Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   TEHOKAS ja ylellinen hotelli

   Energiankulutuksen vähentäminen keskellä Kiinan kasvavaa hotellikysyntää vaatii rohkeutta. Marriot tarjoaa luksuslaatua TEHOKKAASTI Schneider EcoStruxure™ Building -ratkaisun avulla. Hotellivieraat voivat nauttia ensiluokkaisesta laadusta, ja energiankulutus on 10–15 % pienempi.

   Katso nyt
  • Default Alternative Text

   Tehokkaat ja yhdistetyt kiinteistöt

   Kaupungeissa asuvien määrä kasvaa ja sähköä käytetään yhä enemmän, joten kiinteistöihin liittyville innovaatioille on enemmän kysyntää kuin koskaan. Interaktiivinen tarinamme kertoo, miten Schneider Electric käyttää uusia mullistavia tekniikoita tulevaisuuden kiinteistöjen luomiseen.

  • Default Alternative Text

   Älykkäiden kiinteistöjen järjestelmät

   Älykkäät kiinteistöt ovat nykypäivää. Tutustu EcoStruxure Buildingiin ja kiinteistöautomaation ja hallintajärjestelmien uusiin innovaatioihin, joiden avulla saat minkä kokoisesta kiinteistöstä tahansa entistä energiatehokkaamman, kestävän kehityksen mukaisen ja miellyttävämmän käyttäjille.

   Tutustu suurten kiinteistöjen ratkaisuihinTutustu pienten ja keskisuurten kiinteistöjen ratkaisuihin

   EcoStruxure™ Building

   EcoStruxure™ Building tuo kiinteistöösi luokkansa parhaan suunnittelutehokkuuden, aina suunnittelusta integrointiin ja käyttöönottoon. Kun yhdistämme tähän laite- ja energiatehokkuuspalvelumme, mahdollistamme kiinteistösi tehokkuuden koko sen elinkaaren ajan käyttäjien tuottavuuden ja mukavuuden varmistamiseksi.
   Vaihtoehtoinen oletusteksti
   • Älykkäiden kiinteistöjen strategia Verdantixin uusi raportti

    Verdantixin uuden raportin mukaan EcoStruxure™ on älykkäiden kiinteistöjen strategian kulmakivi, joka parantaa rakennuskokemuksia esineiden internetin (IoT) avulla sekä pienentää kustannuksia ja parantaa tehokkuutta.

    Lataa heti
    Default Alternative Text
   • Viisi ennustetta esineiden internetin tulevaisuudesta antureista liiketoiminnallisesti järkeviin ratkaisuihin

    Saat arvokkaita tietoja eri puolilla maailmaa toimivilta liiketoiminnan asiantuntijoilta. Lue tästä yksinoikeudella julkaistusta raportista, miten esineiden internetin tulevaisuus vaikuttaa yritykseesi.

    Lataa raportti
    Vaihtoehtoinen oletusteksti
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti
     Kiinteistöjärjestelmät Älykkäät kiinteistöt ovat nykypäivää. Tutustu kiinteistöautomaation ja hallintajärjestelmien uusiin innovaatioihin, joiden avulla saat minkä kokoisesta kiinteistöstä tahansa entistä energiatehokkaamman, kestävän kehityksen mukaisen ja miellyttävämmän käyttäjille. > Lue lisää
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti
     Terveydenhuolto Varmista turvallisuus, luotettavuus ja viihtyisyys ja paranna taloudellista tulosta niin ensiavussa kuin johtajan toimistossakin. Hyödynnä innovaatiot joka tasolla. Lue lisää
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti
     Kiinteistöjen esineiden internet Innovatiivisiin ratkaisuihin perustuva ympäristö, joka varmistaa käyttäjien mukavuuden, turvallisuuden ja yhdistettävyyden. > Lue lisää

    Kiinteistönhallinnan järjestelmien kyberuhilta suojautuminen

    Merkittävän kyberhyökkäysten uhan vuoksi on kiinnitettävä enemmän huomiota kiinteistönhallintajärjestelmien (BMS) turvallisuuteen. Tässä White Paperissa käsitellään olemassa olevia uhkia ja suositellaan lähestymistapoja erityisesti kiinteistönhallintajärjestelmissä käytettävän monikerroksisen tietoturvaratkaisun (Defense-in-Depth) käyttöönottoon.
    Lataa White Paper

    Älykkäiden kiinteistöjen kehityksen tahdissa pysyminen

    Teknologian kehitys ja internetiin yhteydessä olevien laitteiden ja anturien nopea lisääntyminen edistävät älykkäiden kiinteistöjen ja niiden hallinnan uuden aikakauden alkamista.
    Lataa infografiikka
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.