tai jos heitä on tunnistettavissa vain ajallisesti, rahallisesti tai työvoimallisesti kohtuuttomilla kustannuksilla. Jos anonymisoiduista tiedoista tulee tunnistettavia, tämä tietosuojalausunto on silloin voimassa.

    Useimmissa tapauksissa keräämme nämä tiedot suoraan sinulta tai työnantajaltasi, joka on liiketoimintasuhteessa meihin. Lisäksi saatamme saada tietoja jälleenmyyjältä tai liiketoimintakumppanilta, ostamalla asiakasluetteloita markkinointiyrityksiltä, verkkoselauskokemuksestasi, sosiaalisista verkoista kun muodostat yhteyden näiden verkkojen käyttäjätiedoilla, sekä evästeiden kautta (katso Evästeilmoitus). Voit saada tarkempia tietoja (mahdollisesta) ulkopuolisesta henkilötietojen lähteestä kirjoittamalla meille kohdassa 9 ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

    5. Sisältösi

    Sinulla voi olla tilaisuus luovuttaa valokuvia, kommentteja tai muuta sisältöä verkon keskustelupalstoille, sovelluksiin tai muille Schneider Electricin ylläpitämille alustoille. Sisältösi täytyy olla vaaratonta. Sen täytyy kunnioittaa muiden oikeuksia ja etuja. Sinulla täytyy olla suostumus, ennen kuin jaat jonkun toisen tietoja. Sinun kannattaa miettiä tarkkaan, ennen kuin jaat tietoja keskustelupalstalla.

    Meille luovuttamasi sisällön täytyy kunnioittaa muiden oikeuksia ja etuja, mukaan lukien muiden oikeuksia henkilötietojen ja yksityisyyden suojaamiseen. Se ei saa olla loukkaavaa eikä epäkunnioittavaa eikä millään tavalla vahingollista.

    Jos toimitat meille tietoja toisesta henkilöstä, vahvistat, että olet ensin saanut häneltä suostumuksen hänen henkilötietojensa ja myös hänen arkaluonteisten henkilötietojensa käsittelyyn ja että olet ilmoittanut hänelle identiteettimme ja (edellä luetellut) tarkoitukset, joita varten hänen henkilötietojaan käsitellään.

    Vaikka Schneider Electric pyrkii suojaamaan henkilötietosi, niiden luovuttaminen verkossa jaettuun keskustelupalstaan ei ole riskitöntä. Jos julkaiset, kommentoit tai jaat henkilötietoja, mukaan lukien valokuvia, tai osoitat niihin liittyvää kiinnostusta millä tahansa keskustelupalstalla, sosiaalisessa verkostossa, blogissa tai muulla vastaavalla foorumilla, ota huomioon, että kaikki antamasi henkilötiedot ovat näiden foorumien muiden käyttäjien luettavissa, nähtävissä, kerättävissä ja käytettävissä ja että niitä voidaan käyttää yhteyden ottamiseksi sinuun, ei-toivottujen viestien lähettämiseksi sinulle tai tarkoituksiin, joita sinä tai Schneider Electric ette voi kumpikaan valvoa. Schneider Electric ei ole vastuussa henkilötiedoista, joita päätät luovuttaa tällaisilla foorumeilla. Sinun kannattaa olla varovainen, ennen kuin päätät jakaa tietoja itsestäsi tai jostakusta toisesta.

    6. Keille me jaamme henkilötietoja?

    Me jaamme henkilötietoja Schneider Electricin tytäryhtiöille ja toiminnoissamme mukana oleville palveluntarjoajille, mainostoimistoille ja markkinointiyrityksille, sosiaalisille verkostoille, jos niiden kirjautumistietoja käytetään, kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jos rekisteröidyt käyttämällä Schneider Electricin käyttäjätietoja, toimivaltaisille sääntelyelimille ja valvontaviranomaisille ja liiketoiminnan jatkajille.

    Schneider Electric on maailmanlaajuinen konserni, jonka yritykset toimivat yhtenä kokonaisuutena. Sinua palvelevat tiimit saattavat olla eri tytäryhtiöiden palveluksessa. Me uskomme, että on meidän oikeutetun intressimme sekä sinun intressisi mukaista, että jaamme henkilötietojasi niille Schneider Electricin tytäryhtiöille, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja voidakseen käsitellä tietoja tässä tietosuojalausunnossa kuvatulla tavalla esimerkiksi asiakassuhteen hallintaa, myynti- tai tuotetukea, markkinointia, tuotekehitystarkoituksia, tuotteiden, palvelujen ja digitaalisen sisällön parantamista, tietojen laadun tarkastuksia tai suojaus- säädös- tai vaatimustenmukaisuustarkoituksia varten.

    Käytämme palveluntarjoajia tietojen käsittelijöinä ja toimittaaksemme tuotteitamme, palvelujamme ja verkkosisältöä sinulle. Näitä palveluntarjoajia ovat esimerkiksi isännöintipalvelujen, tietojärjestelmien, IT-tuen, suojauspalvelujen ja finanssipalvelujen tarjoajat, markkinointiyritykset, tuotteita toimittavat kuljetusliikkeet, ulkopuoliset tilitoimistot, juristit ja tilintarkastajat.

    Lisäksi jaamme tietoja seuraavasti: 

    - Mainospalvelujen hankkimisen yhteydessä voimme jakaa joitain rajallisia henkilötietoja (esim. laitetunnisteita, evästetunnisteita) Ad Exchange -palveluille tai yrityksille, jotka hallinnoivat mainontaa kolmansien osapuolten verkkosivustoilla ja sovelluksissa, joissa saatat nähdä mainontaa.

    - Lisäksi voit käyttää digitaalista sisältöämme ja/tai rekisteröityä käyttämällä Facebookin, LinkedInin tai muiden kolmansien osapuolten verkkosivustojen kirjautumistietoja. Jos teet niin, me saamme pääsyn joihinkin tietoihin, jotka olet rekisteröinyt kyseisissä sosiaalisissa verkostoissa, jotta voimme auttaa sinua esitäyttämään rekisteröitymislomakkeesi Schneider Electricin digitaaliseen sisältöön. Käyttämällä näiden kolmansien osapuolten verkkosivustojen kirjautumistietoja saatat samalla ilmoittaa omille yhteyshenkilöillesi näillä sivustoilla, että olet luonut Schneider Electric -käyttäjätilin. Jos haluat tietää lisää siitä, mitä tietoja yhteyshenkilösi näillä sivustoilla saavat käytettäväkseen ja miten voit rajoittaa sivustojen viestintää, suosittelemme lukemaan kyseisten sivustojen käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt.

    - Mikäli kirjaudut sisään ulkopuolisen tahon verkkosivustoille Schneider Electric -kirjautumistunnuksillasi, me voimme jakaa kyseisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen julkaisijoille henkilötietojasi (kuten nimesi, erikoisalasi, ammattisi ja sähköpostiosoitteesi, mutta emme jaa Schneider Electric -kirjautumistunnuksiasi). Ennen kuin kirjaudut sisään kolmansien osapuolten verkkosivustoille käyttämällä Schneider Electric -kirjautumistunnuksiasi, sinun kannattaa tutustua kyseisen ulkopuolisen tahon verkkosivuston tietosuojakäytäntöön. Jos kyseisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen tietosuojakäytäntö sallii, me voimme saada tietoja siitä, miten käytät kyseistä ulkopuolisen tahon verkkosivustoa, minkä jälkeen voimme käyttää kyseisiä tietoja tämän tietosuojalausunnon mukaisesti.

    - Schneider Electric voi tarvittaessa luovuttaa henkilötietojasi potentiaalisille ostajille ja oikeusseuraajille helpottaakseen fuusiota, konsolidaatiota, hallinnan siirtoa tai muuta yritysjärjestelyä, johon Schneider Electric osallistuu.

    - Mikäli laki tai tuomioistuinpäätökset tai laillisten oikeuksiemme turvaaminen niin edellyttää me luovutamme henkilötietosi valtion virastoille, sääntelyviranomaisille ja toimivaltaisille viranomaisille.

    - Muilla tässä tietosuojalausunnossa kuvatuilla tavoilla tai tavoilla, joihin olet muulla tavoin antanut suostumuksen.

    - Kootusti muiden tietojen kanssa siten, että henkilöllisyyttäsi ei voida kohtuullisella tavalla selvittää (esimerkiksi kootut tilastot).

    Emme myy emmekä vuokraa henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle ilman lupaasi.

    7. Kuinka suojaamme henkilötietosi?

    Schneider Electric noudattaa keskeisiä, yleisesti tunnustettuja tietosuojaperiaatteita (kohtuullisuus, tarkoituksen rajoitus, tietojen laatu, tietojen säilyttäminen, yksilöiden oikeuksien kunnioittaminen,turvallisuus) ja suojaa henkilötiedot kohtuullisin toimin.

    Schneider Electric kunnioittaa yksilöiden yksityisyysoikeuksia ja etuja. Schneider Electricin tytäryhtiöt noudattavat henkilötietojesi käsittelyn yhteydessä seuraavia periaatteita:

    1. Henkilötietoja käsitellään oikeudenmukaisella ja laillisella tavalla.  ;
    2. Henkilötietoja kerätään määriteltyjä ja oikeutettuja tarkoituksia varten, eikä niitä edelleenkäsitellä näiden tarkoitusten kanssa ristiriidassa olevilla tavoilla.  
    3. Keräämme henkilötietoja, jotka ovat merkityksellisiä ja kohtuullisia niihin tarkoituksiin nähden, joita varten näitä tietoja kerätään ja käytetään. Voimme anonymisoida tietoja, jos se on kohtuullisesti toteutettavissa ja tarkoituksenmukaista, riippuen tietojen luonteesta ja suunniteltuihin käyttötarkoituksiin liittyvistä riskeistä. ;
    4. Pidämme henkilötiedot paikkansa pitävinä ja saatamme ne tarvittaessa ajan tasalle. Ryhdymme kohtuullisiin toimiin virheellisten tai puutteellisten tietojen oikaisemiseksi tai poistamiseksi.  
    5. Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen tietojen keräämisen ja käsittelyn syynä olleita tarkoituksia varten.  ;
    6. Henkilötietoja käsitellään yksilöiden laillisten oikeuksien mukaisesti.  ;
    7. Ryhdymme asianmukaisiin teknisiin, fyysisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin, jotta voimme estää henkilötietojen luvattoman käytön, laittoman käsittelyn sekä luvattoman tai vahingossa tapahtuvan häviämisen, tuhoutumisen tai vahingoittumisen.  
    8. Kun käsittelemme arkaluonteisia henkilötietoja, varmistamme asianmukaisen ilmoituksen ja suostumukset tai sen, että käsittely muulla tavoin tapahtuu sovellettavan lain mukaisesti.


    Kaikkien Schneider Electricin tytäryhtiöiden täytyy varmista, että yllä esitettyjä periaatteita noudatetaan.

    Schneider Electric ja sen tytäryhtiöt ovat sitoutuneet ryhtymään taloudellisesti kohtuullisiin teknisiin, fyysisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin henkilötietojen suojelemiseksi luvattomalta käytöltä, laittomalta käsittelyltä ja vahingossa tapahtuvalta häviämiseltä tai vahingoittumiselta sekä luvattomalta tuhoamiselta.

    Tarjoamme käyttöön suojatun palvelimen, jonka välityksellä voit tehdä tilauksia ja päästä käyttäjätilisi tietoihin. Henkilötietoja sisältävissä sisäisissä järjestelmissämme on käytössä käytönvalvontatoimia. Valtuutetuille käyttäjille myönnetään käyttöoikeus kyseisiin järjestelmiin yksilöivän tunnisteen ja salasanan käytön avulla. Pääsy henkilötietoihin myönnetään työntekijöillemme ainoastaan heidän työtehtäviensä suorittamista varten. Me ohjeistamme työntekijöitämme henkilötietojen asianmukaiseen käyttöön ja käsittelyyn. Edellytämme myös palveluntarjoajiltamme suojatoimia, jotka vastaavat meidän suojatoimiamme.

    Meillä on käytössä suojatoimia rekisteröityjen käyttäjien henkilöllisyyden määrittämiseksi, jotta näille käyttäjille voidaan määrittää asianmukaiset oikeudet ja rajoitukset. Jos olet rekisteröity käyttäjä, me käytämme sekä kirjautumistunnuksia että salasanoja henkilöllisyytesi varmentamiseen. Sinun vastuullasi on pitää kirjautumistietosi turvassa.

    Käyttämällä digitaalista sisältöä tai luovuttamalla henkilötietojasi meille hyväksyt sen, että voimme olla yhteydessä sinuun elektronisesti tai muulla tavoin kirjautumistietojesi tietoturvaan, yksityisyyteen, käyttöön ja hallinnointiin liittyvissä asioissa. Vaikka pyrimme pitämään käytössä asianmukaisia suojausmenettelyjä, verkkoselaamiseen liittyy luontaisia riskejä, emmekä voi taata, että selaaminen on täysin riskitöntä.

    8. Kolmansien osapuolten verkkosivustot ja sosiaalisen median verkkosivustot

    Sinun kannattaa lukea kolmansien osapuolten verkkosivustojen ja sosiaalisen median verkkosivustojen tietosuojakäytäntö ja säätää yksityisyysasetukset parhaaksi katsomallasi tavalla. Nämä sivustot eivät kuulu tämän tietosuojalausunnon piiriin.

    Schneider Electricin sivustoilla tai palveluissa voi olla linkkejä kolmansien osapuolten sovelluksiin, tuotteisiin, palveluihin tai verkkosivustoille tiedoksesi ja käytännöllisyyssyistä. Jos avaat näitä linkkejä, poistut Schneider Electricin sivustolta. Schneider Electric ei valvo näitä kolmansien osapuolten sivustoja eikä niiden tietosuojakäytäntöjä, jotka voivat poiketa Schneider Electricin käytännöistä. Emme tue kolmansien osapuolten sivustoja emmekä esitä niistä mitään väitteitä. Schneider Electricin tietosuojalausunto ei kata henkilötietoja, jotka päätät toimittaa näille kolmansille osapuolille tai jotka ne keräävät. Kehotamme lukemaan kaikkien sellaisten sivustojen tietosuojakäytännöt, joihin olet yhteydessä, ennen kuin hyväksyt henkilötietojesi keruun ja käytön.

    Tarjoamme myös sosiaaliseen mediaan liittyviä linkkejä, joiden avulla voit jakaa tietoja sosiaalisissa verkostoissasi ja olla vuorovaikutuksessa Schneider Electricin kanssa erilaisilla sosiaalisen median sivustoilla. Jos käytät näitä linkkejä, sinusta voidaan kerätä tai jakaa tietoja. Kehotamme sinua tutustumaan tietosuojakäytäntöihin ja asetuksiin niillä sosiaalisen median sivustoilla, joiden kanssa olet vuorovaikutuksessa, jotta ymmärrät varmasti, mitä tietoja nämä sivustot voivat kerätä, käyttää ja jakaa, ja säätämään nämä asetukset parhaaksi katsomallasi tavalla.

    9. Mitkä ovat oikeutesi?

    Voit pyytää henkilötietojesi käyttöoikeutta ja pyytää virheellisten tietojen muuttamista tai poistamista. Voit milloin tahansa kieltäytyä suoramarkkinoinnista.

    Schneider Electric kunnioittaa oikeuksiasi päästä tarkastelemaan ja korjaamaan henkilötietojasi. Voit tiedustella, minkälaisia sinua koskevia henkilötietoja Schneider Electricin yksiköt ovat tallentaneet tai käsitelleet, ja sinulle myönnetään pääsy henkilötietoihisi niiden käsittely- ja tallennuspaikasta riippumatta. Jos henkilötiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia, voit pyytää tietojen muuttamista.

    Voit lähettää pyynnöt osoitteeseen: Global-Data-Privacy@schneider-electric.com

    Voit milloin tahansa kieltää markkinointiviestintämme. Sinulta pyydetään markkinointiviestintään etukäteissuostumus, mikäli sovellettava laki niin vaatii. Voit kieltäytyä sähköpostiviestien vastaanottamisesta käyttämällä minkä tahansa lähettämämme viestin alaosassa olevaa toimintoa.

    Tämän osion lisäksi voi olla maakohtaisia osioita.

    10. Tärkeää tietoa ETA-alueella asuville

    Jos asut Euroopan talousalueella, Schneider Electric noudattaa lisäksi GDPR-kohtaisia vaatimuksia, jotka liittyvät esimerkiksi käsittelyn oikeudellisiin perusteisiin, rajat ylittävään tietojensiirtoon, automatisoituun päätöksentekoon ja profilointiin, tietojen säilyttämiseen, lisäoikeuksiin, vaateisiin ja tietosuojavastaavan yhteystietoihin.

    10.1 Minkä oikeudellisen perusteen nojalla Schneider Electric käyttää henkilötietoja?

    Henkilötietojen käyttö on tarpeen edellä kohdassa 3 esitettyjä tarkoituksia varten, eli:

    • Schneider Electricin ja sinun välillä tuotteidemme, palvelujemme tai digitaalisen sisällön käyttöä koskevan sopimuksen mukaista toimintaa varten. Sopimuksen mukaisesti toimiminen edellyttää, että tiedämme henkilöllisyytesi ja erikoisalasi ja että voimme olla vuorovaikutuksessa kanssasi sopimuksen mukaista toimintaa varten. Lisäksi tähän kuuluu se, että voimme käsitellä tieto- ja tukipyyntöjäsi, työhakemuksiasi, hallinnoida tilejäsi sekä ilmoittautumistasi ohjelmiimme ja varmistaa ehtojen ja tämän tietosuojalausunnon noudattamisen.
    • Meihin kohdistuvien lakimääräisten velvoitteiden noudattamiseksi. Tämä käsittää esimerkiksi pakolliset vero- ja kirjanpitovelvoitteet tai toimivaltaisten sääntelyelinten ja valvontaviranomaisten esittämien kirjaamisvelvoitteiden ja -pyyntöjen mukaan toimimisen.
    • Kun on kyse

    • kyselyistä, jotkin niistä ovat oikeutetun intressimme mukaisia, koska niiden tarkoitus on mitata tyytyväisyyttäsi meiltä pyytämiisi palveluihin. Muihin kyselyihin pyydämme lupasi. Sinulla on aina oikeus olla vastaamatta.
    • markkinointiviestinnän sekä kiinnostukseen perustuvan mainonnan toimittamisesta sinulle. Nämä meidän ja tytäryhtiöidemme toimet ovat oikeutettujen intressiemme mukaisia. Annamme sinulle aina mahdollisuuden kieltäytyä, ja jos sovellettava laki niin edellyttää, pyydämme sinulta etukäteissuostumuksen.
    • mobiililaitteesi lähettämien sijaintitietojen käytöstä, pyydämme aina etukäteissuostumuksesi, mikäli sovellettava laki niin vaatii.

    Lisäksi voimme käsitellä henkilötietojasi oikeutettujen intressiemme tarkoituksia varten, kunhan kyseinen käsittely ei loukkaa oikeuksiasi ja vapauksiasi, etenkin

    • suojataksemme sinua, meitä tai muita uhilta (kuten tietoturvauhilta tai petoksilta)
    • noudattaaksemme eri puolilla maailmaa voimassa olevia lakeja, jotka soveltuvat meihin
    • parantaaksemme tuotteitamme, palvelujamme ja digitaalista sisältöämme
    • suorittaaksemme profilointia, jotta voimme tarjota kohdennettua sisältöä ja kiinnostukseen perustuvaa mainontaa
    • jakaaksemme tietoja Schneider Electricin tytäryhtiöiden ja palveluntarjoajien välillä kohdassa 6 kuvatulla tavalla
    • ymmärtääksemme ja parantaaksemme verkkotoimiamme, liiketoimintaamme, asiakaspohjaamme ja suhteitamme yleisesti
    • voidaksemme mahdollistaa liiketoimintamme tai hallinnoida sitä esimerkiksi laadunvalvontaa ja koontiraportteja varten
    • hallitaksemme yritysjärjestelyjä, kuten fuusioita tai yrityskauppoja.


    10.2 Siirretäänkö henkilötietoja ulkomaille?

    Schneider Electric on globaali yritys, joten tietojen käsittelyn parissa työskentelevillä tiimeillä voi olla globaaleja tai kansainvälisiä tehtäviä. Siten ne voivat sijaita missä tahansa päin maailmaa paikoissa, joissa Schneider Electricillä on toimintaa, myös Euroopan unionin ulkopuolella, maissa, joissa ei välttämättä ole vastaavia henkilötietojen suojaamista koskevia standardeja kuin asuinmaassasi. Lisäksi voimme siirtää tietoja palveluntarjoajille, jotka sijaitsevat EU:n ulkopuolella, kuten Yhdysvalloissa. Mikäli näitä tiedonsiirtoja ei koske Euroopan komission päätöstä tietosuojan tason riittävyydestä, Schneider Electric varmistaa, että ne konsernin sisäisissä siirroissa rekisterinpitäjänä noudattavat asiaan kuuluvia lakivaatimuksia esimerkiksi käyttämällä vakiosopimuslausekkeita tai konsernin sisäisiä sääntöjä. Jos haluat lisätietoja näistä siirroista ja soveltuvissa tapauksissa kopioita käytössä olevista suojaustoimista, ota yhteyttä osoitteeseen:  Global-Data-Privacy@schneider-electric.com


    10.3 Käytämmekö profilointia ja teemmekö sinua koskevia automatisoituja päätöksiä?

    Voimme käyttää profilointia tarjotaksemme sinulle verkkosisältöä, jonka uskomme vastaavan kiinnostuksen kohteitasi. Yhdistämme rekisteröitymistietoja, kuten erikoisalasi, sekä tietoja verkkotoimistasi (esim. sinulle mieluisimmalta vaikuttava sisältö), jotta tietäisimme sinusta enemmän ja voisimme tarjota sinulle profiiliasi vastaavaa verkkosisältöä.

    Emme tee sinusta automatisoituja päätöksiä, jotka vaikuttavat sinuun merkittävällä tavalla, ellei (1) päätös ole tarpeen osana sinun ja meidän välistä sopimusta, (2) meillä ole sinun nimenomaista suostumustasi tai (3) laki vaadi, että käytämme kyseistä tekniikkaa. Tällöin asiasta ilmoitetaan asianmukaisesti.

    10.4 Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

    Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin niitä tarvitaan tässä tietosuojalausunnossa määritettyihin tarkoituksiin ja lisäksi lain mahdollisesti vaatiman tai salliman ajanjakson. Tarkempia tietoja on kutakin digitaalista sisältöä koskevissa tietosuojailmoituksissa. Yleensä tietojen säilytysaika määritetään huomioimalla:
    • suhteemme kesto (esim. sopimuksen täytäntöönpanon kesto, tilin käytöstä poistaminen, sinun todellinen tarpeesi tulla tunnistetuksi ollessasi meihin yhteydessä)
    • tietojen säilytystä koskevat lakivaatimukset
    • vanhentumisaika.

    Me säilytämme asiaankuuluvia asiakastietoja kolmen vuoden ajan sopimuksen päättymisestä tai edellisestä yhteydestä markkinointitarkoituksia varten sekä yhteystietoja kolmen vuoden ajan edellisestä yhteydestä samoja tarkoituksia varten.

    10.5 Mitkä ovat lisäoikeutesi?


    Edellä kohdassa 9 ilmoitettujen oikeuksien lisäksi voit pyytää meitä poistamaan tai siirtämään henkilötietosi tai rajoittamaan niitä ja kieltämään henkilötietojesi käytön. Kun tietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, sinulla on oikeus perua suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä pyyntö seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: Global-Data-Privacy@schneider-electric.com. Sopimuksen täytäntöönpanon kannalta välttämättömän tai oikeutettuun intressiin perustuvan käsittelyn osalta emme välttämättä pysty suostumaan käsittelyn lopettamista koskevaan pyyntöösi tai jos suostumme, se voi tarkoittaa, ettet enää voi käyttää palveluja tai verkkosisältöä.
    10.6 Missä voin kysyä kysymyksiä ja esittää vaateen?
    Schneider Electricin tietosuojakäytäntöjä tai tätä tietosuojalausuntoa koskevat kysymykset tai kommentit voit osoittaa konsernin tietosuojavastaavalle (DPO:lle):

    DPO@schneider-electric.com 

    DPO

    35 rue Joseph Monier CS3023

    92506 Rueil Malmaison-France 


    Jos uskot, että Schneider Electric on käsitellyt henkilötietojasi sovellettava lain tai tämän tietosuojalausunnon vastaisesti, voit esittää valituksen edellä olevia yhteystietoja käyttämällä konsernin DPO:lle tai valvontaviranomaiselle.

    Evästeilmoitus

    Eväste on erittäin pienen tekstitiedoston muodossa oleva tieto, joka asennetaan internetin käyttäjän kiintolevylle. Tämän tekstitiedoston luo verkkosivupalvelin, joka on käytännössä tietokone, jolla verkkosivusto toimii. Palvelin asettaa evästeen sisältämät tiedot, ja palvelin voi käyttää evästettä aina, kun käyttäjä vierailee sivustolla. Evästettä voidaan ajatella käyttäjän henkilökorttina, joka kertoo verkkosivustolle, että käyttäjä on palannut sivustolle. (Lähde) . Lisäksi voimme käyttää muita vastaavia menetelmiä (esim. pikselitunnisteita tai verkkojäljitteitä), kun käyt verkkosivustoillamme ja käytät mobiilisovelluksiamme, jotka etsivät laitteeseesi tallennettuja tietoja. Tämän ilmoituksen tarkoituksia varten kaikkia näitä menetelmiä kutsutaan ”evästeiksi”.

    Evästeiden käytön avulla voimme tarjota sinulle tiettyjä toimintoja ja saada tietoja verkkosivustolla vierailuista tai sovellustemme käytöstä. Voimme käyttää evästeitä myös sivustojen ja sovellusten käyttäjäystävällisyyden parantamiseen. Suurin osa selaimista hyväksyy evästeet automaattisesti, mutta niiden hyväksyminen ei ole pakollista. Voit tavallisesti kieltää evästeiden hyväksymisen selaimesi asetuksista ja käyttää todennäköisesti siitä huolimatta suurinta osaa sivustojen toiminnoista. Mobiililaitteessasi on lisäksi työkaluja, joiden avulla voit hallita sovelluksen mahdollisuuksia päästä laitteesi sisältämiin tietoihin.

    Jos haluat poistaa koneellasi jo olevia evästeitä tai estää uusien evästeiden hyväksymisen, tutustu selaimen kehittäjän ohjeisiin napsauttamalla selaimen valikon kohtaa ”Ohje”.

    Chrome
    Mozilla
    Internet Explorer
    Safari


    Kolmansien osapuolten evästeet analysointitarkoituksiin

    Jotta voisimme tarjota sivustollamme vieraileville parempaa palvelua, mittaamme sivujen katselukertojen ja vierailukertojen määrän, vierailijoiden sivustollamme suorittamat eri toiminnot ja vierailijoiden maantieteellisen sijainnin sekä sen, kuinka monta kertaa vierailijat palaavat sivustollemme. Tätä tarkoitusta varten käytämme seuraavaa kahta verkkoanalytiikan ohjelmistotyökalua: Analyzer ja Google Analytics sekä Marketo Munchkin Cookie.

    Analyzer-tiedot (AT Internet)

    AT Internetin osalta evästeitä käytetään asiaankuuluvan ja yksityiskohtaisen tilastollisen tutkimuksen tekemiseksi. Evästettä käytetään täydentämään JavaScript-tunnistetta. Evästeiden käytön ansiosta JavaScript-tunnisteiden analyyseja voidaan täsmentää, minkä lisäksi niiden avulla AT Internetin asiakkaat voivat tunnistaa vierailijat joka kerta, kun he vierailevat heidän sivustollaan. Nämä evästeet tallentavat vain yhteen AT Internetin käyttäjätunnukseen liittyviä tietoja, eikä näitä tietoja käytetä missään tapauksessa henkilötietojen keräämiseen vierailijoilta.

    Kaikki saadut tulokset kootaan yhteen, ja ne ovat täysin tunnistamattomia. Tulokset antavat tietoa siitä, miten internetin käyttäjät selaavat ja käyttävät AT Internetin asiakkaiden verkkosivustoja. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi vierailijoiden määrä, vierailukertojen määrä, verkkosivun katselukertojen määrä ja muut tiedot, jotka ovat tarpeen internetin käyttäjien mielenkiinnon kohteiden tehokasta mittausta varten. Näiden tulosten avulla voidaan parantaa myöhemmin tällaisten verkkosivustojen ergonomiaa ja sisältöä.

    Osoitteessa AT Internet Data-protection chaptervoit käydä katsomassa käyttöoikeutesi, vastausoikeutesi ja tietojen poistamista koskevan oikeutesi.

    Google Analytics -tiedot

    Tällä verkkosivustolla käytetään myös Google Analytics -työkalua, joka on Google Inc.:n (”Google”) tarjoama verkkoanalytiikkapalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä, jotka ovat tietokoneellesi asennettavia tekstitiedostoja, jotka auttavat verkkosivustoa analysoimaan sitä, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Evästeen luomat tiedot verkkosivuston käytöstäsi lähetetään eteenpäin ja tallennetaan Yhdysvalloissa sijaitseville Googlen palvelimille.

    Jos olet aktivoinut IP-osoitteen anonymisoinnin tällä verkkosivustolla, IP-osoitteesi katkaistaan Euroopan unionin jäsenvaltioiden tai muiden Euroopan talousaluetta koskevan sopimuksen allekirjoittajamaiden alueella. Vain poikkeustapauksissa IP-osoite siirretään ensin kokonaisuudessaan Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja katkaistaan siellä. IP-osoitteen anonymisointi on aktivoitu tällä verkkosivustolla.

    Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston ylläpitäjän puolesta arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi kokoamalla raportteja verkkosivuston käytöstä verkkosivustojen ylläpitäjille ja tarjoamalle niille muita verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluja.

    Selaimesi Google Analyticsissa välittämää IP-osoitetta ei yhdistetä mihinkään muihin Googlen hallussaan pitämiin tietoihin. Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla asianmukaiset asetukset selaimestasi, mutta pyydämme kuitenkin ottamaan huomioon, että jos kiellät evästeiden käytön, et voi ehkä käyttää tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja. Voit myös kieltää Google Analyticsia seuraamasta sinua tulevaisuudessa lataamalla ja asentamalla Google Analyticsin käytön kieltävän selainlaajennuksen nykyiseen selaimeesi: Google Analytics Opt-out Browser Add-on

    Marketo Munchkin Cookie

    Käytämme Marketo-yrityksen tarjoamaa kolmannen osapuolen markkinointiohjelmistoa sähköpostiviestiemme lähettämistä varten. Käytämme evästeitä osana seurantaa, jotta saamme tietoja sähköpostiviestien avaussuhteesta ja napsautussuhteesta. Seuraamme myös toimintaa verkkosivustolla. Vierailijat voivat esimerkiksi ladata markkinointiin liittyviä tuote-esittelyjä sivustolta. Seuraamme Marketon evästeiden avulla, ketkä tekevät näin ja vierailevatko he sen jälkeen verkkosivustomme muilla sivuilla. Lisätietoja Marketon tietosuoja- ja evästekäytännöstä on Marketon tietosuojakäytännössä osoitteessa: Marketo privacy policy

    Miten se toimii?

    • Upotamme Munchkinin JavaScript-koodinpätkän sivustoillesi. Kun vierailijat saapuvat sivustolle, asennamme evästeen vierailijan verkkoselaimeen (jos evästettä ei ole jo asennettu) ja lähetämme palvelimillemme viestejä kyseisen vierailijan verkossa suorittamista toimista
    • Tämä toimintatapa on erittäin hyödyllinen ja hyvin samankaltainen esimerkiksi Google Analyticsin kaltaisten muiden verkkoseurantaskriptien kanssa
    • Evästeemme on ensimmäisen osapuolen eväste ja vain meidän nähtävissämme.

     
    Mitä Munchkin Capture tekee?
    Munchkin kerää verkkosivulla automaattisesti seuraavat tiedot:

    • käyntikertojen määrä
    • linkkien napsautuskerrat
    • IP-osoite
    • viittaava URL-osoite
    • evästeemme tunnus

     
    Jos et halua, että asennamme tämän evästeen verkkoselaimeesi, voit kieltää evästeen asentamisen napsauttamalla alla olevaa ”Kieltäydy”-painiketta.

    Viimeksi päivitetty: 25. toukokuuta 2018
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.