Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   2050: hiilineutraali TULEVAISUUS

   Hiilineutraalin TULEVAISUUDEN tavoitteleminen vaatii rohkeutta. Hankkeen kunnianhimoisuutta lisää se, että puhtaan energian tarjoaminen miljoonille käyttäjille edellyttää ikääntyvän sähköverkon päivittämistä maanlaajuisesti. Enel luottaa Schneider EcoStruxure™ Grid -ratkaisuun.

   Katso video
  • Default Alternative Text

   LUOTETTAVA sähkönjakelu myrskyjen keskellä

   Vakaan sähkönjakelun turvaaminen 1,5 miljoonalle kotitaloudelle äärimmäisissä sääoloissa vaatii rohkeutta. SA Power Networks hyödyntää EcoStruxure™ Grid -ratkaisun LUOTETTAVAA valvontaa ja hallintaa suuressa osassa sähköverkkoaan. Ratkaisun avulla yhtiö turvaa Etelä-Australian asukkaiden sähkönjakelun äärimmäisissä sääoloissakin.

   Katso video aiheesta Lue lisää aiheesta

   EcoStruxure™ Grid

   EcoStruxure™ Grid parantaa sähköverkkosi tehokkuutta ja tekee verkostoista ympäristöystävällisiä, sillä se mahdollistaa saumattoman paikallisen tuotannon ja integraation sähköverkon rajapinnassa sekä kysynnän ja tarjonnan yhteensovittamisen.

   Digitaaliverkon valjastaminen

   Sähköverkon modernisointi ja digitalisointi on sähkölaitoksille kasvumahdollisuus. Se parantaa luotettavuutta, tehokkuutta, turvallisuutta ja suorituskykyä ja tukee kestävää kehitystä. Lue blogikirjoitus

   Energiafaktoja ja -trendejä

   • 75 miljardia esineiden internetiin kytkettyä laitetta vuoteen 2025 mennessä
   • 58 % korkeampi globaali energiantarve vuoteen 2040 mennessä
   • 72 % edullisempi aurinkovoima vuoteen 2009 verrattuna
   • Energian uusi maailma Hiilenpoiston, hajauttamisen ja digitalisaation trendeihin perustuvassa energian uudessa maailmassa sähkölaitoksilta edellytetään innovaatioita ja kehittymistä.
   • Energian tulevaisuus on täällä Digitalisointi, hajautus ja hiilenpoisto muovaavat sähkön tuotantoa, kuljetusta, jakelua ja kulutusta. Lisätietoja saat strategiajohtaja Emmanuel Lagarriguen haastattelusta, jonka Bloomberg toteutti Future of Energy Summit ‑tapahtumassa.
   • Älykkäiden sähköverkkojen mahdollisuuksien hyödyntäminen
    EcoStruxure for Electric Utilities -ratkaisu Älykkäiden laitosten on kehityttävä älykkäiksi verkoiksi sekä tarjottava uusia liiketoimintamalleja ja asiakaspalveluita, jotka eivät rajoitu vain energian myyntiin. Lue lisää
   • Lämpöenergiaa, sähkölinjoja ja kaunis auringonlasku
    Digitaalinen muuntamo Uusi ratkaisumme tukee yhteentoimivuutta, kyberturvallisuutta ja verkkoyhteyksiä sekä esineiden internetin avulla helpottaa elämää ja auttaa keräämään reaaliaikaisia ylläpitotietoja suuryritystason laitehallintaa varten. Tutustu tarkemmin

   Tutustu EcoStruxure™ Grid -ratkaisun asiakastarinoihin

   • Innovation Summit -maailmankiertue

    Tutustu Innovation Summit -tapahtumiin ja opi luomaan menestyvää liiketoimintaa nopeasti muuttuvassa maailmassa. Osallistu 5.–6. huhtikuuta Pariisissa seuraavaan Innovation Summit -tapahtumaan, joka käsittelee sähköverkkoja ja virransaantia digitaalisessa taloudessa.

    Liity digitaaliseen vallankumoukseen!
    Innovation Summit World Tour
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.