Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Schneider Electric ja Microsoft Azure

   IoT-yhteensopivien digitaalisten palveluiden tarjoaminen

   Katso video
  • Default Alternative Text

   OLETKO VALMIS?

   Valmistaudu sähkönjakelun tulevaisuuteen uudella, yhteysominaisuuksilla varustetulla Masterpact MTZ -katkaisijalla.

   Katso video Lisätietoja
  • Default Alternative Text

   Tämän päivän energiahaasteet ja Schneider Electricin ratkaisut niihin

   Tässä videossa käsitellään kolmea energiankulutuksen megatrendiä – kaupungistuminen, teollistuminen ja digitalisaatio – ja kerrotaan, miten Schneider Electric pyrkii vastaamaan niihin liittyviin haasteisiin ratkaisuilla, jotka edistävät energiatehokkuutta, kestävää kehitystä ja automaatiota.

   Katso video

   Teollisuuden esineiden internet (IIoT)

   Schneider Electricin ratkaisut analysoivat kaikki tuotannossa syntyvät toimintatiedot, integroivat ne ulkoisiin tietoihin ja asettavat ne kontekstiin, mikä mahdollistaa paremman ja nopeamman päätöksenteon tuotannon hallinnassa
   teollisuusohjelmisto, mies koskettamassa näyttöä, jossa näkyy rakennepiirustuksia
   White Paper

   Seuraava teollinen vallankumous on täällä

   Teollisuuden toimialat ovat murroksessa. Markkinoiden liikkeet ovat vaikeammin ennustettavia, uusia tekniikoita kehitetään jatkuvasti ja yrityksillä on entistä enemmän paineita tehostaa toimintaansa. Mutta muutos tuo tullessaan myös mahdollisuuksia. Oletko sinä valmis hyödyntämään seuraavan teollisen vallankumouksen uudet liiketoimintamahdollisuudet?
   • Millaiselta tulevaisuuden tehtaat näyttävät?

    Uudet teknologiat, kuten esineiden internet, vievät meitä väistämättä kohti neljättä teollista vallankumousta. Automaation ja robotiikan innovaatioita voidaan verrata höyrykoneen keksimiseen. Riippumatta siitä, kutsutaanko muutosta nimellä teollisuus 4.0, digitaalinen teollisuus vai älykäs teollisuus, seuraava teollinen vallankumous merkitsee monenlaisia uusia haasteita.

    Luomme toimivia yhteyksiä laitteiden, järjestelmien ja ihmisten välille ja tarjoamme asiakkaillemme konkreettista ja kestävää lisäarvoa nyt ja tulevaisuudessa.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti
     Älykäs kone Tee koneistasi vieläkin älykkäämpiä. Helposti. Lue lisää

    Haluatko tietää lisää?