Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Edistämme INNOVAATIOTA

   Teemme sen jokaisella tasolla EcoStruxure™-ratkaisun avulla. Tutustu Schneider Electricin INNOVATIIVISEEN ja rohkeaan tuotevalikoimaan, johon kuuluu esineiden internetiä tukevia ja internetiin yhdistettyjä tuotteita, rajapintojen hallintaratkaisuja sekä sovelluksia, analytiikkaratkaisuja ja palveluita.

   Katso nyt Asiakkaiden menestyminen
  • Default Alternative Text

   2020: Tavoitteena NOLLAJÄTETASO

   NOLLAJÄTETASON tavoitteleminen tehtailla vuoteen 2020 mennessä vaatii rohkeutta. Whirlpool Corporation hyödyntää EcoStruxure™-ratkaisun avulla tehokkaasti tiedot ja asiantuntijatuen ja tukee näin kestävän kehityksen strategiaansa.

   Katso video
  • Default Alternative Text

   Innovation Summit -maailmankiertue

   Digitaalisessa taloudessa kilpailukyky edellyttää rohkeita ideoita ja innovaatioita. Schneider Electricin Innovation Summit -tapahtumat auttavat valmistautumaan tulevaisuuteen.

   Lue lisää

   EcoStruxure™: IoT-enabled architecture and platform

   EcoStruxure on Schneider Electricin esineiden internetiä ja plug and play -kytkettävyyttä tukeva avoin, yhteensopiva arkkitehtuuri ja alusta, jota voi käyttää kodeissa, kiinteistöissä, datakeskuksissa, infrastruktuurikohteissa ja teollisuuslaitoksissa.

   EcoStruxure tarjoaa innovatiivisia toimintoja eri tehtävissä aina verkkoon kytketyistä tuotteista rajapintojen hallintaan, sovelluksiin, analytiikkaan ja palveluihin. Ratkaisu tukee kuutta eri erikoisalaa: virranhallinta, it, kiinteistöt, laitteistot, tehtaat ja sähköverkko. Asiakkaat hyötyvät ratkaisun turvallisuudesta, luotettavuudesta, toiminnan tehokkuudesta, ympäristöystävällisyydestä ja kytkettävyydestä.

   Asiakastarinoiden esittely

   • ArcelorMittal

    ArcelorMittal paransi teräksen laatua ja tuotannon ympäristöystävällisyyttä ja loi jatkuvasti käytössä olevan tehtaan Schneider EcoStruxure™ Plant -ratkaisun avulla.

   • Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates

    Suurin Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitseva Hilton Garden Inn on nyt yksi tehokkaimmista ja ympäristöystävällisimmistä Hilton-hotelleista.

   • SA Power Networks

    Vakaan sähkönjakelun turvaaminen 1,5 miljoonalle kotitaloudelle äärimmäisissä sääoloissa vaatii rohkeutta.

   • Telefónica

    Telefónican Alcalá-datakeskus käsittelee Schneiderin EcoStruxure™ IT -ratkaisun avulla järisyttävät 14 kW räkkiä kohden ja varmistaa näin palveluiden luotettavuuden.

   Katso | Esineiden internet digitaalisessa taloudessa -sarja

   Esineiden internet uudistaa yritysten ja kuluttajien välisen vuorovaikutuksen. Innovatiivisia teknologioita on saatavilla entistä laajemmin, kuluttajien odotukset kasvavat ja tietoa on tarjolla valtavasti. Muutos vaikuttaa kaikkiin teollisuudenaloihin. Schneider Electricin sponsoroima eksklusiivinen CNBC-sarja tutustuu digitaalisen talouden taustalla oleviin trendeihin ja teknologioihin.
   • Innovation Summit 2016, pääpuhujan puheen kohokohdat

    Pääjohtaja Jean-Pascal Tricoire esittelee Schneider Electricin energia- ja automaatioinnovaatioita energian uuteen maailmaan, joka on entistä sähköisempi, hiilettömämpi, hajautetumpi ja digitalisoidumpi – ja jossa Life Is On, aina ja kaikkialla. Katso alla olevat videot Innovation Summit 2016 -kohokohdista.

   • Innovation Summit -maailmankiertue

    Tutustu Innovation Summit -tapahtumiin ja opi luomaan menestyvää liiketoimintaa nopeasti muuttuvassa maailmassa. Osallistu 5.–6. huhtikuuta Pariisissa seuraavaan Innovation Summit -tapahtumaan, joka käsittelee sähköverkkoja ja virransaantia digitaalisessa taloudessa.

    Liity digitaaliseen vallankumoukseen!
    Innovation Summit World Tour

    Faktoja EcoStruxure-ratkaisusta

    • 21 000 järjestelmäintegraattoria ja kumppania yhdessä ekosysteemissä
    • 1,5 miljoonaa hallinnoitua laitetta
    • Yli 40 kaupallistettua digitaalista palvelua

    Tutustu EcoStruxure™-ratkaisuun

    Avoimen, esineiden internetiä hyödyntävän EcoStruxure™-järjestelmän ansiosta yrityksesi pärjää nykyajan digitaalisessa maailmassa. Opi hyödyntämään tehokkaammin esineiden internetiin perustuvat turvalliset, luotettavat, tehokkaat, ympäristöystävälliset ja verkkokäyttöiset yritysratkaisut. Lataa heti
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.