Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Innovaatioita kaikilla tasoilla

  Oil refinery control room screen

  Maapallo on kohta energiaongelman edessä: energian kulutus kasvaa 50 %, ja samaan aikaan hiilidioksidipäästöjen määrä pitäisi puolittaa.

  Ainoa ratkaisu on kolminkertaistaa energiatehokkuus. Elämä on mahdollista vain energian avulla. Schneider Electric haluaa varmistaa, että energia on turvallista, luotettavaa, tehokasta, älykästä ja kestävää.

  Schneider Electric voi auttaa paremman energiatehokkuuden saavuttamisessa ainutlaatuisella tavalla. Osaamisemme IT- ja OT-tekniikoiden yhdistämisessä sekä älykkäät energiaverkkotekniikkamme vastaavat tehokkaiden ja yhdistettyjen energiaratkaisujen kasvavaan kysyntään.

  Haluamme luoda energian uuden maailman, jossa on

  • Vähemmän hiilidioksidipäästöjä: Hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä kysyntäpuolen energiatehokkuusparannusten potentiaali on kolminkertainen tuotantoon verrattuna.
  • Enemmän energianlähteitä: Aurinkovoiman hyödyntäminen ja entistä tehokkaammat varastointijärjestelmät lisäävät energiakapasiteettia vuoteen 2030 mennessä noin 50 %. Kuluttajista 57 % haluaa olla energiaomavaraisia, mikä kasvattaa mikroverkkojen tarvetta.
  • Enemmän digitalisoituja ratkaisuja:Esineiden internet laajenee jatkuvasti, joten Internetiin liitetään seuraavan viiden vuoden aikana arvioilta noin 50 miljardia laitetta.
  • Enemmän sähköä: Sähkön kysyntä kasvaa seuraavien 25 vuoden aikana 80 %.
  Innovaatiomme tukevat esineiden internetin kehittymistä jokaisella tasolla:
  • Verkottuneet tuotteet: Kehitämme integroitavia, yhteysominaisuuksilla varustettuja tekniikoita, jotka kykenevät välittämään tietoja digitaalisesti.
  • Rajapintojen hallinta: Lisäämme tekniikkoihin tason, jolla laitteet ja ohjelmistot tekevät toiminnan kannalta kriittisiä automaatio- ja hallintapäätöksiä reaaliaikaisesti. 
  • Sovellukset, analytiikka ja palvelut: Tarjoamamme yritystason ohjelmistot, sovellukset ja analytiikkatyökalut muuntavat tiedot ymmärrettävään muotoon.
  Innovaatiomme hyödyntävät IoT-vallankumouksen voimaa kaikilla tasoilla, jotta voimme luoda uuden energia-alan maailman, jossa on vähemmän hiilidioksidipäästöjä ja keskittämistä sekä enemmän digitalisaatiota ja teknologiaa.

  Lue lisää siitä, miten uudelleenmäärittelemme energianhallinnan ja automaation.

  Lisämateriaalia