Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Teollisuusautomaatio kannattavuuden moottoriksi

   EcoStruxure Plant tekee työstäsi helpompaa ja parantaa tuotannon kannattavuutta mitattavasti ja turvallisesti.

   Katso video
  • Default Alternative Text

   Maitotuotannon tehokkuuden uusi taso

   Paikallisen maitoalan yrityksen kasvattaminen maailmanlaajuiseksi toimijaksi vaatii rohkeutta. Fonterra uudisti Uuden-Seelannin maitoteollisuuden ja kasvoi yhdeksi maailman tehokkaimmista maitotuotetehtaista hyödyntämällä EcoStruxure™ Plant -ratkaisun TEHOKKAITA toimintoja.

   Tutustu EcoStruxure ratkaisuun

   EcoStruxure Machine

   Schneider Electric tarjoaa konevalmistajille koko ohjauksen ekosysteemin, joka toimii sujuvasti myös osana EcoStruxure Plant ratkaisua. Uuden sukupolven teknologialla teemme suunnittelusta ainutlaatuisen nopeaa ja tuotekehityksestä kilpailukykyisempää. Loppukäyttäjille ratkaisumme antavat mahdollisuuksia älykkäisiin sovelluksiin ja tuotannon tehostamiseen.

   Tätä on tulevaisuuden konevalmistus

   EcoStruxure Plant

   EcoStruxure Plant on Schneider Electricin avoin, edistyksellinen, teollisen internetin järjestelmäarkkitehtuuri, joka tuo turvallisuuteen, tehokkuuteen ja liitettävyyteen keskittyvää arvoa tuotanto- ja prosessilaitoksille. EcoStruxure Plant hyödyntää esineiden internetin, pilvipalvelujen ja kyberturvallisuuden teknologioita tarjotakseen innovaatiota jokaisella tasolla, mukaan lukien kytketyt toimilaitteet, Edge-rajapinnat, sovellukset, analytiikat ja palvelut.

   Asiakkaidemme tarinoita

   • EcoStruxure Plant -ratkaisu Rukan jätevedenpuhdistamolla

    Rukan jätevedenpuhdistamolla hallitaan suuria virtaamavaihteluja ja säästetään energiaa älykkään vedenpuhdistusprossin avulla. Katso, mitä etuja EcoStruxure Plant ratkaisu tuo vaativaan vedenpuhdistusprosessiin.

   • ArcelorMittal

    ArcelorMittal paransi teräksen laatua ja tuotannon ympäristöystävällisyyttä ja loi jatkuvasti käytössä olevan tehtaan Schneider EcoStruxure™ Plant -ratkaisun avulla.

   "..Jos työskentelet öljyn kanssa, pitää kantaa huolta öljyvuodoista. Jos työskentelet datan kanssa, pitää huolehtia datavuodoista."

   Mikko Hyppönen puhuu teollisuuslaitosten tietoturvallisuudesta Schneider Electricin Innovation Summit Helsinki 2018-tapahtumassa. Kirjaudu, ja katso asiantuntijan puheenvuoro.
   Videoon

   Ratkaisun kulmakivet

   • EcoStruxure Hybrid DCS

    EcoStruxure Hybrid DCS on teollisuuslaitosten suunnitteluun, käyttöön ja ylläpitoon tarkoitettu automaatiojärjestelmä, jossa koko tuotantolaitosta hallitaan yhden yhteisen tietokannan avulla. Se hyödyntää teollisen internetin etuja laitoksen infrastruktuurin hallinnassa ja nostaa tuotantolaitoksen tuottavuutta, energiatehokkuutta ja joustavuutta reagoida markkinamuutoksiin.

    Lue lisää (EN)
   • Modicon M580 Safety

    Uusi, IIoT-ajan Modicon M580 Safety turvalogiikka yhdistää perinteisen prosessilogiikan ja turvalogiikan ja parantaa teollisuuslaitosten toiminnallista kannattavuutta, turvallisesti.  Se yhdistää Schneider Electricin palkitun M580 Ethernet-pohjaisen automaatiologiikan suorituskyvyn, tietoturvan ja liitettävyyden toiminnalliseen turvallisuuteen. Oikein sovellettuna se on markkinoiden ainoa prosessiohjauksen ja turvan yhdistävä turvalogiikka, joka tarjoaa 100 prosentin investoinnin takaisinmaksuajan kolmen kuukauden sisällä käyttöönotosta.

    Tutustu tuotteeseen (EN)
   • Altivar Process

    Luokkansa parhaan taajuusmuuttajan valitseminen tarkoittaa monesti kustannusten nousua. Toisaalta valittaessa optimaalista taajuusmuuttajaa, on jouduttu tinkimään luotettavuudesta, liitettävyydestä tai käytön helppoudesta. Uuden sukupolven taajuusmuuttajasarja, Altivar Process, on lähtökohtaisesti suunniteltu täyttämään käyttäjien vaativat tarpeet huomioiden helpon parametroinnin, liitettävyyden, tuotteen elinkaaren ja kustannustehokkuuden kokonaisuudessaan. 

    Lue lisää (EN)

   Löydä yhteistyökumppani

   Schneider Electricin teollisten järjestelmäintegrattoreiden yhteistyökumppaniverkosto toimittaa EcoStruxure Plant-ratkaisuja eri toimialoille.
   Lue lisää täältä

   Innovaatioita joka tasolla prosessien modernisoitiin ja kannattavuuden parantamiseen

   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.