Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Koulutuspalvelut

  Haasteet

  Ratkaisun optimaalinen hyödyntäminen

  Schneider Electricin kouluttajilla on usean vuoden kokemus infrastruktuuritoimeksiannoista. Yleisesti käsiteltyjä aiheita ovat muun muassa UPS-topologia, jäähdytyksen ongelmat, käytettävyyden mittaaminen ja vastaavat infrastruktuuriin liittyvät kysymykset.

  Koulutuspalvelujen kuvaus

  Vaihtoehtoinen oletusteksti
  • Ratkaisut

   Laajennettu käyttäjäkoulutus on olennainen osa kriittisen sähkönjakeluratkaisun käyttöönottoa. Perustason koulutus sisältyy järjestelmän käyttöönottoon, mutta laajennettuun koulutukseen kuuluu myös paikan päällä annettava lisäopetus, joka auttaa asiakkaita ymmärtämään ja käsittelemään kriittisiä sähkönjakelujärjestelmiä työympäristössään.
    
   Syventävä käyttäjäkoulutus tarjoaa käyttäjille tärkeitä tietoja ja käytännön kokemusta järjestelmän toiminnan tehokkuuden ja käytettävyyden maksimoimiseksi. Luokassa ja laboratoriossa tehtävissä harjoituksissa osallistujat perehtyvät asennettuun järjestelmään ja saavat varmuutta laitteiston käsittelyyn.
  • Arvolupaus

   Ota kaikki hyöty irti Schneider Electric -ratkaisustasi alan ammattilaisten opastuksella. Paranna tietojasi, kehitä taitojasi ja opettele hallitsemaan kiinteistösi fyysistä infrastruktuuria.
  • Vahvuutemme

   Tarjoamme asiakaskohtaista koulutusta, joka auttaa saamaan ratkaisustasi kaiken irti.