Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Tehdaspäälliköiden perehdyttäminen IoT-integraatioon

  Factory workers in bottling plant
  "Useimmille tehdaspäälliköille hankalat siirtymävaiheet ovat tuttuja. Vuosien kuluessa lean-tuotanto, laadunvalvonta ja uudet kansalliset säädökset ovat aiheuttaneet tehdaspäälliköille paljon päänvaivaa. Uusimman muutosaallon, esineiden internetin (Internet of Things, IoT), mukanaan tuomat älylaitteet ja niiden räjähdysmäinen yleistyminen on asettanut tehdashenkilöstölle aivan uusia haasteita. Taajuusmuuttajat, ohjelmoitavat logiikkaohjaimet ja ohjausjärjestelmät pystyvät nyt kommunikoimaan keskenään digitaalisesti Ethernet-yhteyden välityksellä. Uusien muutosten käyttöönotto voi sujua myös ilman hermoilua. Nykyisissä olosuhteissa varovaisuus ja tieto ovat tehdaspäällikön parhaita kumppaneita. Schneider Electricin tehdasautomaatioratkaisujen asiantuntijat voivat auttaa sinua.

  Jos organisaatiosi tehtaissa otetaan käyttöön älykkäitä tunnistimia, kehittyneitä valvontaohjelmistoja ja ennakoivia analysointityökaluja, paremman tuottavuuden ja tehokkuuden saavuttaminen on mahdollista. Uudessa toimintatavassa hyödynnetään suuria data-aineistoja ja analytiikkaa, jolloin liiketoimintatiedot voidaan asettaa oikeaan kontekstiin ja toiminnasta saadaan tarkempi kuva. Uusi älykäs laitos tehostaa myös palvelujen toimittamista sekä yhteystyökumppaneiden ja toimittajien huoltotoimenpiteitä. Tavoitteena on laitteiden turvallinen ja luotettava toiminta, jolla taataan ihmisten, tehtaan, itse laitteiden turvallisuus ja suojellaan ympäristöä."

  "Tuotantolaitteiden liittäminen internetiin tuo mukanaan myös uusia riskejä, kuten kyberhyökkäyksistä johtuvat odottamattomat käyttökatkot. Valmistustoiminnan on kestettävä paremmin kaikenlaisia käyttökatkoja, sillä käyttötietojen on usein oltava käytettävissä etänä vuorokauden ympäri. Juuri nyt on tärkeämpää kuin koskaan varmistaa, että organisaatiosi sähkönjakeluverkolla on luotettava varasähköntuottosuunnitelma.
   
  Tämä ei koske ainoastaan tehtaita vaan myös sähkö- ja energialaitoksia sekä kaikentyyppisiä järjestelmiä, jotka tukevat kyseistä toimintaa. Sähkökatkoksen sattuessa myös tuottavuus kärsii.
   
  Yksi lähestymistapa tämän ongelman ratkaisemiseksi on hakea asiantuntija-apua IoT-investointitarpeiden määrittämiseen. Tehtaan sähkönsaannin takaaminen odottamattomien sähkökatkojen varalta on hyvä lähtökohta. Schneider Electricin asiantuntijat tarjoavat luotettavaa palvelua teollisille toimijoille, jotka kaipaavat apua esineiden internetin integroimiseen organisaatioonsa."

  Lue blogikirjoituksemme "The Internet of Things: Simplifying the Reliability Equation" sekä "Achieving Business Success with the Internet of Things Means Getting IT and OT to Work Together" niin pääset alkuun! Blogit on kirjoittanut Steve Mooney, Director of Global Marketing Strategy for Secure Power Systems
  Lue lisää