Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Schneider Electric ja Microsoft Azure

   IoT-yhteensopivien digitaalisten palveluiden tarjoaminen

   Katso video
  • Default Alternative Text

   OLETKO VALMIS?

   Valmistaudu sähkönjakelun tulevaisuuteen uudella, yhteysominaisuuksilla varustetulla Masterpact MTZ -katkaisijalla.

   Katso video Lisätietoja
  • Default Alternative Text

   Tämän päivän energiahaasteet ja Schneider Electricin ratkaisut niihin

   Tässä videossa käsitellään kolmea energiankulutuksen megatrendiä – kaupungistuminen, teollistuminen ja digitalisaatio – ja kerrotaan, miten Schneider Electric pyrkii vastaamaan niihin liittyviin haasteisiin ratkaisuilla, jotka edistävät energiatehokkuutta, kestävää kehitystä ja automaatiota.

   Katso video

   Esineiden internet (IoT)

   Esineiden internetiksi kutsuttu ilmiö on tehnyt tuloaan jo pitkään. Sen keskeisiä taustatekijöitä ovat yhteysominaisuuksilla varustettujen laitteiden määrän nopea kasvu, avointen standardien (kuten Ethernetin) yleistyminen sekä älykkään teknologian kustannusten pieneneminen.
   Liikemies tarkastelemassa energianhallintaohjelmistoa tabletista, esineiden internet

   Toiminnallinen älykkyys

   IoT-laitteiden viestintään perustuvia älykkäitä ratkaisuja on ollut markkinoilla jo pitkään. Toiminnallinen älykkyys on kuitenkin uudenlainen ratkaisu, joka tarjoaa paremman kokonaiskuvan tiedoista ja resursseista ja tuo siten merkittävät kustannussäästöt, nopeuttaa vasteaikaa ja auttaa tekemään perustellumpia päätöksiä sekä kotioloissa että liiketoimintaympäristöissä.
   • IoT 2020 Business Report

    Schneider Electric kysyi yli 2 500:lta yritysmaailman päätöksentekijältä, millaisena he näkevät esineiden internetin tulevaisuuden, miten esineiden internetin tuomaa välitöntä lisäarvoa on mahdollista hyödyntää ja millaisia ajatuksia heillä on menestymisestä.

    Katso saamamme vastaukset
    Vaihtoehtoinen oletusteksti

    Lue miten voit hyötyä esineiden internetistä

    Katso miten esineiden internet yksinkertaistaa elämää sekä kotona että liiketoimintaympäristöissä IoT—How Connectivity Drives Operational Intelligence -julkaisumme kertoo perustiedot esineiden internetin hyödyntämisestä toimintaympäristössäsi.
    Lataa jo tänään
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.