Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Maitotuotannon TEHOKKUUDEN uusi taso

   Paikallisen maitoalan yrityksen kasvattaminen maailmanlaajuiseksi toimijaksi vaatii rohkeutta. Fonterra uudisti Uuden-Seelannin maitoteollisuuden ja kasvoi yhdeksi maailman tehokkaimmista maitotuotetehtaista hyödyntämällä EcoStruxure™ Plant -ratkaisun TEHOKKAITA toimintoja.

   Katso nyt
  • Default Alternative Text

   6.7 megatonnia terästä ympäri vuorokauden

   Tauotta toimivan terästehtaan rakentaminen vaatii rohkeutta. ArcelorMittal paransi teräksen laatua ja tuotannon ympäristöystävällisyyttä ja loi jatkuvasti käytössä olevan tehtaan Schneider EcoStruxure™ Plant -ratkaisun avulla.

   Katso nyt
  • Default Alternative Text

   Teollisuuden esineiden internet (IIoT)

   Teollisuuden esineiden internet avaa teollisuusyrityksille valtavasti mahdollisuuksia. Teollisuuden esineiden internetin tekniikkamme tekevät teollisista prosesseista turvallisempia, luotettavampia, tehokkaampia, kannattavampia ja kestävämpiä.

   Intuitiiviset tehtaat

   Teollisuusautomaation alalla eletään nyt mielenkiintoisia aikoja, kun teollisuuden esineiden internet (IIoT) avaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia. 

   Schneider Electric on tämän teknologia-aallon edelläkävijä huippuluokan ratkaisuillaan, jotka voivat tuottaa todellista liiketoimintaa parantavaa arvoa. Lupaamme yrityksellesi innovaatioita jokaisella tasolla – ja toteutamme tämän lupauksen EcoStruxure™‑ratkaisullamme, joka on IoT-yhteensopiva, avoin ja olemassa olevan infrastruktuurin kanssa yhteensopiva järjestelmäarkkitehtuuri ja alusta tehtaille ja koneille.

   EcoStruxure Plant & Machine

   Vaihtoehtoinen oletusteksti
   • Automaation tulevaisuus

    Automaation tulevaisuus mahdollistaa uusia liiketoimintamalleja, jotka parantavat tuottavuutta, turvallisuutta ja kestävyyttä. Liiketoimintainnovoinnin ja markkinoinnin varapääjohtaja Peter Martin esittelee tämän uuden ja mielenkiintoisen vision.

    Lue lisää automaation tulevaisuudesta
   • Tee koneistasi vieläkin älykkäämpiä. Helposti.

    Riippumatta siitä, kutsutaanko sitä nimellä Teollisuus 4.0 vai teollisuuden esineiden internet, seuraava teollinen vallankumous on tätä päivää – ja sen takana ovat älykkäät koneet.

    Lue lisää älykkäistä koneista
    Food and beverage manufacturing facility, machine control, distribution management.
    Vaihtoehtoinen oletusteksti

    Muutokset tuovat tullessaan myös mahdollisuuksia

    Lue 451 Researchin raportista, miten EcoStruxure™-arkkitehtuuri mahdollistaa uusia liiketoimintamalleja. Rekisteröidy ja lataa
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.