Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Modernisointipalvelut

  Haasteet

  Ratkaisut ikääntyville UPS-laitteille

  Tärkeän infrastruktuurin ikääntyessä siitä tulee alttiimpi riskeille ja odottamattomille käyttökatkoksille osien kulumisen takia. Modernisointipalvelumme auttavat parantamaan järjestelmän käytettävyyttä ja saamaan investoinnille parhaan tuoton.

  Modernisointipalvelujen kuvaus

  Vaihtoehtoinen oletusteksti
  • Ratkaisut

   Modulaaristen virransyöttöjärjestelmien tehostamispalveluihin sisältyy modulaaristen UPS-järjestelmien laaja päivityspalvelu paikan päällä. Se soveltuu erityisen hyvin asiakkaille, jotka haluat pidentää modulaarisen UPS-järjestelmänsä käyttöikää. Sertifioidut ammattilaisemme päivittävät järjestelmän turvallisesti, jotta se pysyy jatkossakin huippukunnossa.
  • Arvolupaus

   Modernisointipalvelut ovat edullinen tapa pidentää luotettavaa käyttöikää ja päivittää UPS-järjestelmään uusinta tekniikkaa.
  • Vahvuutemme

   Tarjoamme asiakkaille valmiin kokonaispalvelun, joka pidentää nykyisen asennuksen luotettavaa käyttöikää, kun uuden ratkaisun hankinta ei ole vielä ajankohtaista.