Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Sata suosituinta tuotettamme

   Olemme koonneet laajasta valikoimastamme sata suosituinta tuotetta yksiin kansiin.

   Lataa esite

  Paras tulos tehdään laatutuotteilla!

  Olemme valinneet urakoitsijalle sata suosituinta tuotettamme. Schneiderin tuotteilla tarjoat asiakkaillesi aina laatua ja kestävyyttä. Tuloksena tyytyväinen asiakas ja itsellesi parempi tulos.
  • Actassi -tietoverkkokaapelit uudistuvat

   CPR-paloluokituksen tavoitteena on parantaa paloturvallisuutta ja samalla harmonisoida eri paloluokkavaatimukset EU-tasolla. CPR-paloluokitus koskee rakennuksiin kiinteästi asennettavia energia- ja tiedonsiirtokaapeleita.

   Lue lisää
   Default Alternative Text
   • LED-säädin

    Helpon ja luotettavan valaistuksensäädön kysyntä kasvaa koko ajan. LED-valaistuksen on todettu olevan mainio ratkaisu, kun halutaan luoda miellyttävä ilmapiiri koteihin ja muualle kuten hotelleihin, ravintoloihin ja kauppoihin. Ledien lisäksi käytetään edelleen muunkinlaisia lamppuja, jotka nekin pitää voida himmentää moitteettomasti.

    Lue lisää
    Default Alternative Text
    • Säädettävä alavalo

     Miksi et helpottaisi öisten liikkujien kulkua lisäämällä Exxact opastusvalot? Ne luovat kodikasta tunnelmaa ja tuovat sisustussuunnitteluun uutta ulottuvuutta. Voit valita joko alaspäin osoittavan valon tai valonsäätimen valon. Lisää turvallisuutta öiselle kulkijalle ja lisäarvoa asiakkaallesi.

     Lue lisää
     Default Alternative Text
     • Viikko-ohjelmoitava termostaatti

      Lämmitys on usein suurin yksittäinen menoerä kotitalouksien energialaskussa, joten lämmönsäädön komponenttien valinta vaikuttaa merkittävästi asumisen kustannuksiin. Viikko-ohjelmoitava termostaatti voi säästää merkittävästi energiaa, sillä se vähentää automaattisesti lämmitystä silloin, kun lämmöntarve on pienempi.

      Lue lisää
      Default Alternative Text
      • ELKO-tuotteiden kattava valikoima tarjoaa ratkaisut kaikkiin tilanteisiin

       Korkea tuotelaatu ja ratkaisukeskeinen suunnittelu ovat nostaneet ELKOn luotettavuuden uudelle tasolle ja tuoteperheen lähtökohtana on helppo asennettavuus erilaisiin tiloihin. ELKO-tuotteet kunnioittavat skandinaavisen klassista muotoilua sekä toimintakeskeistä suunnittelua. Tuotteet ovat jatkuvan kehityksen alla, joten niitä on saatavilla nyt ja tulevaisuudessa. Halogeenivapaat materiaalit yhdessä järkevän suunnittelun kanssa vähentävät tuotteiden kuormaa ympäristölle.

       Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.