• Default Alternative Text

  Schneider Electric ja Microsoft Azure

  IoT-yhteensopivien digitaalisten palveluiden tarjoaminen

  Katso video
 • Default Alternative Text

  OLETKO VALMIS?

  Valmistaudu sähkönjakelun tulevaisuuteen uudella, yhteysominaisuuksilla varustetulla Masterpact MTZ -katkaisijalla.

  Katso video Lisätietoja
 • Default Alternative Text

  Tämän päivän energiahaasteet ja Schneider Electricin ratkaisut niihin

  Tässä videossa käsitellään kolmea energiankulutuksen megatrendiä – kaupungistuminen, teollistuminen ja digitalisaatio – ja kerrotaan, miten Schneider Electric pyrkii vastaamaan niihin liittyviin haasteisiin ratkaisuilla, jotka edistävät energiatehokkuutta, kestävää kehitystä ja automaatiota.

  Katso video

  Esineiden internet (IoT)

  Esineiden internetiksi kutsuttu ilmiö on tehnyt tuloaan jo pitkään. Sen keskeisiä taustatekijöitä ovat yhteysominaisuuksilla varustettujen laitteiden määrän nopea kasvu, avointen standardien (kuten Ethernetin) yleistyminen sekä älykkään teknologian kustannusten pieneneminen.
  Liikemies tarkastelemassa energianhallintaohjelmistoa tabletista, esineiden internet

  Toiminnallinen älykkyys

  IoT-laitteiden viestintään perustuvia älykkäitä ratkaisuja on ollut markkinoilla jo pitkään. Toiminnallinen älykkyys on kuitenkin uudenlainen ratkaisu, joka tarjoaa paremman kokonaiskuvan tiedoista ja resursseista ja tuo siten merkittävät kustannussäästöt, nopeuttaa vasteaikaa ja auttaa tekemään perustellumpia päätöksiä sekä kotioloissa että liiketoimintaympäristöissä.
  • IoT 2020 Business Report

   Schneider Electric kysyi yli 2 500:lta yritysmaailman päätöksentekijältä, millaisena he näkevät esineiden internetin tulevaisuuden, miten esineiden internetin tuomaa välitöntä lisäarvoa on mahdollista hyödyntää ja millaisia ajatuksia heillä on menestymisestä.

   Katso saamamme vastaukset
   Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Lue miten voit hyötyä esineiden internetistä

   Katso miten esineiden internet yksinkertaistaa elämää sekä kotona että liiketoimintaympäristöissä IoT—How Connectivity Drives Operational Intelligence -julkaisumme kertoo perustiedot esineiden internetin hyödyntämisestä toimintaympäristössäsi.
   Lataa jo tänään