Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Hipaisun päässä kohteesta

   Uusi Esmi Sense -paloilmoitinkeskus ja EcoStruxure Fire Expert – vihdoinkin aitoa online-paloturvallisuutta. Vältä turhat käynnit kohteissa ja säästä arvokasta aikaa!

  Uuden ajan paloturvaa

  Älykkäässä Esmi Sense -paloilmoitinkeskuksessa huippuluokan käytettävyys kohtaa modernin muotoilun. Käyttöönotto käy todella vaivattomasti, ja suuri värinäyttö sekä kehittynyt Esmi Smart Wheel -valintapyörä tekevät valikoiden käytöstä nopeaa ja helppoa. Uusi paloilmoitinkeskus on saatavana kolmessa eri koossa. Esmi Sense on yhteensopiva kaikkien Schneider Electricin älykkäiden ja perinteisten tunnistimien kanssa, ja paloilmoitinkeskuksen voi integroida myös kiinteistönhallintajärjestelmään.

  • Kiinnostuitko? Tilaa tuotetiedot

   Jätä sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle yksityiskohtaisen tuotetietolomakkeen uudesta Esmi Sense -paloilmoitinkeskuksesta.

   Tilaa esite
   Default Alternative Text
   • Tehokas tapa työskennellä

    Saatavillasi on nyt ensimmäinen aito online-paloturvaratkaisu. Yhdistämällä Esmi Sense -keskuksen EcoStruxure Fire Expert -verkkosovellukseen voit hallita järjestelmiäsi tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla, missä ja milloin tahansa.

    Default Alternative Text

    Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

    • Default Alternative Text Hallintaa - Kaikki paloilmoitinjärjestelmät hallinnassasi - Helppo valvoa ja hallita verkossa - Pääset käsiksi kohteisiin mistä ja milloin tahansa
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Tehokkuutta - Optimoi liiketoiminnan tehokkuus - Vähennä ajankäyttöä jopa 50% - Yhtenäinen näkymä kaikkiin kohteisiin
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Arvoa - Nopeammat toiminnot - Vähennä liiketoimintariskiä paremmalla tilannekuvalla - Tuottavuus kasvaa: kustannussäästöä elinkaaren aikana
    • Fire Expertin edut

     Aitoa online-paloturvallisuutta, ei turhia käyntejä kohteissa. Katso miten se toimii.

     Tulevia laajennuksia

     EcoStruxure Fire Expert -järjestelmä sisältää laajennuskirjaston, jonka kautta saat käyttöösi yhä älykkäämpiä palveluita. Tutustu seuraaviin laajennuksiin, jotka ovat tulossa loppukäyttäjien saataville. Tarjoamme nyt käyttöösi EcoStruxure Fire Expertin kaikkine laajennuksineen veloituksetta 31.8.2018 saakka.

     Miten organisaatiosi voi saada parhaan hyödyn Fire Expert -järjestelmästä?

     Ota yhteyttä, asiantuntijamme käy kanssasi kokonaisuuden läpi ja tekee päivityssuunnitelman.
     Default Alternative Text
     * Pakollinen kenttä

     Haluan tilata Schneider Electricin uutiskirjeen.**

     Vaihtoehtoinen oletusteksti

     Miksi modernisoida?

     Jos kiinteistön palovalvontaa ja -ilmoituksia ei ole järjestetty oikein, vaarassa ovat niin henkilökunta kuin organisaation toiminnan jatkuvuuskin. Lue kuusi hyvää syytä ilmoittimen modernisointiin.

     Faktoja

     • Default Alternative Text Nopeampi ilmoitus Uudet älykkäät yhdistelmä- ja savuilmaisimet antavat ilmoituksen alkavasta palosta nopeammin ja luotettavammin kuin vanhat lämpöilmaisimet. Aikainen hälytys antaa aikaa pelastautua ja minimoida vahingot.
     • Default Alternative Text Päivitys vaiheittain On mahdollista päivittää ensin paloilmoitinkeskus ja uusia ilmaisimet myöhemmin. Käyttäjä voi valita tarvitsemansa ominaisuudet ja päivittää järjestelmää tarvittaessa. Vaiheittain modernisointi on kustannustehokasta.
     • Default Alternative Text Helppo käyttää Esmi Fire -paloilmoittimen käyttöliittymä kertoo selkeästi ilmoitukset ja toimintaohjeet. Järjestelmään voi yhdistää myös Esgrafin: graafisen käyttöliittymän, jolla kaikki päivittäiset toimet hoituvat helposti.
     • Default Alternative Text Huollon ennakointi Likaantumisen automatisoitu valvonta pitää huolen siitä, että huolto voidaan suorittaa aina tarpeen mukaan ja ennakoidusti. Huoltopäivämäärän tallentaminen järjestelmään helpottaa seurantaa ja huollon suunnittelua.
     • Default Alternative Text Ei erheellisiä ilmoituksia Turhat palohälytykset käyvät kalliiksi. Päivitys mahdollistaa uusien, älykkäiden ilmaisimien käytön kiinteistössä. Erikois- ja yhdistelmäilmaisimien ansiosta luotettava ilmaisu onnistuu ilman erheellisiä ilmoituksia.
     • Default Alternative Text Integroinnin edut Integrointi muihin järjestelmiin lisää hallittavuutta, turvallisuutta ja kustannustehokkuutta. Esmi Fire -paloilmoittimen voi yhdistää kulunvalvontaan tai muihin turvajärjestelmiin.

     Ole aito Fire Expert

     Tilaa maksuttomasti tunnukset Fire Expert -järjestelmään ja tutustu moderneimpaan paloturvallisuuteen.
     Liity paloturvan huippuihin
     Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.