Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

 • Default Alternative Text

  Esittelyssä EcoStruxure Platform ‑alusta

  IoT-yhteensopivien sovellusten perusta. Uudista verkkoon yhdistetty liiketoimintasi hyvän perustan tarjoavan teknologia-alustamme avulla.

  Katso video aiheesta
 • Default Alternative Text

  IoT-koulutukseen investoiminen

  Aiomme luoda yhdessä ESCP Europen kanssa IoT Chair ‑komitean, jonka avulla pyrimme varmistamaan, että tulevaisuuden johtajat ymmärtävät esineiden internetin aikakauden muuttuvaa liiketoimintaympäristöä.

  Katso video tästä

  EcoStruxure™ Platform

  Digitaalinen perusta, joka yhdistää luokkansa parhaat operatiivisen tekniikan ratkaisut viimeisimpään tietotekniikkaan. Sen avulla voidaan vapauttaa toimintojesi sisältämä arvo ja hyödyntää esineiden internetin todellisia mahdollisuuksia.
  • Yhteistyöinnovaatio:

   Digitalisoitumisen kiihdyttäminen

   Schneider Electric on luonut oman IoT ratkaisunsa, EcoStruxuren, yhdessä useiden kumppanien kuten Microsoftin, Accenturen ja startupien kanssa. Deloitten "The Edge" rakennus toimii hyvänä esimerkkinä innovatiivisistä ratkaisuista, joissa on parannettu energiatehokkuus.

  • Esineiden internetin ekosysteemin hyödyntäminen

   Avoimiin standardeihin perustuvaa lähestymistapaamme vahvistaa se, että meillä on yhteistyökumppaneina toimialastandardien laatijoita, kuten Industrial Internet Consortium, IEEE ja Open Interconnect Consortium. Teknisiä yhteistyökumppaneitamme ovat puolestaan alan johtavat toimijat, kuten Microsoft, PTC, ARM, Dell, Cisco, Intel, Hewlett-Packard Enterprise, SIGFOX, Salesforce, Kinvey ja IBM.

  • Teollisuuden esineiden internetin (IIoT) mahdollisuuksien hyödyntäminen

   Cyril Perducat keskustelee Hardwiredin järjestämässä vapaamuotoisessa haastattelussa teollisuuden esineiden internetistä, tekoälystä (AI) ja EcoStruxuren asiakkaillemme tuomasta arvosta.

   Tutustu EcoStruxure-ratkaisuun

   Esineiden internetiä hyödyntävän järjestelmän ansiosta yrityksesi pärjää nykyajan digitaalisessa maailmassa. EcoStruxure on todellinen käänteentekijä. Yrityksesi voi saada heti turvallisuuteen, luotettavuuteen, tehokkuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja yhdistettävyyteen liittyvää lisäarvoa.
   Lataa heti
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.