Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Kotikenttäetu – miten tarkat tiedot auttavat pysymään askeleen edellä säämuutoksia

  • Default Alternative Text

   Edistämme innovaatioita.

   Ja teemme sen jokaisella tasolla EcoStruxure™-ratkaisun avulla. Lue miten Schneider Electricin internetiin yhdistetyt tuotteet, rajapintojen hallinta sekä sovellukset, analytiikka ja palvelut tekevät siitä energian uuden maailman edelläkävijän.

   Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Haaste

   Ilmaston muuttuessa entistä epävakaammaksi äärimmäisistä sääolosuhteista aiheutuvat riskit kasvavat.

   Boston Red Sox pelaa 82 kotiottelua vuodessa, ja joukkueen kentänhoidosta vastaavan tiimin tehtävänä on varmistaa, että sekä fanit että pelaajat pystyvät nauttimaan otteluista täysillä.

   Fenway Park -areena ei kuitenkaan ole katettu, joten henkilöstön on seurattava tarkasti säätilan muutoksia. Yksi suurimpia huolenaiheita on ukkonen, joka voi synnyttää tappavia salamaniskuja jopa yli 15 kilometrin päähän myrskykeskuksesta.

   Kun ukkosta on ilmassa, Red Soxin kentänhoidosta vastaava päällikkö David Mellor ei ota mitään riskejä. Toisaalta ottelun peruuttaminen myrskyn takia tarkoittaa aina sekä ylimääräisiä kustannuksia että tulonmenetystä, joten ikävää on myös peruuttaa ottelu, jos myrsky ei sitten iskekään.

   redSox_02

   ”Säätila vaikuttaa henkilöstötarpeeseen ja tehtäviimme. Se voi jopa määrätä, ettei ottelua voi pelata.
   – David Mellor (oikealla), Boston Red Soxin kentänhoidosta vastaava päällikkö

    
   Ratkaisu

   Schneider Electricin WeatherSentry-palvelu tarjoaa tarkkaa tietoa sademäärästä, tuulesta, kastepisteestä, varjosta, lämpötilasta ja salamoinnista eli seikoista, jotka vaikuttavat pelaajien ja valmentajien toimintaan pelin aikana sekä joukkueiden ja fanien turvallisuuteen.

   Tarkkuus on ensiarvoisen tärkeää. Virheelliset sääennusteet voivat vaikuttaa sekä suorituskykyyn että tulokseen, mistä puolestaan voi aiheutua Red Soxille miljoonien dollarien menetykset.

   Joukkue luottaa WeatherSentry-palvelun luotettaviin tietoihin ja neuvoihin sääolosuhteiden, kuten sateen todennäköisyyden, rankkuuden ja ajankohdan, arvioinnissa. Palvelun ansiosta se pystyy tarjoamaan faneilleen parhaan mahdollisen kotipelikokemuksen ja minimoimaan viivästyksistä ja peruutuksista aiheutuvat kustannukset.

   Schneider Electricin WeatherSentry Services with Lightning Manager auttaa urheiluorganisaatioita ottamaan käyttöön parhaat salamaniskuilta suojautumiseen liittyvät käytännöt. Ohjelmistoratkaisun avulla salamointia voidaan seurata reaaliaikaisesti ukkosrintaman lähestyessä ja määrittää ilmoitus- ja varoitusalueita lähes sadan kilometrin säteelle kohteesta.


   WeatherSentry-palvelu pähkinänkuoressa

   • Maailman tarkimmat sääennusteet
   • Arvioitu maailman tarkimmaksi riippumattomien asiantuntijoiden toimesta
   • Eniten meteorologian asiantuntijoita alan kaupallisista toimijoista
   • Patentoidut hälytystoiminnot
   • Päivystävät asiantuntijat antavat tarvittaessa neuvoja haastavissa tapauksissa

   redSox_06

   Lue miten yrityksesi voi saavuttaa menestyksen jokaisella tasolla vaikuttavien innovaatioiden avulla.

   Tutustu tarkemmin

   Mustaa jäätä 30 metrin päässä

   Esineiden internet tuo autoilijoille uudenlaista turvaa
   Lue artikkeli

   WeatherSentry-palvelu auttaa sinua pysymään askeleen edellä säämuutoksia

   Kokeile ilmaiseksi

   Tutustu myös muihin asiakastarinoihin

   Napsauta tätä