Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   2050: hiilineutraali TULEVAISUUS

   Hiilineutraalin TULEVAISUUDEN tavoitteleminen vaatii rohkeutta. Hankkeen kunnianhimoisuutta lisää se, että puhtaan energian tarjoaminen miljoonille käyttäjille edellyttää ikääntyvän sähköverkon päivittämistä maanlaajuisesti. Enel luottaa Schneider EcoStruxure™ Grid -ratkaisuun.

   Katso nyt
  • Default Alternative Text

   LUOTETTAVA sähkönjakelu myrskyjen keskellä

   Vakaan sähkönjakelun turvaaminen 1,5 miljoonalle kotitaloudelle äärimmäisissä sääoloissa vaatii rohkeutta. SA Power Networks hyödyntää EcoStruxure™ Grid -ratkaisun LUOTETTAVAA valvontaa ja hallintaa suuressa osassa sähköverkkoaan. Ratkaisun avulla yhtiö turvaa Etelä-Australian asukkaiden sähkönjakelun äärimmäisissä sääoloissakin.

   Katso nyt
  • Default Alternative Text

   Sähkönjakelujärjestelmämme nimettiin markkinajohtajaksi

   Schneider Electric on nimetty jo neljänä vuonna peräkkäin markkinajohtajaksi Gartnerin Magic Quadrant -raportissa.

   Lue lisää
  • Default Alternative Text

   Energian uusi maailma

   Uudet energian megatrendit muuttavat perusteellisesti sähköjärjestelmiä ympäri maailmaa. Lue miten Schneider Electric luo näiden trendien mukaisesti energian uuden maailman innovatiivisten ja yhdistettyjen tekniikoiden avulla.

  • Default Alternative Text

   Sähkölaitosten digitalisointi

   Digitaaliset sähköverkkotoiminnot optimoivat tehokkuuden ja maksimoivat resurssit.

   Lue lisää

   EcoStruxure™ Grid

   EcoStruxure™ Grid parantaa sähköverkkosi tehokkuutta ja tekee verkostoista ympäristöystävällisiä, sillä se mahdollistaa saumattoman paikallisen tuotannon ja integraation sähköverkon rajapinnassa sekä kysynnän ja tarjonnan yhteensovittamisen.
   Vaihtoehtoinen oletusteksti
   • Energian uutta maailmaa rakentamassa

    Hiilijalanjäljen pienentämisen, hajauttamisen ja digitalisaation trendeihin perustuvassa energian uudessa maailmassa sähkölaitoksilta edellytetään innovaatioita ja kehittymistä.

   • Muutoksista selviytyminen

    Jakelulaitokset kohtaavat erilaisia haasteita, kuten hajautettujen energialaitosten lisääntyminen, lainsäädännön epävarmuus ja markkinoiden monimutkaisuus. Tutustu merkittävimpiin muutosta vauhdittaviin tekijöihin ja sähkölaitosten selviytymiskeinoihin.

    Lue lisää
    Default Alternative Text
   • Energian tulevaisuus on täällä

    Kolme merkittävää tekijää mullistavat sähkön tuottamisen, kuljetuksen, jakelun ja kulutuksen: digitalisaatio, hajauttaminen ja hiilijalanjäljen pienentäminen. Lisätietoja saat strategiajohtaja Emmanuel Lagarriguen haastattelusta, jonka Bloomberg toteutti Future of Energy Summit ‑tapahtumassa.

    • Vaihtoehtoinen oletusteksti
     Sähkönjakelu- ja sähköverkkojärjestelmät Innovatiivisten sähkönhallintaratkaisujemme avulla voit maksimoida järjestelmiesi käyttöajan ja tehokkuuden. Lue lisää
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti
     Sähkölaitokset Nykyaikainen sähkölaitos on älykäs. Selviä alati muuttuvista haasteista ja vastaa asiakkaidesi tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa innovatiivisten sähkölaitoksille suunnattujen ratkaisujemme avulla. Lue lisää
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti
     Mikroverkot Mikroverkot mahdollistavat hajautetut energiajärjestelmät, jotka ovat ympäristöystävällisiä, luotettavia, toimintakykyisiä ja tehokkaita. Lue lisää
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti
     Älykkäät kaupungit Älykkäät toisiinsa yhteydessä olevat kaupungit ovat tulevaisuutta. Energian- ja infrastruktuurinhallintaratkaisujemme avulla kaupungit voivat muuttua älykkäämmiksi ja vihreämmiksi jo tänään. Lue lisää

    Miten sähkölaitos muutetaan älykkääksi

    Tehokkaiden älykkäiden sähköverkkojen käyttäminen, hiilen osuuden vähentäminen tuotantomenetelmissä ja uusien energiapalveluiden tarjoaminen asiakkaille.
    Lue lisää
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.