Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Engineer overseeing factory floor, machine control, facility management.

   KATSE TEOLLISUUDEN VALOISAMPAAN TULEVAISUUTEEN

   Kiinteistönhallinnasta huolehtiva insinööri

   Haasteet

   Seuraava teollinen vallankumous on jo nykypäivää


   Teollisuuden toimialat ovat murroksessa. Markkinoiden liikkeet ovat vaikeammin ennustettavia, uusia tekniikoita kehitetään jatkuvasti ja yrityksillä on entistä enemmän paineita tehostaa toimintaansa. Mutta muutos tuo tullessaan myös mahdollisuuksia. Oletko sinä valmis hyödyntämään seuraavan teollisen vallankumouksen uudet liiketoimintamahdollisuudet?

   • Kohti teollisuuden valoisampaa tulevaisuutta

    Infrastruktuurien uusinvestoinnit ja modernisointihankkeet lisääntyvät teollisilla markkina-alueillamme. Markkinoiden liikkeet ovat aiempaa nopeampia ja vaikeammin ennustettavia. Sääntely lisääntyy jatkuvasti, ja uudet teknologiatrendit tuovat mukanaan mullistavia muutoksia.

   • Millaisia tulevaisuuden tehtaat ovat?

    Uudet teknologiat, kuten esineiden internet, vievät meitä väistämättä kohti neljättä teollista vallankumousta. Automaation ja robotiikan innovaatioita voidaan verrata höyrykoneen keksimiseen. Riippumatta siitä, kutsutaanko muutosta nimellä teollisuus 4.0, digitaalinen teollisuus vai älykäs teollisuus, seuraava teollinen vallankumous merkitsee monenlaisia uusia haasteita.

    Vaihtoehtoinen oletusteksti

    Luomme toimivia yhteyksiä laitteiden, järjestelmien ja ihmisten välille ja tarjoamme asiakkaillemme konkreettista ja kestävää lisäarvoa nyt ja tulevaisuudessa.