• Default Alternative Text

  6.7 megatonnia terästä ympäri vuorokauden

  Tauotta toimivan terästehtaan rakentaminen vaatii rohkeutta. ArcelorMittal paransi teräksen laatua ja tuotannon ympäristöystävällisyyttä ja loi jatkuvasti käytössä olevan tehtaan Schneider EcoStruxure™ Plant -ratkaisun avulla.

  Katso nyt Tutustu EcoStruxure-ratkaisuun
 • Default Alternative Text

  Maailman YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIN toimisto

  Enemmän energiaa tuottavan kuin kuluttavan YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEN toimiston rakentaminen vaatii rohkeutta. Deloitte hyödyntää esineiden internetiä ja parantaa Schneider EcoStruxure™ -ratkaisun avulla rakennuksen käyttömukavuutta ja energiatehokkuutta.

  Katso nyt Tutustu EcoStruxure-ratkaisuun
 • Default Alternative Text

  2050: hiilineutraali TULEVAISUUS

  Hiilineutraalin TULEVAISUUDEN tavoitteleminen vaatii rohkeutta. Hankkeen kunnianhimoisuutta lisää se, että puhtaan energian tarjoaminen miljoonille käyttäjille edellyttää ikääntyvän sähköverkon päivittämistä maanlaajuisesti. Enel luottaa Schneider EcoStruxure™ Grid -ratkaisuun.

  Katso nyt Tutustu EcoStruxure-ratkaisuun
 • Default Alternative Text

  Elintärkeää LUOTETTAVUUTTA

  Huipputekniikkaa hyödyntävän ympäristöystävällisen lastensairaalan rakentaminen vaatii rohkeutta. Nemours Children's Hospital varmistaa Schneider EcoStruxure™ Power -ratkaisun avulla, että hätägeneraattorit palauttavat virran elintärkeisiin laitteisiin korkeintaan 10 sekunnissa. Ratkaisu takaa lääkintähenkilökunnalle puhtaan ja varmatoimisen LUOTETTAVAN sähkövirran.

  Katso nyt Tutustu EcoStruxure-ratkaisuun
 • Default Alternative Text

  Elokuvan taikaa DIGITAALISESTI

  Huippuluokan erikoistehosteiden toteuttaminen Hollywoodin ulkopuolella vaatii rohkeutta. Schneider on asentanut Animal Logicille käyttövalmiin datakeskuksen alle viidessä kuukaudessa. Nyt he luovat taianomaisia elokuvatehosteita Schneider EcoStruxure™ IT -järjestelmän avulla.

  Katso nyt Tutustu EcoStruxure-ratkaisuun

  EcoStruxure™: innovaatioita joka tasolla

  EcoStruxure on systeemiarkkitehtuuri ja teknologia-alusta IoT-ratkaisuihin. EcoStruxuren arvolupaus on, että ratkaisut ovat turvallisia, luotettavia, tehokkaita, kestäviä ja verkkoon kytkettäviä. EcoStruxure-ratkaisuissa komponenttien IoT - kytkettävyys, langattomat ratkaisut, tunnistimet, pilvipalvelut, analytiikka, ja kyberturvallisuus hyödyntävät viimeisintä teknologiaa, ja tuovat siten innovaatioita asiakkaillemme liiketoiminnan joka tasolle.
  Default Alternative Text
  Vaihtoehtoinen oletusteksti

  Tutustu EcoStruxure™-ratkaisuun

  Avoimen, esineiden internetiä hyödyntävän EcoStruxure™-järjestelmän ansiosta yrityksesi pärjää nykyajan digitaalisessa maailmassa. Yrityksesi voi saada heti turvallisuuteen, luotettavuuteen, tehokkuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja yhdistettävyyteen liittyvää lisäarvoa. Lataa heti
  Vaihtoehtoinen oletusteksti
  Schneider Electric kysyi yli 2 500:lta yritysmaailman päätöksentekijältä ympäri maailman, mitä he ajattelevat menestyksestä ja esineiden internetin tulevaisuudesta ja miten esineiden internetistä saadaan välitöntä lisäarvoa.  Katso saamamme vastaukset
  • Energian uusi maailma Enemmän sähköä:


   Sähkön kysyntä kasvaa 2 kertaa nopeammin kuin energian kysyntä vuoteen 2040 mennessä.

   Lisätietoja
   Default Alternative Text
  • Tehokkaat ja yhdistetyt kiinteistöt

   Kiinteistöihin liittyville innovaatioille on enemmän kysyntää kuin koskaan. Schneider Electric käyttää uusia mullistavia tekniikoita tulevaisuuden kiinteistöjen luomiseen.

   Lue tarina
   Aerial view of a smart city at night, smart buildings.
  • Toimialoja mullistava automaatio

   Schneider Electric auttaa toimialoja hyödyntämään teollisuuden esineiden internetin mahdollisuuksia, jotta ne voivat parantaa tuottavuutta sekä hallita ja luoda lisäarvoa.

   Lue tarina
   Default Alternative Text
  • Uutta energiankäytön ajattelutapaa luomassa

   Energian tuottamisen ja käyttämisen tavat ovat muuttuneet merkittävästi. Lue tästä interaktiivisesta oppaasta, miten Schneider Electric valjastaa teknologioita määritelläkseen uudelleen sähkönjakelun.

   Tutustu esineiden internetin uuteen aikakauteen.
   Default Alternative Text

   Luo uusia mahdollisuuksia aktiivisella energianhallinnalla

   Vähentämällä energiankulutusta ja ympäristövaikutuksia saavutat sekä reaaliaikaisia että pitkän aikavälin säästöjä ja saat myös kilpailuetua.
   Lataa e-kirja