Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Luotettavaa tietoa DIGITAALISEN elämän tueksi

   Pilvipalvelujen integroiminen yhteen maailman korkeimman tehotarpeen palvelimista vaatii rohkeutta. Schneiderin EcoStruxure™ IT -ratkaisun avulla Telefónican Alcalá-datakeskus varmistaa asiakkaiden DIGITAALISTA elämää tukevien palveluiden luotettavuuden ja käsittelee järisyttävät 14 kW räkkiä kohden.

   Katso nyt
  • Default Alternative Text

   Katkeamaton yhteys kaikissa olosuhteissa

   Vakaiden YHTEYKSIEN tarjoaminen vaikeissakin sääoloissa 4 000 opiskelijalle vaatii rohkeutta. BainBridge Island School District varmistaa Schneider EcoStruxure™ IT -ratkaisun avulla, että opiskelijoilla on toimivat yhteydet säällä kuin säällä.

   Katso video

   EcoStruxure™ IT

   Verkkoonkytketyssä maailmassa kriittisten tietojen ja datan suojaaminen on tärkeämpää kuin koskaan. Varmista, että datakeskuksesi fyysinen infrastruktuuri pystyy mukautumaan nopeasti, jotta se tukee sekä esineiden internetiin perustuvaa tulevaa kysyntää että kasvua – niin pilvessä kuin rajapinnassakin – saatavuudesta tai toiminnan tehokkuudesta tinkimättä.

   Tutustu EcoStruxure for Data Center -ratkaisuun

   Tämä webinaari auttaa ymmärtämään, kuinka verkkolaitteiden tietojen hyödyntäminen käytännössä voi parantaa datakeskuksen vikasietoisuutta, tehokkuutta ja suorituskykyä. Osallistu webinaariin

   Faktoja EcoStruxure for Data Center -ratkaisusta

   • 30 % parempi infrastruktuurin käyttöaste
   • 30 % vähemmän vääriä hälytyksiä
   • 60 % nopeampi käyttöönotto
   • Datakeskukset ja verkkoratkaisut

    Olemme datakeskusten koko elinkaaren kattavien fyysisen infrastruktuurin ratkaisujen johtava toimittaja.

    Lue lisää (ENG)
    Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
   • Pilvipalveluiden tarjoajat Digitalisaation määrän ja nopeuden alati kasvaessa ratkaisumme auttavat pilvipalveluiden, tiedonsiirron ja palvelinhotellien tarjoajia astumaan luottavaisin mielin tulevaisuuteen. Lue lisää
   • Pankkivirkailija pankkikonttorissa
    Pankki- ja rahoituslaitokset Autamme pankki- ja rahoitusalan asiakkaitamme saavuttamaan kestävää kasvua, hallitsemaan riskejä ja onnistumaan toimintansa digitalisoinnissa. Tutustu ratkaisuihimme

   Asiakastarinoita – EcoStruxure™ IT

   • Animal Logic

    Astu kulissien taakse ja näe, kuinka nopeasti käyttöön otettavat ja esivalmistellut datakeskukset auttavat animaatio- ja erikoistehostestudiota, joka on ollut mukana Lego Elokuva-, Matrix- ja The Great Gatsby – Kultahattu -elokuvissa.

   • Bainbridge Islandin koulupiiri

    EcoStruxure™ IT -ratkaisu tukee jatkuvaa koulutusta erinomaisessa oppimisympäristössä. Ratkaisu tarjoaa koululle reaaliaikaisen näkyvyyden koko verkostoon.

   • Telefónica

    Telefónican Alcalá-datakeskus käsittelee EcoStruxure™ IT -ratkaisun avulla järisyttävät 14 kW räkkiä kohden ja varmistaa näin palveluiden luotettavuuden. Katso, miten Telefónica lisäsi kapasiteettiaan ja paransi kustannustehokkuuttaan.

   • Internap

    Palvelinhotellitarjoaja Internap tehostaa toimintaansa yhdistämällä Schneiderin modulaariset ja laajennettavat tuotteet erilliseen datakeskuksen infrastruktuuriratkaisuun ja tukee näin luotettavaa rajapintojen laskentaratkaisujen kasvua.

   • Innovation Summit -maailmankiertue

    Tutustu Innovation Summit -tapahtumiin ja opi luomaan menestyvää liiketoimintaa nopeasti muuttuvassa maailmassa. Osallistu 5.–6. huhtikuuta Pariisissa seuraavaan Innovation Summit -tapahtumaan, joka käsittelee sähköverkkoja ja virransaantia digitaalisessa taloudessa.

    Liity digitaaliseen vallankumoukseen!
    Innovation Summit World Tour
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.