• Default Alternative Text

  Elokuvan taikaa DIGITAALISESTI

  Huippuluokan erikoistehosteiden toteuttaminen Hollywoodin ulkopuolella vaatii rohkeutta. Schneider on asentanut Animal Logicille käyttövalmiin datakeskuksen alle viidessä kuukaudessa. Nyt he luovat taianomaisia elokuvatehosteita Schneider EcoStruxure™ IT -järjestelmän avulla.

  Katso nyt
 • Default Alternative Text

  Datakeskusten modernisoinnin riskien tasapainottaminen

  Datakeskusten modernisointi ei ole helppoa. Onnistunut modernisointi edellyttää pilvipalveluiden, palvelinhotellien ja omien toimitilojen resurssien oikeanlaista yhdistelmää, ja tehdyillä valinnoilla voi olla merkittäviä vaikutuksia liiketoiminnan tehokkuuteen.

  EcoStruxure™ IT

  Yhdistetyssä maailmassa kriittisten tietojen ja datan suojaaminen on tärkeämpää kuin koskaan. Varmista, että datakeskuksesi fyysinen infrastruktuuri pystyy mukautumaan nopeasti, jotta se tukee sekä esineiden internetiin perustuvaa tulevaa kysyntää että kasvua – niin pilvessä kuin rajapinnassakin – saatavuudesta tai toiminnan tehokkuudesta tinkimättä.
  Vaihtoehtoinen oletusteksti
  • Datakeskukset Kestävyyttä rajapinnassa

   Pilvipalveluiden käyttö kasvaa nopeasti yritysten keskuudessa. Ota selvää, minkätasoista fyysisen IT-infrastruktuurin redundanssia tarvitset tällä hetkellä.

   • Datakeskukset ja verkkoratkaisut

    Markkinoiden johtavat fyysisen infrastruktuurin ratkaisut, jotka kattavat datakeskusten koko elinkaaren.

    Lue lisää
    Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.

    Miksi pilvipalvelut edellyttävät uudenlaista kestävyyttä rajapinnassa

    Pilvipalveluiden käyttö kasvaa nopeasti yritysten keskuudessa. Suurempi riippuvuus pilvipohjaisista sovelluksista merkitsee sitä, että yritysten on mietittävä uudelleen, minkälaista redundanssia edellytetään fyysiseen infrastruktuuriin kuuluvalta laitteistolta (virransyöttö, jäähdytys, verkot), joka jää asiakkaan tiloihin eli verkon reunalle.
    Lataa White Paper

    EcoStruxure™ – menestystarinat