Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Edistämme INNOVAATIOTA

   Teemme sen jokaisella tasolla EcoStruxure™-ratkaisun avulla. Tutustu Schneider Electricin INNOVATIIVISEEN ja rohkeaan tuotevalikoimaan, johon kuuluu esineiden internetiä tukevia ja internetiin yhdistettyjä tuotteita, rajapintojen hallintaratkaisuja sekä sovelluksia, analytiikkaratkaisuja ja palveluita.

   Katso nyt Asiakkaiden menestyminen
  • Default Alternative Text

   2020: Tavoitteena NOLLAJÄTETASO

   NOLLAJÄTETASON tavoitteleminen tehtailla vuoteen 2020 mennessä vaatii rohkeutta. Whirlpool Corporation hyödyntää EcoStruxure™-ratkaisun avulla tehokkaasti tiedot ja asiantuntijatuen ja tukee näin kestävän kehityksen strategiaansa.

   Katso nyt
  • Default Alternative Text

   2050: hiilineutraali TULEVAISUUS

   Hiilineutraalin TULEVAISUUDEN tavoitteleminen vaatii rohkeutta. Hankkeen kunnianhimoisuutta lisää se, että puhtaan energian tarjoaminen miljoonille käyttäjille edellyttää ikääntyvän sähköverkon päivittämistä maanlaajuisesti. Enel luottaa Schneider EcoStruxure™ Grid -ratkaisuun.

   Katso nyt Tutustu EcoStruxure-ratkaisuun

   EcoStruxure™: innovaatioita joka tasolla

   EcoStruxure on systeemiarkkitehtuuri ja teknologia-alusta IoT-ratkaisuihin. EcoStruxuren arvolupaus on, että ratkaisut ovat turvallisia, luotettavia, tehokkaita, kestäviä ja verkkoon kytkettäviä. EcoStruxure-ratkaisuissa komponenttien IoT - kytkettävyys, langattomat ratkaisut, tunnistimet, pilvipalvelut, analytiikka, ja kyberturvallisuus hyödyntävät viimeisintä teknologiaa, ja tuovat siten innovaatioita asiakkaillemme liiketoiminnan joka tasolle.
   Default Alternative Text
   Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Tutustu EcoStruxure™-ratkaisuun

   Avoimen, esineiden internetiä hyödyntävän EcoStruxure™-järjestelmän ansiosta yrityksesi pärjää nykyajan digitaalisessa maailmassa. Yrityksesi voi saada heti turvallisuuteen, luotettavuuteen, tehokkuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja yhdistettävyyteen liittyvää lisäarvoa. Lataa heti
   Vaihtoehtoinen oletusteksti
   Schneider Electric kysyi yli 2 500:lta yritysmaailman päätöksentekijältä ympäri maailman, mitä he ajattelevat menestyksestä ja esineiden internetin tulevaisuudesta ja miten esineiden internetistä saadaan välitöntä lisäarvoa.   • Energian uusi maailma Enemmän sähköä:


    Sähkön kysyntä kasvaa 2 kertaa nopeammin kuin energian kysyntä vuoteen 2040 mennessä.

    Lisätietoja
    Default Alternative Text
   • Tehokkaat ja yhdistetyt kiinteistöt

    Kiinteistöihin liittyville innovaatioille on enemmän kysyntää kuin koskaan. Schneider Electric käyttää uusia mullistavia tekniikoita tulevaisuuden kiinteistöjen luomiseen.

    Lue tarina
    Aerial view of a smart city at night, smart buildings.
   • Toimialoja mullistava automaatio

    Schneider Electric auttaa toimialoja hyödyntämään teollisuuden esineiden internetin mahdollisuuksia, jotta ne voivat parantaa tuottavuutta sekä hallita ja luoda lisäarvoa.

    Lue tarina
    Default Alternative Text
   • Uutta energiankäytön ajattelutapaa luomassa

    Energian tuottamisen ja käyttämisen tavat ovat muuttuneet merkittävästi. Lue tästä interaktiivisesta oppaasta, miten Schneider Electric valjastaa teknologioita määritelläkseen uudelleen sähkönjakelun.

    Tutustu esineiden internetin uuteen aikakauteen.
    Default Alternative Text

    Luo uusia mahdollisuuksia aktiivisella energianhallinnalla

    Vähentämällä energiankulutusta ja ympäristövaikutuksia saavutat sekä reaaliaikaisia että pitkän aikavälin säästöjä ja saat myös kilpailuetua.
    Lataa e-kirja
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.