Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Secure your home with Schneider Electric safety solutions and products

   Turvallinen koti

   Suojaa kotisi ja rakkaasi älykkäillä turvaratkaisuilla.

   Turvallinen koti

   1121655-IC-800x300

   Aina turvassa

   Kosketko kytkimiin keittiössä märin käsin? Käytätkö hiustenkuivaajaa suihkun jäljiltä kosteassa kylpyhuoneessa? Sähkölaitteita, kuten pieniä televisioita ja radioita, asennetaan yhä useammin kosteisiin tiloihin: kylpyhuoneisiin, pihoille ja parvekkeille. Tällöin on ehdottomasti huolehdittava laitteiden suojauksesta vedeltä ja sääoloilta. 


   1121609-IC-800x300

   Schneider Electricin maadoitetut vikavirtapistorasiat ja Kavacha-kalvosta valmistetut kytkimen ja pistorasian kannet suojaavat koko perhettä märkien käsien aiheuttamilta vaarallisilta sähkövuodoilta. Lisäksi pienjännitekatkaisijamme ja jäännösvirtalaitteemme varmistavat luotettavan sähkönjakelun ja sähköpiirien suojan kaikkialla kotona.


   Home-YP-ED-SE_04

   Katkoton turvallisuus ja käyttövarmuus

   Salaman tai sähkön aiheuttamat virta- ja jännitepiikit voivat vahingoittaa arvokkaita kotiteatterijärjestelmiä, ja äkilliset virtakatkokset voivat puolestaan lyhentää niiden käyttöikää.

   Turvallinen ja katkoton tehonsyöttö on kodin laitteille ja järjestelmille erittäin tärkeää. Schneider Electricin ylijännitesuojat suojaavat virtapiikeiltä, ja keskeytymättömän virransyötön takaavat UPS-laitteet auttavat pitämään kodin turva- ja viihdejärjestelmät aina toimintakunnossa.

   Home-YP-ED-SE_05

   Vinkkejä

   • Nauravaa nuorisoa istumassa pöydän ääressä Seuraa meitä Facebookissa
   • Schneider Electricin tuotteilla saat lastenhuoneeseen uutta ilmettä Inspiroidu Ideoita ja luovia vinkkejä huone huoneelta