Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Katkeamaton yhteys kaikissa olosuhteissa

   Vakaiden YHTEYKSIEN tarjoaminen vaikeissakin sääoloissa 4 000 opiskelijalle vaatii rohkeutta. BainBridge Island School District varmistaa Schneider EcoStruxure™ IT -ratkaisun avulla, että opiskelijoilla on toimivat yhteydet säällä kuin säällä.

   Katso nyt
  • Default Alternative Text

   Elokuvan taikaa DIGITAALISESTI

   Huippuluokan erikoistehosteiden toteuttaminen Hollywoodin ulkopuolella vaatii rohkeutta. Schneider on asentanut Animal Logicille käyttövalmiin datakeskuksen alle viidessä kuukaudessa. Nyt he luovat taianomaisia elokuvatehosteita Schneider EcoStruxure™ IT -järjestelmän avulla.

   Katso nyt

   EcoStruxure™ IT

   Verkottuneessa maailmassa kriittisten tietojen ja datan suojaaminen on tärkeämpää kuin koskaan. Varmista, että datakeskuksesi fyysinen infrastruktuuri pystyy mukautumaan nopeasti, jotta se tukee sekä esineiden internetiin perustuvaa tulevaa kysyntää että kasvua – niin pilvessä kuin rajapinnassakin – saatavuudesta tai toiminnan tehokkuudesta tinkimättä.
   Vaihtoehtoinen oletusteksti
   • Datakeskukset Kestävyyttä rajapinnassa

    Pilvipalveluiden käyttö kasvaa nopeasti yritysten keskuudessa. Ota selvää, minkätasoista fyysisen IT-infrastruktuurin redundanssia tarvitset tällä hetkellä.

    • Datakeskukset ja verkkoratkaisut

     Markkinoiden johtavat fyysisen infrastruktuurin ratkaisut, jotka kattavat datakeskusten koko elinkaaren.

     Lue lisää
     Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.

     Miksi pilvipalvelut edellyttävät uudenlaista kestävyyttä rajapinnassa

     Pilvipalveluiden käyttö kasvaa nopeasti yritysten keskuudessa. Suurempi riippuvuus pilvipohjaisista sovelluksista merkitsee sitä, että yritysten on mietittävä uudelleen, minkälaista redundanssia edellytetään fyysiseen infrastruktuuriin kuuluvalta laitteistolta (virransyöttö, jäähdytys, verkot), joka jää asiakkaan tiloihin eli verkon reunalle.
     Lataa White Paper

     EcoStruxure™ – menestystarinat

     Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.