Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Advantage Max

  Haasteet

  Pienten ja keskikokoisten datakeskusten suorituskyvyn maksimointi 

  Kun datakeskuksen kuormitus lisääntyy, tekniikkaa kehittyy, tilat vanhenevat, ympäristösäädökset kiristyvät ja vastuu liiketoiminnalle tärkeistä toiminnoista kasvaa, kohtaa keskikokoinenkin palveluntuottaja samoja haasteita kuin suuremmat toimijat: tilat käyvät ahtaaksi, virta- ja jäähdytyslaitteisto eivät riitä ja käyttökustannukset kasvavat samalla, kun budjetti kiristyy.

  Advantage-sopimuksen taulukko

  Vaihtoehtoinen oletusteksti
  • Ratkaisut

   Kunnossapitosopimus voidaan lisätä mihin tahansa Schneider Electricin Advantage-sopimukseen. Se sisältää laitteiston kapasiteetin trendiraportit Schneider Electricin UPS- ja jäähdytysjärjestelmiä varten datakeskuksen vuosittaisen kuntotarkastuksen lisäksi.
  • Arvolupaus

   Kunnossapitosopimus täyttää edullisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeet antamalla ennakoivaa opastusta laitteiston suunnitteluun. Siihen kuuluvien analyysien osa-alueita ovat kriittinen virransyöttö, jäähdytys ja tilat. Parannusehdotuksissa huomioidaan toimialan parhaat käytännöt.
  • Vahvuutemme

   Kunnossapitosopimuksessa hyödynnetään Schneider Electricin hyväksi todettua StruxureWare for Data Center -tekniikkaa (DCIM-ohjelmistoa). Se soveltuu parhaiten datakeskuksille ja IT-tiloille, joiden pinta-ala on enintään 500 neliömetriä.