Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Secure your home with Schneider Electric safety solutions and products

   Turvallinen koti

   Suojaa kotisi ja rakkaasi älykkäillä turvaratkaisuilla.

  Turvallinen koti

  1121655-IC-800x300

  Aina turvassa

  Kosketko kytkimiin keittiössä märin käsin? Käytätkö hiustenkuivaajaa suihkun jäljiltä kosteassa kylpyhuoneessa? Sähkölaitteita, kuten pieniä televisioita ja radioita, asennetaan yhä useammin kosteisiin tiloihin: kylpyhuoneisiin, pihoille ja parvekkeille. Tällöin on ehdottomasti huolehdittava laitteiden suojauksesta vedeltä ja sääoloilta. 


  1121609-IC-800x300

  Schneider Electricin maadoitetut vikavirtapistorasiat ja Kavacha-kalvosta valmistetut kytkimen ja pistorasian kannet suojaavat koko perhettä märkien käsien aiheuttamilta vaarallisilta sähkövuodoilta. Lisäksi pienjännitekatkaisijamme ja jäännösvirtalaitteemme varmistavat luotettavan sähkönjakelun ja sähköpiirien suojan kaikkialla kotona.


  Home-YP-ED-SE_04

  Katkoton turvallisuus ja käyttövarmuus

  Salaman tai sähkön aiheuttamat virta- ja jännitepiikit voivat vahingoittaa arvokkaita kotiteatterijärjestelmiä, ja äkilliset virtakatkokset voivat puolestaan lyhentää niiden käyttöikää.

  Turvallinen ja katkoton tehonsyöttö on kodin laitteille ja järjestelmille erittäin tärkeää. Schneider Electricin ylijännitesuojat suojaavat virtapiikeiltä, ja keskeytymättömän virransyötön takaavat UPS-laitteet auttavat pitämään kodin turva- ja viihdejärjestelmät aina toimintakunnossa.

  Home-YP-ED-SE_05