• Default Alternative Text

  Sata suosituinta tuotettamme

  Olemme koonneet laajasta valikoimastamme sata suosituinta tuotetta yksiin kansiin.

  Lataa esite

Paras tulos tehdään laatutuotteilla!

Olemme valinneet urakoitsijalle sata suosituinta tuotettamme. Schneiderin tuotteilla tarjoat asiakkaillesi aina laatua ja kestävyyttä. Tuloksena tyytyväinen asiakas ja itsellesi parempi tulos.
 • Actassi -tietoverkkokaapelit uudistuvat

  CPR-paloluokituksen tavoitteena on parantaa paloturvallisuutta ja samalla harmonisoida eri paloluokkavaatimukset EU-tasolla. CPR-paloluokitus koskee rakennuksiin kiinteästi asennettavia energia- ja tiedonsiirtokaapeleita.

  Lue lisää
  Default Alternative Text
  • LED-säädin

   Helpon ja luotettavan valaistuksensäädön kysyntä kasvaa koko ajan. LED-valaistuksen on todettu olevan mainio ratkaisu, kun halutaan luoda miellyttävä ilmapiiri koteihin ja muualle kuten hotelleihin, ravintoloihin ja kauppoihin. Ledien lisäksi käytetään edelleen muunkinlaisia lamppuja, jotka nekin pitää voida himmentää moitteettomasti.

   Lue lisää
   Default Alternative Text
   • Säädettävä alavalo

    Miksi et helpottaisi öisten liikkujien kulkua lisäämällä Exxact opastusvalot? Ne luovat kodikasta tunnelmaa ja tuovat sisustussuunnitteluun uutta ulottuvuutta. Voit valita joko alaspäin osoittavan valon tai valonsäätimen valon. Lisää turvallisuutta öiselle kulkijalle ja lisäarvoa asiakkaallesi.

    Lue lisää
    Default Alternative Text
    • Viikko-ohjelmoitava termostaatti

     Lämmitys on usein suurin yksittäinen menoerä kotitalouksien energialaskussa, joten lämmönsäädön komponenttien valinta vaikuttaa merkittävästi asumisen kustannuksiin. Viikko-ohjelmoitava termostaatti voi säästää merkittävästi energiaa, sillä se vähentää automaattisesti lämmitystä silloin, kun lämmöntarve on pienempi.

     Lue lisää
     Default Alternative Text
     • ELKO-tuotteiden kattava valikoima tarjoaa ratkaisut kaikkiin tilanteisiin

      Korkea tuotelaatu ja ratkaisukeskeinen suunnittelu ovat nostaneet ELKOn luotettavuuden uudelle tasolle ja tuoteperheen lähtökohtana on helppo asennettavuus erilaisiin tiloihin. ELKO-tuotteet kunnioittavat skandinaavisen klassista muotoilua sekä toimintakeskeistä suunnittelua. Tuotteet ovat jatkuvan kehityksen alla, joten niitä on saatavilla nyt ja tulevaisuudessa. Halogeenivapaat materiaalit yhdessä järkevän suunnittelun kanssa vähentävät tuotteiden kuormaa ympäristölle.