Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

 • Default Alternative Text

  Älyn verran edellä muita

  Schneider Electric tarjoaa konevalmistajille koko ohjauksen ekosysteemin. Uuden sukupolven teknologialla teemme suunnittelusta ainutlaatuisen nopeaa ja tuotekehityksestä kilpailukykyisempää. Loppukäyttäjille ratkaisumme antavat mahdollisuuksia älykkäisiin sovelluksiin ja tuotannon tehostamiseen. Tätä on tulevaisuuden konevalmistus

  Tilaa maksuton kartoitus

Asiakkaidemme menestystarinat

 • Älykkäät koneet älykkääseen tuotantoon

  Innovatiivinen koneenvalmistaja SOMIC käyttää EcoStruxure™ Machine ratkaisujaan rakentaessaan korkealaatuisia pakkausjärjestelmiä asiakkailleen ympäri maailmaa.

 • SoMachine – yksi ohjelmistoympäristö

  Nykypäivän tuotantolaitoksilta vaaditaan joustavuutta, ja konevalmistajien on reagoitava nopeasti muuttuviin vaatimuksiin. SoMachine nopeuttaa ja helpottaa valmistajien työtä tarjoamalla yhden, ainutlaatuisen ohjelmistoympäristön.

 • Modernit ratkaisut materiaalinkäsittelyyn

  Materiaalinkäsittelyyn kohdistuu yhä kovempia vaatimuksia. Miten parannat tehokkuutta, nopeutat tuotantoa, yksinkertaistat integrointia ja ylläpitoa? Tutustu Schneider Electricin huippuratkaisuihin.

Mitä hyötyjä tarjoamme konevalmistajille ja loppukäyttäjälle?

 • Vaivatonta kehitystä

  Laajan tuotevalikoiman hallinta onnistuu yhdestä ohjelmistoympäristöstä: tämä tarkoittaa helpompaa ja nopeampaa kehitystyötä konevalmistajille. Voit räätälöidä asiakaskohtaisten vaatimusten mukaan tuotteita, jotka ovat helposti muunneltavissa ja skaalattavissa.
 • Koko ohjauksen ekosysteemi

  Kontaktorit, katkaisijat, taajuusmuuttajat, ohjauspäätteet, ohjauskalusteet, anturit, ohjelmoitavat logiikat, analyysiohjelmistot, servokäytöt ja lineaarimekaniikat. Tarjoamme ainutlaatuista nopeutta ja helppoutta koneiden valmistukseen.
 • TVDA-arkkitehtuurit

  Tarjoamme segmenttikohtaiset valmiit sovellusarkkitehtuurit (TVDA Tested, Validated and Documented Architectures) eri aloille. Tuotesasarjoja on helppo räätälöidä, ja tehtyjen ohjelmistojen tarkka dokumentointi helpottaa työskentelyä pitkällä aikajänteellä.
 • Loppuasiakkaalle hyödyllisiä sovelluksia

  Kenttälaitteet kommunikoivat logiikoiden kanssa. Laitteen toiminnasta saadaan tietoa pilveen, ja pilvipalveluiden avulla voidaan tehdä ennakoivaa huoltoa. Logiikoita on saatavilla myös energiankulutuksen käsittelyyn: kertymää voidaan visualisoida ja analysoida, ja tiedot ovat liitettävissä isompiin Power SCADA - järjestelmiin.
 • Projektin nopea käynnistäminen

  Tarjoamme valmiit väyläratkaisut, laitteiden saumattoman yhteentoimivuuden ja muunneltavuuden. Alaspäin skaalautuvuuden ansiosta ei ole pakko valita liian järeitä tuotteita.
 • Ensiluokkainen tekninen tuki

  Schneider Electricin yhteistyökumppanina pysyt aina kehityksen kärjessä. Tekninen tukemme ja asiakaspalvelumme pitävät sinuun aktiivisesti yhteyttä ja auttavat yritystäsi hyödyntämään uusinta teknologiaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tervetuloa webinaariin 18.9. klo 13!

Kone tarvitsee ohjauksen, anturit, toimilaitteet sekä käyttöliittymän. Kaikki tämä on liitettävä yhteen toimivaksi kokonaisuudeksi mahdollisimman nopeasti. EcoStruxure Machine on kokonainen ekosysteemi koneenrakentajalle, jonka tavoite on päästä markkinoille nopeasti ja joustavasti sekä liittää kone pilveen. Pilvessä koneelle voidaan tehdä analytiikkaa, tarjota isäpalveluita tai seurata koneen toimintaa sovellusten kautta.
 
Tule kuulemaan muutama vinkki kuinka säästää kustannuksia ohjauskaapissa tilankäytön, lämmönhallinnan ja asennusten osalta. Webinaarissa esitellään myös AR-työkalun esittely.
Ilmoittaudu
Default Alternative Text
* Pakollinen kenttä

Haluan saada uutisia ja kaupallisia tiedotteita Schneider Electriciltä ja sen osakkuusyhtiöiltä sähköisesti esimerkiksi sähköpostilla. Lisätietoja on tietosuojakäytännössämme.*

Vaihtoehtoinen oletusteksti
Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.