Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • A man viewing water pipes and flow charts on multiple monitors, sustainability reporting.

   StruxureWare

   Paranna yritysjärjestelmien toimintaa ja energiatehokkuutta innovatiivisella ohjelmistolla. Katso, miten integroitu StruxureWare-ohjelmistoalusta auttaa optimoimaan kiinteistön toiminnot.

   Lisätietoja
   • Terveydenhuolto StruxureWare-ohjelmistopaketit

    StruxureWare for Healthcare tuo tärkeät tiedot koko sairaalan käyttöön. Se auttaa taloudellisen tilanteen seurannassa, potilasturvallisuuden varmistamisessa ja tuottavuuden, sairaalan turvatoimien sekä hoitoympäristön optimoinnissa.

   • Elintarviketeollisuus StruxureWare-ohjelmistopaketit

    Luokkansa paras integroitu ohjelmisto parantaa toiminnan kestävyyttä, toimitusketjun ja tuotantoprosessin tehokkuutta sekä elintarviketurvallisuutta ja auttaa säästämään energiaa.

   • Vesi- ja jätevesihuolto StruxureWare-ohjelmistopaketit

    Seuraa vedenjakelun, jätevesien keruun ja käsittelyjärjestelmän tietoja ja hallitse prosesseja sekä energiatehokkuutta niin kentällä kuin itse yrityksessä. Tehosta laitoksen toimintaa ja sen pienennä energiankulutusta ja kokonaiskustannuksia.

   • Datakeskukset StruxureWare-ohjelmistopaketit

    Innovatiivinen datakeskuksen infrastruktuurin hallintaohjelmisto tarjoaa tietoja kiinteistöistä aina yksittäisiä palvelimia myöten. Sen avulla voidaan pienentää datakeskuksen energiankulutusta, turvata sen käytettävyys ja parantaa sen suunnittelua sekä toimintaa koko elinkaaren ajan.

    Ihmisiä kokouksessa, kestävyyskonsultointi, yritysten tulosjohtaminen

    Haasteet

    Kun yritys haluaa pienentää energiankulutustaan ja tehostaa tuotantoaan, resurssien käytön hallinta on avaintekijä. Toiminnassa ja sen virtaviivaistamisessa auttava ohjelmisto on olennaisen tärkeä kattavan yleiskuvan saannissa.
    Laitospäällikkö käyttää energianhallintaohjelmistoa usean näytön näkymässä, teollisuuden energianhallinta.

    Yrityksellesi räätälöity ohjelmisto

    StruxureWare auttaa niin yhden laitteen kuin koko yrityksen toiminnan ylläpitämisessä

    Miksi StruxureWare on hyvä vaihtoehto?

    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Yhteentoimivuus Ovatko tietosi erillisissä järjestelmissä niin, että niiden hajanaisuus heikentää toimintaa ja kannattavuutta? StruxureWare voi auttaa.
    • Planeettakuvake Digitalisaatio StruxureWare-ohjelmisto tarjoaa yrityksen tiedot käyttöösi digitaalisessa muodossa juuri silloin, kun niitä tarvitset.

    Faktoja

    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Ennakoivat analyysit tarjoavat tietoja päätöksenteon tueksi.
    • Sininen nousevan käyrän kuvake Yritysten on tunnistettava kaikki tehostamismahdollisuudet, jotta energiantarve ei riistäytyisi käsistä.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Kun tiedot ovat digitaalisessa muodossa, niitä on helppo seurata reaaliaikaisesti. Tällöin tarvittaviin toimenpiteisiin voidaan ryhtyä nopeasti ja tuottavuus voidaan maksimoida.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Esineiden internet voi auttaa resurssien hallinnassa ja itsekorjautuvien verkkojen toteuttamisessa.
    • Sininen älykkään kaupungin kuvake Suurkaupunkien on kaupungistumistrendien seurauksena muututtava älykkäämmiksi, jotta ne eivät jää globaalissa kehityksessä muiden jalkoihin.
    • Sininen mobiililaitekuvake Yritykset uudistavat asiakkaiden sitouttamisstrategioitaan pilvi- ja mobiilitekniikoiden avulla.
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.