Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Älyn verran edellä muita

   Schneider Electric tarjoaa konevalmistajille koko ohjauksen ekosysteemin. Uuden sukupolven teknologialla teemme suunnittelusta ainutlaatuisen nopeaa ja tuotekehityksestä kilpailukykyisempää. Loppukäyttäjille ratkaisumme antavat mahdollisuuksia älykkäisiin sovelluksiin ja tuotannon tehostamiseen. Tätä on tulevaisuuden konevalmistus

   Tilaa maksuton kartoitus

  Asiakkaidemme menestystarinat

  • Älykkäät koneet älykkääseen tuotantoon

   Innovatiivinen koneenvalmistaja SOMIC käyttää EcoStruxure™ Machine ratkaisujaan rakentaessaan korkealaatuisia pakkausjärjestelmiä asiakkailleen ympäri maailmaa.

  • SoMachine – yksi ohjelmistoympäristö

   Nykypäivän tuotantolaitoksilta vaaditaan joustavuutta, ja konevalmistajien on reagoitava nopeasti muuttuviin vaatimuksiin. SoMachine nopeuttaa ja helpottaa valmistajien työtä tarjoamalla yhden, ainutlaatuisen ohjelmistoympäristön.

  • Modernit ratkaisut materiaalinkäsittelyyn

   Materiaalinkäsittelyyn kohdistuu yhä kovempia vaatimuksia. Miten parannat tehokkuutta, nopeutat tuotantoa, yksinkertaistat integrointia ja ylläpitoa? Tutustu Schneider Electricin huippuratkaisuihin.

  Mitä hyötyjä tarjoamme konevalmistajille ja loppukäyttäjälle?

  • Vaivatonta kehitystä

   Laajan tuotevalikoiman hallinta onnistuu yhdestä ohjelmistoympäristöstä: tämä tarkoittaa helpompaa ja nopeampaa kehitystyötä konevalmistajille. Voit räätälöidä asiakaskohtaisten vaatimusten mukaan tuotteita, jotka ovat helposti muunneltavissa ja skaalattavissa.
  • Koko ohjauksen ekosysteemi

   Kontaktorit, katkaisijat, taajuusmuuttajat, ohjauspäätteet, ohjauskalusteet, anturit, ohjelmoitavat logiikat, analyysiohjelmistot, servokäytöt ja lineaarimekaniikat. Tarjoamme ainutlaatuista nopeutta ja helppoutta koneiden valmistukseen.
  • TVDA-arkkitehtuurit

   Tarjoamme segmenttikohtaiset valmiit sovellusarkkitehtuurit (TVDA Tested, Validated and Documented Architectures) eri aloille. Tuotesasarjoja on helppo räätälöidä, ja tehtyjen ohjelmistojen tarkka dokumentointi helpottaa työskentelyä pitkällä aikajänteellä.
  • Loppuasiakkaalle hyödyllisiä sovelluksia

   Kenttälaitteet kommunikoivat logiikoiden kanssa. Laitteen toiminnasta saadaan tietoa pilveen, ja pilvipalveluiden avulla voidaan tehdä ennakoivaa huoltoa. Logiikoita on saatavilla myös energiankulutuksen käsittelyyn: kertymää voidaan visualisoida ja analysoida, ja tiedot ovat liitettävissä isompiin Power SCADA - järjestelmiin.
  • Projektin nopea käynnistäminen

   Tarjoamme valmiit väyläratkaisut, laitteiden saumattoman yhteentoimivuuden ja muunneltavuuden. Alaspäin skaalautuvuuden ansiosta ei ole pakko valita liian järeitä tuotteita.
  • Ensiluokkainen tekninen tuki

   Schneider Electricin yhteistyökumppanina pysyt aina kehityksen kärjessä. Tekninen tukemme ja asiakaspalvelumme pitävät sinuun aktiivisesti yhteyttä ja auttavat yritystäsi hyödyntämään uusinta teknologiaa parhaalla mahdollisella tavalla.

  Tervetuloa Machine Advisor -webinaariin 21.8. klo 13. Mukana live-demo!

  Esittelemme Machine Advisorin ja sen tuomat mahdollisuudet liitetoiminnan kasvattamiseen. Tule kuulemaan, miten voit valjastaa IIoT:n tuomat mahdollisuudet yrityksessäsi. Tervetuloa!

  Uutta liiketoimintaa ja asiakastyytyväisyyttä – valjasta IIoT:n hyödyt

  Konekannan tilan seuraaminen, huoltotarpeen määrittäminen ja koneiden elinkaaren hallinta, minne ikinä koneita on asennettu, antavat koneevalmistajille mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaa ja tarjota parempaa palvelua asiakkailleen. EcoStruxure Machine Advisor on Schneider Electricin IIoT:n pilvialusta palveluille, joiden avulla voi seurata konekannan kuntoa, tilaa ja huoltotarvetta kaikkialla maailmassa. Palvelut Track, Monitor ja Fix varmistavat konekannan elinkaaren hallinnan, asiakastyytyväisyyden ja uuden liiketoiminnan yrityksellesi.
  Ilmoittaudu
  Default Alternative Text
  * Pakollinen kenttä

  Haluan tilata Schneider Electricin uutiskirjeen.**

  Cookie policy
  Vaihtoehtoinen oletusteksti
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.