Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  Uusi ELKO Plus - Hotelleille

   ELKO Plus on täydellinen paketti hotellikäyttöön. Valikoima sisältää tarvittavat valaisimet ja säätimet, joilla huoneen tunnelma saadaan viritettyä oikeanlaiseksi jokaiselle yksilölliselle asiakkaalle. Valittaessa koko tuotesarja onnistutaan luomaan eheä tyylikokonaisuus yksittäisten tuotteiden välille. Tämä kokonaisuus on tietysti myös yhteensopiva rakennusautomaatioratkaisuidemme kanssa.
   
  Hotellivieraan asiakaskokemus on taatusti astetta ylellisempi, kun usein käytettävät kytkimet ja himmentimet edustavat modernia muotoilua ja laadukkaita materiaaleja. ELKO Plus on uniikki ja persoonallinen designsarja, joka luo premiumkokemuksia.

  Tuoteperheen visiona on olla täydellinen kumppani sisustusarkkitehtitoimistoille. Siksi hotelliprojektin alkuvaihe on otettu huomioon liiketoimintamallin suunnittelussa. Käytännössä tämä näkyy mukautuvana ja räätälöitävänä kokonaisuutena, joka rakennetaan yhdessä sisustusarkkitehdin ja asiakkaan kanssa.

  Default Alternative Text

  Tutustu ELKO Plus tuotevalikoimaan

  Tutustu tuotevalikoimaan ja valitse sinun tyyliisi sopivat kehykset.
  Tuotevalikoimaan
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.