Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Esittelyssä EcoStruxure™ Power

   Esineiden internetiin yhdistetyt ratkaisut, jotka ovat valmiina parantamaan sähkönjakelujärjestelmäsi jokaista osa-aluetta. Hallinnoi järjestelmääsi kokonaisvaltaisesti reaaliaikaisten tietojen ja ennakoivan ylläpidon mahdollistavan älykkään analytiikan avulla.

  • Default Alternative Text

   Elintärkeää LUOTETTAVUUTTA

   Huipputekniikkaa hyödyntävän ympäristöystävällisen lastensairaalan rakentaminen vaatii rohkeutta. Nemours Children's Hospital varmistaa Schneider EcoStruxure™ Power -ratkaisun avulla, että hätägeneraattorit palauttavat virran elintärkeisiin laitteisiin korkeintaan 10 sekunnissa. Ratkaisu takaa lääkintähenkilökunnalle puhtaan ja varmatoimisen LUOTETTAVAN sähkövirran.

   Katso nyt
  • Default Alternative Text

   Tulevaisuuden tekijä

   EcoStruxure Power -ratkaisussa avoin integraatio yhdistyy reaaliaikaisiin toimintoihin ja analytiikkaan sekä vahvaan tietoturvaan. Ratkaisu helpottaa älykkäiden laitteiden mahdollisuuksiin tarttumista sekä luotettavuutta, turvallisuutta, tehokkuutta, ympäristöystävällisyyttä ja liitettävyyttä parantavien digitaaliratkaisujen käyttöönottoa.

   Katso video Näytä e-kirja

   EcoStruxure™ Power

   EcoStruxure Power -ratkaisu tarjoaa turvallisen, luotettavan ja energiatehokkaan sähkönjakelujärjestelmän pien- ja keskijännitearkkitehtuureihin. Esineiden internetiä tukevat virranhallintaratkaisumme parantavat verkkotoimintoja ja reaaliaikaisten toimintojen luotettavuutta. Älykkäät analyysit tuovat mielenrauhaa ja merkittäviä taloudellisia etuja kaikenkokoisille ja kaikissa vaiheissa oleville yrityksille.

   Tulevaisuuden digiratkaisut – jo tänään

   Ilmaisessa e-Guide oppaassamme on esitetty neljä tapaa hallita nykyaikaisia uusia sähkönjakelumalleja. Opas soveltuu yhtä lailla kiinteistöjen tai kriittisten laitosten suunnittelijoille, valmistajille, käyttäjille kuin huollon tarjoajillekin. Lue lisää

   Faktoja EcoStruxure Power -ratkaisusta

   • Jopa 15 % pienemmät ylläpitokustannukset
   • Jopa 10 % pienempi energiankulutus
   • Jopa 15 % pienemmät projektikustannukset
   • Sähköjärjestelmälläsi on jotain kerrottavaa Anna sille ääni EcoStruxure Powerin avulla. Valvo sähkönjakelua, ennakoi tarpeita, paikanna ongelmat ja etähallinnoi resursseja Smart Panel ‑ratkaisun avulla. Lue lisää Smart Panel -ratkaisuista
   • Tartu liiketoiminnan kasvumahdollisuuksiin EcoXpert on palkittu, ensiluokkainen kumppaniohjelma, jonka avulla kumppanimme voivat kehittää liiketoimintaansa tulemalla EcoStruxure™-arkkitehtuurimme ja -alustamme luotetuiksi toteuttajiksi. Lue lisää EcoXpert-kumppaniohjelmasta
   • Sähkönjakelu- ja sähköverkkojärjestelmät Maksimoi sähköverkkojärjestelmiesi käytettävyys ja tehokkuus innovatiivisten sähkönhallintaratkaisujemme avulla. Tutustu sähkönhallintaratkaisuihimme (ENG)
   • Virranhallinta Seuranta- ja hallintatoimintojen avulla voit parantaa luotettavuutta, vähentää käyttökatkoksia, tehostaa toimintaa ja saavuttaa säästöjä. Lue lisää

   EcoStruxure yrityksellesi

   Optimoi energiankulutus, pidä toimintaympäristö terveellisenä ja tuottavana, modernisoi ikääntyvät kiinteistöt ja ole yhteydessä integroituihin ratkaisuihin missä ja milloin tahansa.
   Lue lisää

   Asiakastarinoita – EcoStruxure Power

   • Nemoursin lastensairaala

    Katso, miten Schneider Electric toimii kulissien takana ja varmistaa Nemoursin lastensairaalan puhtaan ja jatkuvan virransaannin.

   • Geneven lentokenttä

    Lentokentän sähkönjakelun modernisointi pysäköintialueilta lähtöauloihin – ilman viiveitä

   • Maison Manival

    Ranskalainen pienleipomo osoittaa, että Schneider Electricin digitaaliset ratkaisut tuovat hyötyä myös perinteisille toimialoille.

   • Melbournen krikettiareena

    100 000 katsojaa palvelevan areenan kustannusten ja säästöjen seuraaminen reaaliajassa

   • Innovation Summit -maailmankiertue

    Tutustu Innovation Summit -tapahtumiin ja opi luomaan menestyvää liiketoimintaa nopeasti muuttuvassa maailmassa. Osallistu 5.–6. huhtikuuta Pariisissa seuraavaan Innovation Summit -tapahtumaan, joka käsittelee sähköverkkoja ja virransaantia digitaalisessa taloudessa.

    Liity digitaaliseen vallankumoukseen!
    Innovation Summit World Tour
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.